Anestezie totala-histeroscopie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Eu m-am trezit in timpul unei interventii din anestezie.Nu mi-era prea clar, simteam durerea cumplit, doctorii erau speriati, mi-au mai facut o doza si totul a fost ok.
Pentru asta atunci cand am nascut (cezariana) l-am rugat pe anestezist sa o faca puternica pentru ca eu ma trezesc. S-a uitat el cam cas la mine...
Stiu doar ca am avut o crestere brusca de tensiune in timpul operatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Am facut trei anestezii generale in mai putin de un an, prima la punctia de la FIV, a doua pt cerclaj, ambele fara probleme si de scurta durata.
A treia, la cezariana, o sa mi-o amintesc ca pe un cosmar. Am vrut peridurala, dar anestezistul nu stia sa faca si m-a imbrobodit pana am acceptat generala. M-am trezit cand imi faceau sutura la piele si, desi nu ma durea, simteam tot, dar nu asta a fost problema. Partea proasta a fost ca am avut, timp de cateva ore dupa ce m-am trezit, senzatia ca nu pot respira, desi am avut masca de oxigen la indemana si o tineam la nas, imi era teama ca daca adorm o sa uit sa mai respir. Cred ca substanta pe care a folosit-o mi-a deprimat centrul respirator, poate a fost in cantitate prea mare, nu stiu. Asta e cea mai neagra amintire de la nastere, senzatia de dupa trezire ca nu mai pot respira spontan... Ma tot intreba asistenta daca vreau calmante, iar eu am refuzat de frica sa nu adorm si sa uit sa mai respir, va spun sincer ca mi-era teama ca o sa mor in somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Cred ca sint cea mai tare: am avut 7 (sapte) anestezii generale si slava Domnului, nu m-am trezit la nici una si in afara de vreo 2 la care mi-a fost rau de la stomac dupa, n-a avut nimic. Am facut una la laparoscopie, 3 la histeroscopii, 2 la FIV si una la cezariana.

Karina + Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Eu am avut 2 anestezii totale, nu m-am trezit in timpul operatiei. Cea de-a doua operatie a durat 3 ore 1/2 si a fost mai tare, deci mi-am revenit ceva mai greu dar e normal. A fost totul in regula. Din cate stiu, pt. interventile chirurgicale mai complexe si de durata, se face si preanestezie.
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GildaT spune:

Buna fetelor,
Abia m-am inscris in forum. Sunt si eu o viitoare mamica (sper), dupa o experienta destul de trista (am pierdut un bebe in saptamana 20). Acum doctorul ginecolog m-a pus sa fac o histeroscopie. Am vazut ca multe dintre voi ati facut asta. Poate sa-mi spuna si mie cineva cum este? Si mai ales m-ar interesa cat costa? Am citit ca trebuie facuta anestezie generala. Doctorul mi-a spus ca nu imi face anestezie decat daca gaseste ceva si trebuie sa intervina.
Va multumesc,
Gilda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fanta spune:

Gilda, eu am facut histeroscopie cu anstezie locala, nu este dureros daca nu ai nimic, eu am avut 3 polipi pe care mi i-a curatat si 3 sinechii uterine si din cauza asta am avut dureri. Cu anestezie totala nu simti nimic. Dar sa repet daca nu-ti gaseste nimic, nu doare. De plata nu pot sa-ti spun nimic pentru ca eu am facut-o la cabinetul particular al Dr.
Succes!

Fanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GildaT spune:

Multumesc mult. Sper sa nu fie nimic.
Gilda

Mergi la inceput