Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Noi am papat peste cu piure de legume si un iaurt CREMOSO iar acum nani.

Eu am terminat papa ptr noi si acum fug sa mai fac curatenie si sa calc...dc mai apuc pana se trezeste trompeta - vb lui DARAEL.

Adrian vreo veste?

Monica unde ai gasit brocolli? In ce piata?

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

M-am trezit si eu si prima data: cafeau...apoi top pe forum :)

Adlemi - ma bucur nespus ca puiul e bine! Acum esti si tu linistita, nu?

Micky, ce draguta trebuie sa fie aia mica mergand ea prin casa!

Sa va povestesc : ieri am iesit la plimbare pe afara si ne-am intalnit cu alta mamica cu un baietel in carut...a inceput a mea sa rada la el , ne-am oprit unii in fata altora si s-au luat de maini, vorbeau unul cu altul (pe limba lor, bineinteles). M-a surprins tare ce a crescut si cum interactioneaza cu alti copii. Am vazut-o eu ca se bucura cand vede bebei dar nu imi inchipuiam ca stie si sa se "joace" cu ei!

Fetelor, am si eu o intrebare: bebeii vostrii dupa ce adorm seara se mai trezesc plangand fara vre-un motiv (sa manace de ex)? Laura ne-a exasperat, la aprox 1/2 ora de la culcare se trezeste tipand (nu stim de ce). Cateodata adorme singura la loc dar de cele mai multe ori mai imi ia 1/2 ora sa o culc. Oare de ce face asa si ce sa-i fac?

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Andra, brocoli am gasit in piata Obor, 20 000 lei/bucata si nu prea mari. Cam cat jumate de conopoida obisnuita, da m-am bucurat ca erau proaspeti si frumosi.
Catalina si Albert se trezeste de multe ori la juma de ora dupa ce adoarme, nu inteleg de ce, si nu adoarme decat daca mai suge un pic. Asta e problema veche la noi.

La ultimul constrol , adica marti, mi-a zis sa-i mai dau Calciu tocmai la 10 luni si vit.C 2,5 ml. Vigantol 3 picaturi, fontanela e bine, la greutat aprox.9,500 kg ca s-a tot fatzait pe cantar.
Nu l-a masurat, dar l-am masurat noi acasa si ne-a dat 74 cm.
Mai fetelor, vroiam sa va intreb: cand mergeti la control ce mai verifica doctorita pe la ei? Ca la noi in afara de ce v-am spus nu s-a mai uitat la nimic. Nu in gat, decat odata la 2-3 luni, nu l-a dezbracat si pe el niciodata sa-i vada pielea, putza, una alta. Sa-i masoare cutia craniana, toracica, am citit prin carti ca se masoara , picioare si alte cele. Mi se pare ca doctorita asta a noastra nu prea se streseaza ea asa, daca i-am zis ca s-ar putea sa aiba platfus, a zis ca si ce daca, si ea are , oricum n-ai ce sa-i faci. Asa e, dar...ma rog, bine ca nu am avut probleme pana acum. In rest e tare de treaba, e amabila, daca o sun, nu o deranjez...adevarul e ca sunt putini medici pediatri la noi, si si mai putini care sunt foarte buni. Noi sa fim sanatosi si sa nu avem nevoie de ei prea mult.
Gata, ma duc la treaba ca s-a trezit puisorul si il iau cu mine la bucatarie.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Hihihi...
Unde credeti ca sunt?
La Sofia.
Ce credeti ca fac?
Bantui pe forumul DC.
Ca doar de asta ma plateste firma... hihihi
De mine majoritatea stiti: am fost sales manager la o reprezentanta de companie farmaceutica, de curand am fost promovata (desi intru in functie abia la 1 nov, am nevoie de Power of Attorney), voi fi Country Manager pentru Romania si Bulgaria.
Asa ca am sa va mai scriu de la Sofia! hihihi
Am o singura problema: mi-e cam dor de Moti! uf.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Nu ca ar avea vreo importanta, da' acm recitind mesajul meu mi-am dat seama ca noi suntem de fapt 6 angajatzi.......e o tipa noua, angajata in perioada cat am fost eu in concediu, da' cum e in perioada de proba si n-aree carte de munca deocamdata, am uitat de ea....cu gandu la situatiile pentru banca in care treceam nr. de angajati permanenti. Va dati seama cat de mult mi-e mie gandu la munca daca nu stiu nici macar cati angajati suntem...si-i vorba de o firma mica ......

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Hei, Adina ! Deci a inceput perioada de plimbari ! Pai sa ai succes si drumuri bune !

(halba cu Sofia nu am, asa ca in plimbarile tale poate iti aduci aminte de colectia mea . Plata in avans !)

Adlemi
Asa si trebia sa fie, bine!

Nu prea stiu de unde a venit ideea cu locurile de munka. Si eu am mai zis.. Lucrez in dept. Brand Marketing a companiei British American Tobacco. Lucrez pt un anumit Brand (nu zic care pt ca nu facem aici reclama la tigari).

Anca si Andra Bine ati revenit!

Gata, mai stau un pic si fug la Arturici sa iesim la plimbare!

Sa scrieti mult (dar numai vesti bune!!!) ca sa am cu ce ma delecta dimineata!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Ioana bine ai revenit !!!! Faza cu joburile am lansat-o eu asa sa ne cunoastem si pe taramul acesta .

Adina hai ca ai fost tare !!!! Tocmai de la Sofia sa ne scrii tu , da inseamna ca te gandesti la noi nu gluma .

Catalina si Matei se mai trezeste tipand. Eu daca ii dau suzeta se linisteste si adoarme repede la loc. Cred ca viseaza urat sau pur si simplu il doare ceva

Monica
multumesc ptr raspuns

Eu am facut curat in toata casa si acum ma gandeam sa fac niste pizza numai ca nu prea am toate ingredientele necesare. Avem diseara musafiri si parca mi-e pofta si mie. S-a dus cu nenea Montignac pe seara asta .

Am fugit la treaba si o dupa amiaza placuta !!!

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Cata, galusca mea se trezeste de cel putin 3 ori pe noapte sa pape, si daca nu ma misc repede sa-I dau sa suga exista riscul sa-I treaca somnul si sa nu mai adoarma la loc la tzitzi……si atunci sa vezi ce ma mai chinui sa o adorm. Desi de vreo 2 saptamani oricat de repede I-as da sa pape, ea tot are program artistic in fiecare seara, probabil de la dintisori.
Seara nu, dar in timpul zilei se-ntampla des ca dupa ce adoarme peste 15-20 de minute sa se trezeasca plangand. Uneori viseaza urat, si e de ajus sa-I bag la loc suzeta in gura si s-o mangai usor pe cap si adoarme la loc, alteori e trezita de vre-un zgomot puternic (balconul din dormitor da spre bulevard si daca ii las geamul deschis se mai aud teribilistii care fie tureaza motoarele la maxim, fie pun frane bruste de scartie rotiele, fie se si lovesc, ca in dreptul blocului e o trecere de pietoni si aproape saptamanal se-ntampla accidente usoare din cauza ca nu-I marcata vizibil si soferii nu se prea sinchisesc sa incetineasca decat in ceasul al doisprezecelea).

Monica, noi cand mergem la control, pe langa masuratorile de rigoare (greutate, lungime, perimetru cranian si uneori si toracele) o mai verifica daca are rosu in gat, o asculta la plamani si din fata si din spate, ii verifica fontanela, reflexele, uneori ii verifica cutele de la picioare, dintisorii (sa vada daca au iesit sau nu) si in general cam tot ce ni se pare noua ca ar fi in neregula si o punem sa se uite sa ne confirme daca e sau nu normal.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Babee, ai disparut de tot!!! Cum stati cu sanatatea? Astyeptam vesti bune, vorba Ioanei.

Si Layla? Va asteptam mai des!!!

Noi am fost pe afara cam trei ore. Rares a dormit dar l-a trezit aiurea o tanti vanzatoare cu o gura cat o sura. Apoi n-a mai adormit si a fost cam marait.
Am intrat in casa cu gandul sa papam iaurtul cu branzica si galbenus, dar n-am prea avut succes. Mai asteptam sa i se faca foame de-a devaratelea.
Asa ca am ratat a doua tura pe afara.

Acum ii fac mancarica pt. maine: piure de conopida. E prima data.
Cum gatesti brocoli, Monica?

Ioana, vreau sa te intreb de unde ai luat din Tm. degetarele pt. dintisori? Am o prietena acolo si poate ma ajuta ea sa-i iau si lui Rares. Poate ne dai mai multe detalii despre firma, cum se numesc exact... Te rugam ca pe aici se uita cam asa cand intreb de chestia asta.

Am mai pus cateva poze in Album Rares, luna a 8-a!!!

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Monica ref la masuratori la noi este cam asa: greutate +cm; PT +PC (perimetru toracic si cranian), in gat, putza (si ce bine ca odata era super naspha situatia la Matei ) si vb lui Mickyyy ce mi se mai pare aiurea intreb si mi se raspunde.

De la noi cam atat - in seara asta nu am mai avut iaurt si i-am dat 7 cereale de la MILUPA. I-au placut tare mult .

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput