Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
Babee spune:
eu ma simt mai bine, lui Phillip i-a scazut temperatura imediat.L-a scos Vio acum pe-afara eu am ramas aici baricadata si sa fac mancarica...Multumesc de griji si cred c-am venit cu vesti bune, nu?
M-am panicat si eu, ca e prima oara cand mi se intampla.Si-asa trebuie sa am grija mare mare sa nu imbolnavesc copilul.
Va pup
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2
Scumpetel
Iubi si Phillip (6.02.2004)
buli spune:
hehehehe
eu stau pe msg cu prietena mea din State care are un copil de 6 saptamini. si cica ii dau sfaturi - priceputa mamii
azi am lasat baietii acasa si eu am fost inprospectie prin oras sa vedem cu ce imbracam baiatul in sezonul de toamna-iarna
am gasit ceva lucruri dragutze, dar nu tot ce trebuie, deci nu-s prea multumita.
n-am gasit salopeta de zapada si nici pijamale faine
il aud de alaturi cum se joaca singur. ma duc la el ca tare dulce e.
azi a bagat degetele in priza si daca nu eram pe faza lingea papucii mei de casa ... pe talpa, evident
o seara buna
Monica, felicitari pentru examene!!!
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
Bebei de ianuarie - februarie 2004
si gasca MAO
fabi spune:
salutare la toate mamicile
imi pare rau, da nu prea pot scrie, dar citesc tot, a facut pentru prima oare Carina temperatura,saptamana trecuta; i-am zis eu lu Marius, sotzulica, ce bine mai doarme CArina, asat era duminica noaptea, si cand s-a trezit pe la 2 noaptea, era firebinte rau, îi pun termometrul, 39.4, mama, mi s-au muiat toate, i-am pus un doliprane, si cartofiori la talpi si a inceput sa scada, dimineatza am dat telefon la pediatra, ca trebuia sa-i fac monotestul pt BCG; a zis sa nu-l fac numai daca peste trei zile nu mai face febra, daca mai face, sa merg cu ea, a facut si marti tot asha mare, a facut si miercuri, dar nu chiar asha si ne-am dus miercuri dupa masa, si a zis ca e f ushor rosie in gat, si gingiile f inflamate, a zis sa-i dau in continuare dolpirane, 1 la 6 ore.Deja joi nu a mai facut temperatura, si vineri seara iar putin, sambata tot asah subfebrilitae, si pe luni am fost din nou, sa-i citeasca monotestul, i-l facusem eu vienri dupa masa; a iesit negativ, si i-a facut monovax-ul si a fost ok.
Are 7600 gr, si 65 de cm.A zis sa-i introduc carnitza, nu stiu ce sa fac , ma mai gandesc, si ca e f bine , raportat la inaltime.E micutza, nici noi nu suntem deloc inalti
Si azi ce sa vedeti ca descopar eu?? un dintishor, jos , asha m-am bucurat, ca tare mult i-a trebuit sa iasa
VA pupicim pe toate mamicile si La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, si sper sa intru mai des...
CataD spune:
Salutare...deci si la voi e problema cu somnul nu stiu ce sa-i mai fac, la mine e in fiecare seara, obligatoriu!!!
Cand ne ducem la doctor la noi ne dezbraca de tot, se uita peste tot la ea (si in p... ca sa vada cine stie ce vede el), ne masoara in lungime, capul, greutatea, se uita la reflexele ei si bineinteles ca daca intrebam ceva (si intotdeuna am o lista intreaga, facuta de acasa ca sa nu uit nimic ) ne raspunde promt.
Azi a venit bona sa ne cunoastem Mi-a placut de ea, are si ea 2 nepoto de 4 si 2 ani pe care i-a crescut pana acum si se vede ca se pricepe. Culmea e ca si Laura a placut-o, i-a zambit si i-a intins mainile. Sper sa fie bine. Maine o las sa stea numai ea cu asta mica, sa vedem cum e!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
ane2 spune:
Buna seara buna seara
Monica felicitari ptr examen!!!!!!!
Anca bine ai venit...ne era dor de tine....
Fabi bine-ati venit in clubul dintosilor
Chiar Monica cum gatesti brocoli?..ca ma gandeam sai fac si eu Rachellei....
Cata si Rachella se trezeste noaptea de cel putin 3 ori ....eu ai dau un pic de ceai ai bag zuzu si gata nanic ...
Rachella a ramas in seara asta la socrela ca maine dim se duce so impartaseasca.....
Gata fug la film......
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
anabordea spune:
Buna, fetele.. Chiar asa mai Anca sa te iei tu de ingineri, ca mai sunt si din astia pe forum... Hi, hi, hi...(n-ai fi crezut, nu?) Asta apropos de joburi, eu am terminat Inginerie electrica si calculatoare, la departamentul de engleza, in Politehnica si lucrez la o companie de telefoane.
Si inca ceva si Diana mea a intrat in clubul dintosilor acum 3 zile si e tare mindra de el.. Il arata cui ii cere treaba asta si clantane orice cu el, canita, lingurita, etc.. Ca doar face zgomot... In rest suntem bine, avem vreo 7,500 si 69 cm si nu mai stam locului deloc...
Va pup si multa sanatate bolnaviorilor!
Ana si Diana Alexia
Roxana_G spune:
Buna seara si noapte buna la un loc. Pic de somn, de oboseala. Nu mi-am revenit nicicum legat de intoarcerea la serviciu. Alexandra a fost cuminte in seara asta, ba chiar ne-am intalnit cu Ioana si Arturicii. As vrea sa va spun ce a facut Alex in general...din pacate eu sunt departe de ea restul zilei...
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
buli spune:
quote:
Originally posted by anabordea
Buna, fetele.. Chiar asa mai Anca sa te iei tu de ingineri, ca mai sunt si din astia pe forum... Hi, hi, hi...(n-ai fi crezut, nu?)
Ana si Diana Alexia
da, chiar asa ... hihihi .... si eu am absolvit intii Electro. apoi relatii publice si comunicare
dar n-am fost inginer niciodata .
in tinerete mi-am indeplinit visul si am lucrat ca redactor tv, pina sa nasc am lucrat in primarie pe parte de programe internationale, organizare evenimente speciale, iar acusica tot asta vreau sa fac, dar in domeniul privat
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
Bebei de ianuarie - februarie 2004
si gasca MAO
Andruska spune:
Noi am fost vizitati in seara asta de niste buni prieteni de ai nostri asa ca am facut pizza si tort de mere . Au avut succes amandoua .
Matei la ora 21,00 a cazut lat dupa ce si-a baut biberonul cu laptic si cereale.
Ma duc si eu la dush ca sunt tare obosita, noroc ca vine weekendul si mai ma odihnesc....la nunta sambata .
Sa dormiti cu ingerasii
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Andruska spune:
Babee un ptr mandrul tau si inca un ptr tine.
Sanatate multa
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!