Copilasi de mai 2003 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

meme, eu lucrez de cand avea KiKi 4 luni... Nu-i chiar atat de infiorator. Simteam ca ma plafonez acasa. E drept ca a fost greu fara BB in primele saptamani, dar acu profitam de orice clipa petrecuta impreuna ;)

Mihaela
Anaļs & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor..
Alina..am inceput scoala.Anul asta vad ca Mihai este mai constiincios.Vrea el sa faca lectiile ca sa scape de ele...ciar si la engleza..vine si ma intreaba.Daca uita ceva..sau are facultativ..se trezeste noaptea si se apuca sa le faca.Ma mir si eu.Si nici asa obraznic nu mai e..vad eu ca vrea sa-mi faca mie pe plac!!
Stefu are 8 dinti,4 masele.Doarme toata noaptea,mananaca foarte bine.Pb e ca are mari pb cu amigdalele.Are mai mareu infectii pe ele.De aia a luat destul de des anibiotice.
Olo..salutari la balerina!!!
Angi..ma bucur ca ai revenit!
Cris..pupi la iubita Thea!!
Salutari la toata lumea!!
Eu..recunosc ca ma simt foarte rau..mi-a dat doc de familie trimitere sa-mi fac analize.Am avut ieri o senzatie foarte rea..mi-au amortit brusc mainile si picioarele..am simtit rece pe spate...si vedeam gri..pete negre,maro..stralucitoare.Dupa ce am trecut dupa senzatia asta...am avut o durere groaznica de cap!
Azi..in schimb....ma simt si mai naspa..sunt racita cobza...imi curge nasul..sunt ragusita//ce mai..ma simt mizerabil!

Corina mamika de 2 baietzi

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

ENERGY: maine ne serbam bebei!!! Stii ca fac......500 de zile ;)??? Pe bune! Si fiica-mea mai mare face......1000 de zile ;) ca-s fix 500 de zile diferentza intre māndrele mele.
O sa le zic Emma1000 si KiKI500... ca la paracetamoale :D

Mare ti-i gradina doamne!!! ( e vb de mine)

LA MULTE ZILE TRAIASCA!

Mihaela
Anaļs & Emma

Mergi la inceput

KiKi-i spune Emmei pe nume! E asa dulce s-o auzi: Emma, Emma!

Stie sa spuna si sa arate: nasu, okii, urekile si gura :D Mama Mia ce geniu de kopil am!

Pupi!

Mihaela
Anaļs & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Fetelor se pare ca iar incepe sezonul racelilor, Mircea de 2 saptamani o trage cu o afurisita de raceala si cand am zis ca am scapat vad ca iar o ia de la cap cu stranuturi si muci...UFF..sper sa treaca mai repede de data asta!In rest e tare cumintel, isi vede el de treaba lui toata ziua si ma lasa si pe mine
sa-mi fac treaba prin casa chiar daca se impleticeste printre picioarele mele.
Korinna imi pare tare rau sa aud ca esti bolnava, iti doresc sanatate multa si sa te pui cat mai repede pe picioare. Bine macar ca Mihai i-a scoala mai in serios si nu te mai streseaza atata...ce
tratament i-ai aplicat? ...sa vad daca merge si la Andrei!
Aalina...pai tre sa-si scoata si Dori parleala pentru reprizele alea de somn pe care le are in plus fata
de ceilalalti...am inteles ca majoritatea au trecut la un somn pe zi inclusiv Mircea...ca altfel ai fi prea linistita mama, si nu de alta, dar se depune pe soldulete...are grija Dorian de silueta mamicii lui!Si Mircea are treaba cu toate pietricelele de pe afara, le i-a si le pune in gaurile de la canalele pe care le intalneste in plimbarile noastre....vesnic are in mana sau o pietricica sau o frunza.
Pacat ca nu ati mai trecut asta vara prin Mures sa apucam sa-i ducem si la Zoo, ar fi fost o distractie pe cinste...oricum noi va asteptam si acum!
Meme cunosc senzatia asta de strangere de inima...am avut-o cu baiatul cel mare cand l-am lasat la cresa in prima zi...a plans saracul de la 8 dimineata pana la 13 cand m-am dus dupa el. Isi impreuna manutele si spunea "va log sa ma duceti la mamicuta mea!"bietul copil credea ca nu ma mai intorc dupa el.Avea aproape 3 anisori!
Ollo istete fete mai ai mai sa-ti traiasca si la mai multe zile!...vorba ta! Mircea il striga pe Andrei prin casa dar fiind mai greu de pronuntat spune doar "DEI"
DanaD cum se impaca Ilinca cu Alexa? Eu am inceput sa-l las pe Mircea afara cate o jumate de ora si cu Andrei...sa vezi cata grija are de el...si asta mik e topit dupa el si dupa gasca lui fra-su ca nu s-ar mai dezlipi de ei...vezi de treaba ca atunci cand ma duc sa-l iau sa-l plimb nici nu mai vrea sa vina cu mine!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Alycia, nu stiu ce are Ilinca dar cand pune Alexa mana pe ea sau incearca sa o ia in brate, asta tipa cat poate si se zbate de parca o duce la taiere, Uneori nu face asa, mai ales afara. Alexei ii place sa o ia sa o duca la prietenele ei, sa se dea mare cu sora ei cea mica pe care o indragesc toate fetele mari. Trag de ea ca de o papusa, se cearta care sa o duca de manuta sau sa o dea in leagan.
Problema e ca eu sunt o mama cam posesiva si speriata de bombe, nu am incredere in nimeni cand e vorba de copilasul meu. Asa ca nu o las niciodata pe Ilinca singura cu Alexa pe afara, tot timpul sunt si eu prin preajma.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Astazi Elena vroia sa-i fac balonase de sapun si in loc de baloane striga la mine:mama, banane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Aalina, cum iti scoate pe nas cele doua somnuri? Ilinca iar a dormit azi doar o juma de ora. Sunt destul de ingrijorata de programul asta, nu se comporta rau, dar stiu ca somnul e foarte important la copiii mici si in primul rand ajuta la dezvoltarea creierului. Asa ca e bine sa doarma cat mai mult, macar doua ore ziua.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Dragele fetele,
Asta-i baiul cu serviciul, ca ziua n-are decit 24 de ore.. Si trebile nu se fac singure.. si deja cuvintul oboseala incepe sa nu mai aiba sens.. Da' macar pe ziua de ieri am reusit performanta sa pun vreo 70 de poze noi (din august) pe pagina noastra. Asta dupa ce-a muncit tati vreo saptamina sa repare serverul.. mama lui de server.. ca multe fire albe ne-a mai scos.. Io nu stiu cum are adminul nervi sa intretina saitul asta de atitia ani incoace, fara bani, etc..
Si noi sintem mari utilizatori de pietricele, nu va spun ca avem niste vecini care au drivewayul in constructie, ca atare si-au pus un strat de pietris care-i raiul lui Paul. Se aseaza in fund si incepe si le intoarce de pe-o parte pe alta. Sau ia cite doua dintr-un loc si le pune in alt loc.. Bietul om si-o fi nivelat el pietrele initial, dar asta e, cind o turna asfalt o sa aiba driveway ondulat.. (driveway e bucata aia de asfalt care iese din trotuar si merge pe linga casa si pe care-si parcheaza oamenii masinile p-aicea).
Asa ca alycia, multa sanatate si aveti grija de voi. Eu am incercat saptamina trecuta tratamentul cu oscillococinum (sau cum se zice), e pe la parintii intreaba, si, intr-adevar, parca nu m-a luat raceala, da' parca nici nu m-a lasat de tot.. asa ca.. voi ce tratamente preventivo-naturisto-homeopate folositi ca evitati racelile si gripele de sezon?
korinna, mama draga, cu intirziere, iti urez si eu casa de piatra si multa fericire in continuare :) Mi-a parut tare bine sa aud ca te-ai simtit bine la nunta. Incerc sa-mi aduc aminte de cind n-am mai dansat toata noaptea si imi dau seama ca nu prea reusesc.. Pupicei lui harnicutul de Mihai! Si multa sanatate!!! Sa ne tii la curent!
adita, si sigur nu voia si-o banana pe linga baloanele de sapun? :D Nu stiu dac-am apucat sa te felicit pentru sarcina asta a treia, asa ca o s-o fac acum, sa-ti aduca cit mai multa bucurie si sa ai nasterea cit mai usoara!
dana d, te inteleg perfect, eu mi-am dat seama de asta cind a venit mama si desi faceam eforturi sa nu ma duc sa-i verific, nu reuseam chiar mereu. Plus ca vreo doua luni la servici am suferit groaznic ca sta altcineva cu copilul meu. Mai sufar si acuma, dar nu chiar asa groaznic..
oLo, pupici la geniala mica :) La multi ani de 1500! :)
meme, sa stii ca la inceput doar o sa fie mai greu, sa vezi c-o sa fie mai bine oleaca dupa un timp.. Cu oarecare gelozie am constatat ca trecerea la bunici a fost fara nici un fel de problema, eu chiar imi faceam probleme ca nu-l intereseaza persoana mea. Acuma, daca se trezeste dimineata inainte sa plec, biziie oleaca, (asa ca m-am mai linistit), dar ii trece repede. E posibil sa accepte ei schimbarile mai usor cind sint mai mici si mai greu cind sint mai mari.. (zic si eu)
Aalina, bravo pentru Dori cel cuminte si nazdravan :D Paul nu stropeste si nici nu-i prea incintat de baie - poate d-aia :) Zilele trecute am avut primul episod in care a urlat cind l-am spalat pe cap, m-am si speriat. Nici acum nu stiu de ce.. Tot zilele trecute am avut si primul episod de voma, asa ca am petrecut o buna parte din noapte tot intrbindu-ma oare de la ce, dar pentru ca nimic altceva spectaculos nu s-a mai intimplat, a ramas asa, un mister. Ca sa vezi ce inseamna sa nu vomeze copilul 16 luni.. Nici n-ai idee cit te invidiez pentru toate plimbarile pe care le faci incontinuu si pentru citi din bebeii de mai ai avut ocazia sa intilnesti :)
carrie, felicitari pentru examene si bravo pentru concediu! Noi nici anul trecut si nici anul asta n-o sa pupam.. Sa vedem cum stam la anul.. Ai grija de sanatate, ca-i cel mai greu de reparat. Pe mine m-a pus mama pe picioare cu Spirulina si Ulei de catina aduse din Romania. Ba chiar Ulei de catina cu coenzima Q10 chiar a facut minuni la starea mea de candidata la molusca (energetic vorbind). Mai nou Paul foloseste olita ca sa se catere pe un scaun care altfel e prea inalt pentru el. Isi duce pampersul la gunoi (daca-l prinde), si mai arunca si el chestii care nu trebuie la gunoi, dupa care il apuca un ris din ala in hohote (adica stie ce face). De vreo doua ori a zis "pute" despre pampers, dar dupa aia s-a lasat.. Ca se pare ca stim si singuri ca pute, nu trebuie sa ne mai spuna el..
ione, pupicei la artiste :)
Va pupa mama, ca iar am reusit sa-mi fac ziua de azi de nu mai apuc sa-l prind decit la baita de seara..

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Meme te inteleg dar cred ca incet o sa fie mai bine. Si pentru tine si pentru ea.

Korinna bravo pentru Mihai. Sper sa il tina ca sa ai si tu un pic de liniste. Multa sanatate.

OLo LMA fetelor tale frumoase si destepte.

Alycia multa sanatate pentru pitic. Draga mea sa stii ca as veni cu mare placere la Mures sa va vad asa cum m-as duce si la Cluj sa o vad pe Theia. Dar oricat de multa placere imi face sa va vad pe voi mult mai putina imi face sa imi intalnesc rudele de acolo. Deci ma limitez la strictul necesar.

Adita i-o fi fost fetei foame :)) Asta mi-a amintit ca toata vara in concediu baloanele de sapun erau singurul lucru care il faceau pe Dori sa stea in carut sa avem si noi o clipa de liniste la cate o terasa.

DanaD in timpul in care nu doarme Dori are o energie de invidiat. Nu sta un minut in acelasi loc nici acasa nici afara. Tot timpul trebuie sa faca ceva. Si nu intotdeauna ce ar avea voie. Stand in acelasi loc mai mult timp l-am vazut cand s-a uitat la Formula 1 sau la o emisiune de construit masini din unele stricate.
Mai nou afara cand iesim trebuie sa luam toate magazinele la rand si sa le facem inspectie. Se plimba prin fiecare si apoi fuge repede la urmatorul. Il stiu toate vanzatoarele de pe aici. Are deja prietene pe care le pupa cand pleaca din magazin :)))

Parpalak si noi am trecut prin crize la spalatul la cap. Asa ca acum sunt tare atenta cand il clatesc sa nu ii vina apa pe fata. Si ca sa fie cuminte in momentele alea ii dau ceva sa se joace de prin baie, ceva nou la care nu are de obicei acces.

Mie mi-a vomat asta prima data la mare de m-am speriat sa mor. Dar stiam si de ce ca il indopase amica noastra cu de toate cu o zi inainte...asa ca cel putin nu aveam intrebari.
Draga mea lasa ca anul asta ce ne mai plimbam ca de la anu' ne sar toate. Oricum si eu sunt super incantata ca am putut sa vad atatia bebei dragi.

Scump tare Paul in pozici. M-am uitat repede sa vad daca nu aveti si ceva filme noi da...pauza. Ia sa faci si acolo actualizarea :)))

Sa imi zici si mie care e faza cu uleiul de catina si ce ai mai luat tu pentru energie ca si pe mine m-a lovit toamna asta.
Pupici tuturor

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput