jegul din spitale!;(((((

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

ha, gandacelule, ma atinsesi unde ma doare cel mai tare. Acum o luna am stat cu fii-miu internata la Emilia Irza.
Tu zici de jeg? Dar dezinteresul? Reaua vointa? Prosta pregatire?
Intai am incercat si eu cu spaga peste tot, dar pana la urma am trecut la urlete si tipete si numai asa se mai miscau lucrurile.
Copilul s-a internat pentru un furuncul prost operat, a facut in spital enterocolita si la externare am plecat cu viroza. E crancen. Mi-e greu sa povestesc toate pataniile din spital, mi-e greu si sa-mi aduc aminte, dar daca ai timp si chef, baga un ochi la topicul de bebelusi unde am povestit fetelor ca nu o mai iau de la capat. Am zis ca rastorn muntii si in spital nu mai intru.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31131&whichpage=3
(e al 5lea mesaj pe pagina).

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Despre jegul din spitale putem scrie episoade ... Dupa ce le-am vazut mai pe toate din cele numite mai sus, pt copii ma refer, am ales sa o duc numai la Elias pe Alexa. Doua motive trainice: Sorin Oprescu si rezultate obtinute.

Duminica am luat copilu la subtioara si ne-am dus repede la spital.. kk deja la prnz de 10 ori, apa, galbene si mirositoare. Internati cu discontinuitate (pt ca internata cu fimea nu stau nici moarta indiferent de spital). Culoare curate, cam gol spitalul.. am cautat o asistenta 10 minute. In fine, Dr e superba, cam dura dar superba. Cu exceptia unei scarbe de asistente nu am avut treaba. Seringa deschisa in fatza mea, flaconul de medicamente era si el prezent acolo, totul s-a facut in fatza mea. Si totul adus in tavitza de metal nu pe pat, nu in mana. Cand am zis ca avem probleme cu sangele dr a anuntzat sa se faca injectia incet si cu grija. Cu exceptia unei asistente cu care am avut o mini altercatie, toate au fost dragutze.. le cam deranja ca trebuiau sa faca intravenos si sa fie atente...

Asta ma deranjeaza pe mine in spitale... totul pe fuga, de parca am fi vite, hai noi adulti mai inchidem un ochi, dar copii astia cu ce au gresit? Sunt mici, nu stiu, le e frica, fimea care are 13 luni si se agatza de mine cu o disperare ce nu pot sa o descriu. Nici un fel de suflet, de compasiune... caini sunt dpdv al meu asistentele.

Iar spitalele... ar trebui luati la bani marunti guvernanti cu orice ocazie. Nu se poate, nu e admisibil.

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojonel spune:

M-au ingrozit relatarile voastre despre spitale si mizeriile de acolo.Din pacate si eu stiu foarte bine situatiile descrise, tata a fost internat de mai multe ori,unul din cele mai jegoase e Sf.Pantelimon.Noaptea la ora 3, pe o ploaie torentiala, au trimis-o pe mama sa-i cumpere perfuzii,seringi,vata,alte medicamente,etc.,deoarece ei la internare au avertizat-o directca nu-i pot da nimica, sa le aduca de acasa.Tata era intr-o stare f.grava, adus de Salvare la ei la spital, are ciroza si era in coma,m-am si mirat cum a reusit sa supravietuiasca acolo.Murdarie de nedescris, se poarta doctorii mizerabil, chiar daca dai spaga, doar se fac ca-ti dau atentie,cica trebuie tot tu sa cumperi medicatie, etc.
Pe copilasul meu, care are doua luni, il duc la vaccin la Medicover,chiar daca acolo voi plati circa 2 milioane pe vaccin.
La policlinica de cartier (Titan) e o murdarie de nedescris, plin de puradei bolnavi.Cind am fost sa-l inscriu la medicul de familie, l-a consultat cuusa deschisa la cabinet, in anticamera zbirau alti copilasi bolnavi,l-au dezbracat pe o masuta acoperita cu musama murdara, iar euam insistat sa-i pun macar cirpusoara adusa de acasa( just in case...).E oribil cum se poarta cu copii, am plecat dezgustata de acolo,il duc la Medicover chiar daca nu am gratuitati,asa cum AR MERITA copilul, ca degeaba platesc asigurarile sociale din salariu, e o hotie de nedescris.
Tatal meu e acum acasa, din pacate e paralizat pe partea dreapta, dar din pricina conditiilor mizerabile din spitale,am ajuns sa-l tin acasa ca sa supravietuiasca si sa nu moara in mizerie.Macar acasa il putem spala si ingriji.
Mie mi-e destul de greu, cu mic, de nici doua luni,,dar Dzeu o sa-mi dea putere sa trec prin toate astea.Mi se pare inuman sa nu-i dai medicamente macar compensate,daca nu gratuite,unui copil asa mic,si chiar si bietului meu tata,are 72 de ani si mi-e tare mila de el.Daca n-am avea posibilitati,eu si sotul meu, nu stiu cum s-ar descurca.
Sper ca nu v-am deranjat cu confesiunile mele, mi-am descarcat si eu sufletul aici.

Gabriela si Freddy

Jojonel si bebe Freddy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Jojonel, de ce sa nu i se dea copilului medicamente gratuite? La noi se dau si compensatele si gratuitele, inclusiv la gravide scriem gratuite si le primesc. Nu cumva medicul de familie/din spital nu vrea sa scrie? Sau nu elibereaza farmaciile in Bucuresti?

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Imi pare nespus de rau ptr.cele intamplate.Reclamatia scrisa se depune la Directia de Sanatate Publica,dupa care aceia sesizeaza Sanepid-ul si urmeaza controlul.

Sanatate multa!
July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

pai pa sanepid l-am sezisat io si el sa facu ca ploua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojonel spune:

Medicamente gratuite NU se dau la Medicover, ca ei nu au contract cu Casa Asigurarilor de Sanatate,asa ca...Iar medicul "de familie"(imi pare rau ca pun ghilimele, dar mi-e greu sa cred ca are vreo legatura cu profilul medicinei de familie)m-a intrebat ironic daca pina acum i-am cumparat Vigantol, de exemplu,ce-nu pot sa-i mai iau???Ca doar nu-i bolnav,sa-i prescrie buline??!!
M-a dezgustat,la Titan eu nu mai calc,mai bine platesc la Medicover medicamentele, si am consultatia facuta de o dr.(Calapod)-e tinara si amabila.nu stiu cit de priceputa, ca pina acum n-a avut probleme, erau consultatii de rutina.

Jojonel si bebe Freddy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by tata lu Toma
ps.Si la Canada e la fel !
pps.n-am putut sa ma abtin !

you too made my day!!!

zau daca sotul n-a zis dupa ce am plecat de acolo: lasa, ca in canada era si mai rau! macar aici am rezolvat repede!

Iubita, respect experienta si respectiv opinia sotului tau dar... nu stiu despre ce vorbiti dvs. Sincera sa fiu nu am fost internata niciodata in Montreal, dar nu am o impresie proasta despre montrealezi, insa pot sa spun ca in Toronto nu cred ca a ramas vreun spital in care sa nu fi fost internata, cum nici in Rom in Buc. nu cred sa imi fi scapat prea multe...Eu nu stiu cum e acum situatia prin spitalele din Rom dar stiu cum era in anii '90 si cred ca sunt in masura sa fac o apreciere obiectiva: Nu exista termen de comparatie! Si pt sistemul medical de aici le iert canadienilor orice pacate... Chiar as fi curioasa la ce anume va referiti. Pe bune!
Pana una alta ... sanatate tuturor ca se pare ca e intr-adevar mai buna decat toate.

Denisa si bebica din burtica - 31 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Dragele mele situatia e jalnica,cu atat mai mult cu cat e vorba de copii,dar ce spuneti de faptul ca m-am aflat in pragul divortului acum cativa ani,din cauza indolentei unei doctorite!!!!???Sotul meu a avut niste probleme si s-a dus la Colentina pt niste analize,dna respectiva la primit in cabinet in timp ce mai era un pacient acolo ,caruia tocmai ii recoltase probe ,a sters superficial lamela cu o bucata de vata si i-a recoltat si sotului meu PE ACEIASI LAMELA si rezultatul a fost sifilis,mi-e greu sa-mi amintesc ce a urmat ,cata durere,cate invinuiri,eu pe el si el pe mine,ce tratament injectabil criminal ,ca in final dupa multe teste sa aflam ca a fost o greseala ,eu n-am avut ,el n-a avut ,bine ca nu ne-am omorat intre noi in acest rastimp.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Dena

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by tata lu Toma
ps.Si la Canada e la fel !
pps.n-am putut sa ma abtin !

you too made my day!!!

zau daca sotul n-a zis dupa ce am plecat de acolo: lasa, ca in canada era si mai rau! macar aici am rezolvat repede!

Iubita, respect experienta si respectiv opinia sotului tau dar... nu stiu despre ce vorbiti dvs. Sincera sa fiu nu am fost internata niciodata in Montreal, dar nu am o impresie proasta despre montrealezi, insa pot sa spun ca in Toronto nu cred ca a ramas vreun spital in care sa nu fi fost internata, cum nici in Rom in Buc. nu cred sa imi fi scapat prea multe...Eu nu stiu cum e acum situatia prin spitalele din Rom dar stiu cum era in anii '90 si cred ca sunt in masura sa fac o apreciere obiectiva: Nu exista termen de comparatie! Si pt sistemul medical de aici le iert canadienilor orice pacate... Chiar as fi curioasa la ce anume va referiti. Pe bune!
Pana una alta ... sanatate tuturor ca se pare ca e intr-adevar mai buna decat toate.

Denisa si bebica din burtica - 31 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

sa nu fim gresit intelesi, in canada partea proasta e cu asteptarea, bineinteles ca nu se pune problema jegului... am fost si eu prin spitale si m-am ingrozit de cat am asteptat, iar partea proasta e ca acolo nu poti da nici o spaga sa-ti rezolvi problema - un roman n-ar intelege la ce ma refer...

cred ca tata lu toma facea aluzie la filmul care a castigat osacrul anul asta (pe care nu l-am vazut) dar care a facut praf (din cate am auzit) sistemul medical canadian...

ce a spus sotul meu cand am iesit din colentina a fost, desigur, o gluma, ca sa ma mai calmeze putin - nu la mizerie se referea...

apoi, sa stii ca in romania lucrurile au evoluat mult, la medicover e mai shic decat in quebec, parol!

Mergi la inceput