Copilasi de mai 2003 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor, azi am avut o surpriza placuta din partea lui Mircea...l-am tot vazut eu scremandu-se dar i-am dat pace ca se afla omul la masa,cand deodata il vad ca se trage de pampers zice clar "CACA".Il iau il pun repede pe olita si... ...se produce minunea!hehehe...de azi suntem flacai mari!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Felicitari Mircea!
Noi nu, nici macar nu mai vrem sa stam pe oala de cand s-a mai racorit in casa, e rece acum.... Asa ca facem in pampers la greu, de obicei cand e schimbat nou...
Altfel suntem in plin progres, incercam sa vorbim, raspundem cum putem la intrebari.. Stie cine e ea, o intreb cine e Ilinca si se arata cu degetul. Ba chiar incearca sa spuna Ilinca.. un fel de Inca. La cal spune "tau", tipa la Alexa un fel de "ali". e foarte cocheta, se mangaie mereu cand o imbrac si spune "mai, mai"
astazi am fost la tuns ca avea parul cam mare si e si cam des si se usuca greu mai ales ca fuge de feon... Am speriat coaforul, a facut un scandal monstru acolo, era sa plec cu ea tunsa pe jumatate. Pana la urma i-am tinut capul cu forta, a ciuntit-o cum a putut saraca fata aia, noroc ca la mine a stat acasa sa o mai ajustez.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Elena isi trage pantalonii jos, incearca sa-si dea si pampersul si se tot vaita caca- caca. daca o duc repede la olita face pipi, isi zice bravo si rupe hartie igienica si incearca sa se stearga. dar caca nu vrea sa faca la olita cu nici un chip. chiar daca ii vine sa faca si imi spune, o pun la olita si nu face nimic, pana n-o imbrac din nou, si atunci ii da drumul, de preferat intr-un pampers curat.si o vad cand face caca, fiindca are obiceiul sa se ascunda printr-un colt sau sub masa, deci stie ca o sa faca, dar acolo se simte ea bine, asa ca o las sa termine.oare gresesc? daca o vad ca vrea sa faca s-o pun pe olita? mi-e teama ca oricum nu face la olita si o deranjez degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor ne-am terminat si noi camera asa ca pot sa mai rasuflu. Lui Dori i-a trecut raceala deci suntem bine.
I se vad deja toti cei 4 canini dar nu a comentat deloc la ultimele aparitii. Mananca bine iar de dormit imi doarme de la 20 pana la 7. Rar se trezeste o data pe noapte si asta daca in ziua precedenta nu si-a facut norma de miscare. Ziua doarme de doua ori de obicei in jur de doua ore. De cateva zile cand vrea ceva (mai ales ceva ce nu are voie) tipa de zici ca il tai. Vad ca daca nu l-am bagat in seama a mai rarit-o da ajunsesem sa simt ca o iau razna. Ii place tare mult sa asculte muzica cantata de copii. Isi pune castile pe urechi si danseaza :))) Si ii mai place sa ne jucam impreuna si sa ne pupacim. Ma topeste cand vine si vrea sa ma pupe. Daca ii este foame inainte de a ma apuca eu sa ii dau se aseaza pe scaunul lui, isi pune prosopelul la gat si cere "papa".
Eu cu olita nu m-am agitat si nu ma agit inca.
Pupici

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna,
Si ale mele se trag de pampersi cind vor sa faca ceva, le pun pe olita,Maria executa repede, in schimb Elena ne mai minte.
Cu muzica deja suntem artiste, Maria face piruiete, da din miini la greu, Elena se balangane in schimb, e nebunie mare.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor..!!!
Nu am mai intrat de o saptamana..dar vad ca nu s-a avansat prea tare...asta e de bine pt mine!!!
Noutati nu prea am....
Am intrat doar sa va salut

Corina mamika de 2 baietzi

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

scuze ca am postat un mesaj aiurea
trimiteam un PM si l-am pus aici din greseala:)

noi suntem bine, mi-am luat toate cele trei examene la care am fost si-s happy!
nu ma simt prea grozav, ma lupt cu o mare slabiciune si somnolenta, nu stiu de la ce e...si mi-am facut niste analize endocrinologice ca iar imi vin rushii tot la doua saptamani

Thea face o gramada de progrese, palavrageste toata ziua in limba ei, dar mai scapa si cuvinte inteligibile.e totala in parc cand un copil ii ia vreo jucarie, i-o smulge si spune"Taia!" adica e a ei, teren minat.
azi a fost tare maraita, i-au iesit doua maselute intr-o saptamana, una jos si una sus dar in parti diferite ale gurii iar a treia e f inflamatal.ca urmare ne-au revenit si istericalele daca nu ne convine ceva.plus mofturi la papa, uneori.isi manifesta f clar preferintele, de ex nu vrea sa se apropie de paste cu branza...i schimb fructe cat cuprinde...
alearga extraordinar de mult, afara in continuu!!!
ma anunta cand a facut kk"caca pute!"da sa nu ma apropii cu alita in momentele cheie ca o enervez.in rest sunt prietene, si-o pune in cap, isi depoziteaza jucariile in ea...

in rest ca si Dorian mare pupaciosa si lipicioasa!ma topeste de tot!
Alina bine ca ati terminat cu lucrarile, sa va bucurati de noul confort!
Lumi la fel, felicitari ptr casuta, cred ca esti in al noulea cer!noi speram la asta cam in doi ani, acu am reusit achizitionarea uni teren intr-o zona f frumoasa din Cluj, sunt cumplit de scumpe terenurile pe aici...

alycia, bravo lui Mircea ptr reusita si ma bucur mult ca ai revenit!

meme succes la job, eu nici nu vreau sa ma gandesc inca!mai ales ca vreau sa schimb totul, deci trebe sa-mi caut!sper sa reusesc sa temin Masterul sa am un atu in plus!

parpalak , voi ce mai faceti mama?

va pupam

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si patru luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Carrie, poti sa stergi ce postezi gresit. Ai acolo niste butoane, ultimul este "delete reply"
Felicitari Lumy, abia acum am citit, scuze. Deci faptul e implinit. Sa fie intr-un ceas bun si sa traiti acolo cea mai fericita parte din viata. Cred ca Francesca suporta destul de greu nebunia asta, de ea cine are grija cat voi alergati?
Ilinca are gura plina de dinti si masele, au strapuns si toti caninii, premolarii sunt vizibili bine, ba spunea ieri tati ca are puncte albe si mai in spate. Nu prea cred, molarii apar mai tarziu. Nu am putut sa ma uit ca e naravasa rau asta.
Face numai prostii, nu sta locului o clipa, adica cuminte, cu jucariile ei. Umbla si scoate tot de prin toate dulapurile si sertarele, duce la gunoi lucruri care nu trebuie aruncate... Azi am pescuit din gunoi o sticluta de gel de dus nou nouta, adusa din sertar de la baie. Arunca si in cada diferite obiecte, in cada fiind albia ei cu apa (pentru orice eventualitate). Nu pot sa fac nimic ziua cand sunt singura cu ea. Azi a spart un pahar, l-a trantit pe gresie in bucatarie. Ieri a spart sticluta de vigantol si doctora e plecata in starainatate asa ca tre. sa-l cumapar.
Afara in parc nu sta langa mine nici un minut. Degeaba imi iau eu o revista cu mine, chipurile sa stau pe banca sa citesc. Aiurea, daca nu ma alearga tot parcul nu zici ca am fost afara.
Doarme cam putin, ce n-as da si eu sa doarma de doua ori! azi a dormit doar o jumatate de ora cat am fost afara ca era ora ei de somn. Cand am venit acasa si am vrut sa o mut in pat, s-a sculat si nu a mai dormit toata ziua.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dana sa stii ca imi scoate Dori pe nas cele doua reprize de somn :))) Noi avem iesiti 8 dinti si 4 masele si acum ne-au spart si toti caninii. Sper ca o perioada sa fi scapat.
In parc e o adevarata fuga dintr-un colt in altul, ia la rand toate leaganele si e topit dupa topogan. Nu conteaza ca el e cel mai mic si abia se chinuie sa urce scarile alea el se da pe topogan. Si verifica in fiecare zi fiecare pietricica sa vada daca e la locul ei. Toata ziua ar vorbi la telefon, si se distreaza copios cand face asta de parca si-ar spune singur bancuri.
Marile lui iubiri insa au ramas sculele audio-video pe care le butoneste de cate ori le prinde. La noi sau in vizite.
Eu acum astept sa plec pentru doua saptamani la Galati si apoi sa vina mama aici asa ca o sa am timp sa mai respir.

DanaD eu am renuntat sa mai fac curat in dulapurile in care are Dori acces pentru ca le aseaza el zilnic. Cu jucariile si el se joaca mai rar. De obicei o parte i le pun intr-un rucsac si dupa o perioada i le mai schimb. In cada arunca si el toate cosmeticele ce le gaseste acolo. Apropo de baie el e foarte incantat. Doar sa ii spun hai sa iti fac baita si deja e langa cada. Si e super incantat sa ma stropeasca pe mine si tot ce gaseste in jur cat sta acolo.
De tuns eu l-am tuns singura pe Dori cu masina. Se mai stramba el si imi zicea sa il tund pe tati (ca vazuse cand am facut asta) da pana la urma a stat cumintel.

Carrie felicitari pentru examene. Noi am mai avea o camera de facut asa ca nu ma bucur prea tare....da nu stiu daca mai avem energia sa ne apucam acum de ea.

Korinna cum ati inceput scoala? Pupici si sper sa va vedem curand.

Ione balerine le faci mama. Eu daca nu l-as mai culca in patut m-as trezi cu el langa mine cred. Dimineata cand se scoala oricum isi ia pernuta si ne chiama sa il aducem la noi in camera.

Adita bine macar ca Elena se felicita singura :)))

Alycia felicitari pentru Mircea. Aproape de sfarsitul lunii o sa trecem prin Mures si poate va vedem iar. Da te sun eu atunci.

Meme spor la servici. Cred ca e tare grea acomodarea dar in aceeasi masura eu cred ca psihic mi-ar face bine sa ies zilnic.

Energy nici eu nu incerc sa il fortez cu nimic pe al meu mai ales ca sigur nu as reusi :)) Si ma bucur inca de perioada asta de liniste pentru ca dupa ce incepe sa vorbeasca....adio :))) Nu o sa mai am nici o sansa sa il opresc. Ca doar ma cunosc.

Olo pupici la fetele tale.

Lumy sport la lucru. Nici nu vreau sa imi amintesc prin cate treceti cu mutatul.
Pupici tuturor

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Fetelor,stati acasa cat de mult puteti alaturi de ingerasii vostri!E infiorator la serviciu,departe de Anca.
Primele 3 zile s-a bucurat cand am dus-o la bona,s-a mai jucat cu copiii ei cand veneau de la scoala,a privit totul ca pe un "divertisment",o schimbare.In schimb azi cred ca a constientizat ca se ingroasa gluma,ca asta va fi de acum incolo programul ei si s-a pus pe boceala,si-a inclestat manutele in jurul picioarelor mele,de nu puteam sa o mai deslipesc.Ce sa mai,jale mare.Asa ca am plecat la serviciu cu sufletul si mai strans.
Seara ma intorc foarte tarziu,ne ramane doar putin timp de joaca si de giugiuleala,nu ma mai satur de ea.

http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput