Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
adlemi spune:
Salutare...Uf,m-a dat peste cap mesajul de la Adrian...Pot spune doar atat:Imi pare din suflet rau!Stiu ca este o etapa,stiu ca va trece si voi veti fi mai puternici ca pana acum!Si nimeni si nimic nu va putea sa va desparta pe voi 3!Nu va cunosc decat asa,virtual,dar stiu ca sunteti doi oameni frumosi si buni,calzi si iubitori,sunteti binecuvantati de Dumnezeu cu un copil minunat si astfel nu poate sa vi se intample nimic rau!Niciodata!Sunteti puternici si perioada asta urata va trece!Trebuie sa aveti maturitatea si puterea de a face compromisuri,caci nu cred ca iubirea voastra a disparut!Este acolo si este la fel de puternica precum voi 3!Promit ca va fi bine!Astept curand un semn de la voi(asa cum asteptam cu toatele) sa ne spuneti ca e bine,ca sunteti impreuna,la fel de iubitori,de frumosi si de calzi cum va stim noi si mult mai puternici!
Fiinta noastra cea de toate zilele...
Fa astfel ca iubirile noastre sa dainuie
Si ca ziua de maine sa aiba sens...
DARAEL-ilorsuntem aici,langa voi si pentru voi!Ca intotdeauna!
In alta ordine de idei...Maine dimineata la 10 mg sa-i facem echografia transfontanela lui Andrei.Va fi bine!Stiu asta!Vb maine!
si noapte buna!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
ralualexandrei spune:
Offf!iar scriu la ore imposibile dar doar acum am timp sa-mi iau portia de DC pe saturate caci se pare ca am devenit dependenta!Maria azi a mancat branzica cu fructe,suc de morcov si mar,iaurt si lapticul de rigoare.A fost cam nervoasa dar nici eu n-am fost mai prejos ca am intrat in aceea perioada a lunii si Robert a avut si el bazdaci ca sa nu fim doar noi cu fundicurile in sus,noroc ca maine, adica azi e o noua zi in care sper sa fim mai linistiti si daca va fi si putin soare sa putem iesi afara va fi si mai bine,caci astazi n-am indraznit dupa ce la pranz,cand m-am dus sa-l iau pe Robert de la scoala ne-a facut ciuciulete pe amandoi de ziceai ca suntem doi pisoi vagabonzi.Va pup si va doresc o noapte buna si Adrianrugaciunile mele de dinainte de culcare,vor fi pt voi si pt micuta Daria care merita sa ii aiba alaturi pe ambii parinti!
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo
ad_risnov spune:
'Neata!
Adrian, nu ne mai spui nimic? Noi asteptam cu sufletul la gura sa ne spui ca ati discutat, ca se mai poate repara ceva, ca doar v-ati dat o perioada de respiro unul altuia. Poate revii totusi cu cateva randuri...
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Andruska spune:
Buna dimineata !!!
Astazi se praznuieste Zamislirea Sf Prooroc Ioan Botezatorul; Cuv. Xantipa si Polixenia - este cu cruce neagra.
Ane m-ai dat gata cu barul !!! As veni sa beau un cockteil la tine, eh ce zici servesti ? Cat despre camera sa stii ca si eu as pune dc as avea bona uite asa sa stau linistita. Noroc cu tata care va sta cu Matei ca altfel...
Apropos de MONTI eu il tin asa mai cu abateri insa incerc sa ma conformez. La mine nu se pune problema de slabit insa vreau sa am un regim de viata cat mai sanatos si se poate numai vointa sa ai. Oricum orice regim tii dc nu faci si gimnastica este in zadar-opinia mea.
Adrian vreo veste? BUNA ?!!!
Imelda bafta multa cu Andrei si te asteptam cu vesti tot bune .
Fetelor eu de pe 1 oct ma duc la munca si abia astept . Lumea spune ca nu sunt in toate mintile insa eu stiu sigur ca sunt . Sunt convinsa ca o sa fie totul bine si super frumos !!!!
Altfel, noi suntem bine, cam maraiti insa ne trece !!! Ne-am trezit astazi cu noaptea in cap pe la 06,30 si am dormit doar 50 deminute de atunci. In rest ni se spune mai nou ACTIVIA ca nu avem stare o clipa.
Ieri am vb cu Ramona (aramona) si este bine si ea si Maysa. Va mai sta cu ea pana implineste fata 1 an si dupa aceea la munca .
Babee ce face Philip? Ioana dar Arturicii?
O zi super frumoasa si armonioasa
Am fugit ca s-a trezit ACTIVIA
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Andruska spune:
Fetelor, vroiam sa va spun ca i-am cumparat LIBERO chilotei si sunt super buni. L-am imbracat imediat si stau f bine pe funduletz.
Mai am o multumire cu servetelele umede JONHSON care le folosesc ptr prima data si sunt super .
Gata am fugit la .
Pupici
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Andra28 spune:
Nu stiu de unde, dar Alexandru s-a pricopsit cu mucisori, tuse si rosu in gat, fapt pentru care suntem pe tratament. Antibioticul l-am terminat si se pare ca gatisorul a trecut si acum mai tratam stranutul si mucisorii. M-am speriat foarte tare ptr ca Alex al meu nu a fost deloc bolnavior pana acum si cand am vazut ca trebuie sa ia antibiotic.....va dati seama!!!!
Ieri nici nu am iesit afara si astazi mai asteptam sa se incalzeasca putin. Eu sunt tare prapastioasa si mai ales cand este vorba despre copilul meu, dar acum m-am mai linistit ptr ca dr a spus ca nu mai are rosu in gat si nu mai trebuie antibiotic.
In rest, el este vesel, imi vine sa-l pup permanent si ma bucur in fiecare clipa de statutul meu de mamica. Simt, pe zi ce trece ca il iubesc tot mai mult.
Va pupic,
Andra si Alexandru (27 ianuarie 2004)
P.S. Ioana_b - chiar vroiam sa fac si eu observatia ta, in legatura cu listuta cu mamici si bebei. Eu eram scoasa de pe lista si m-am intristat putin, mai ales ca atunci cand am putin timp ma reped la calculator c sa vad ce mai faceti. E adevarat ca nu fac asta prea des, dar Alex imi ocupa tot timpul, nu prea are cine sa ma ajute si cam asta ar fi explicatia.
Roxana_G spune:
Neatza de la serviciu. Sunt chiauna dupa ieri seara. Pana la urma nu i-am facut baita, i-am dat papa si la nani cu ea. M-am bagat si eu in pat tot la 21.30 si am adormit sigur inaintea ei, ptr ca pe ea o tot auzeam foindu-se.
In rest sunt ocupata si obosita si ma simt asaltata de munca. Apropos, ramasesem datoare sa va povestesc despre mine. Lucrez intr-o firma de audit si consultanta (una din Big 4, nu dau nume ca nu se stie cine mai citeste), Departamentul Tax. Sunt specializata in pricipal pe banci si societati de asigurari, adica pe scurt sectorul financiar. Am o pozitie foarte buna, probabil daca nu aveam copil acum as fi fost manager cu functie deplina. Momentan am atributiile de manager si titulatura un pic mai jos. Evident sunt multumita de locatie, salariu, ptr ca altfel nu ma intorceam. Imi place foarte mult munca mea, dar nu ma dau in vant dupa colegii tip "robot", dupa cei care te catalogheaza "parinte" de parca ai fi bolnav, de atmosfera de lucru uneori haotica si de presiunea si stresul care exista si atunci cand nu reiese din munca. De regula reiese din organizarea proasta a ei si din felul de a fi al celor din jur.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
Babee spune:
Dimineata m-am trezit cu o stare de raceala.Intre timp mie-mi curge nasul, iar Phillip a facut acum 37,9 temperatura.I-am pus un supozitor si i-am facut suc de portocale.Is disperata sa nu raceasca si el..ca stau cu el toata ziua, microbii sunt prin camera.Si Vio prezinta simptome asemanatoare...deci am incurcat-o.Pediatra e de la 2...sa-i mai fac ceva lui Bubu???Nu stiu daca temperatura e de la dinti sau de la raceala...
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2
Scumpetel
Iubi si Phillip (6.02.2004)
saphir spune:
`neata si de la noi.
Eu sunt cam chiauna, sunt treaza de la 7, iar ieri m-am trezit la 5.30 si pana la 12 noaptea nu am mai dormit.
La noi s-a dat ora in urma si Amos si-a cam schimbat orarul.
Si ca sa fim si noi in rand cu lumea care are vecini ce repara sau construiesc de astazi vecinii de sub noi s-au apucat sa construiasca inca o camera si e o galagie infernala.
Noroc ca o sa ne mutam de aici...sper cat mai curand ca imi vine sa imi iau campii din cauza zgomotului.
Eu fug sa fac papa bun... mazare cu carne si garnitura de ardei copti.
O zi buna.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
buli spune:
buna ziua, buna ziua
luni - lunea trecuta - seara am sosit si noi acasa. si surpriza - dupa ce s-a rezolvat problema cu switchurile arse de trasnete, cineva a turnat smoala pe cablurile de internet de pe bloc
1. multumim pentru mesaj si pentru gindurile bune
2. sanatate multa la bebelusii bolnaviori. sa auzim numai de bine in continuare
3. LA MULTI ANI LA TOTI BEBELUSII CARE AU MAI ADAUGAT NISTE LUNI SI LA TOATE MAMICILE CARE AU MAI ADAUGAT CITE UN AN SAU SE NUMESC MARIA SAU ANA - si mie ¡V hihihihi
La multi ani si la fratiorii de bebelusi care au implinit 5 ani! Andra stie ;)
despre noi:
am stat o saptamina la mare, vremea a fost asa si asa. adica a fost cald, dar a batut vintul. apa a fost super, calda si cu niste valuri mari-mari, de nu ne venea sa mai mergem pe mal. m-au dat de vreo citeva ori de-a berbeleacul, dar mi-a placut
Matei a avut pat separat la hotel - foarte bun pentru ca pishicherul nu doarme decit singur.
a mincat dimineata fructe, seara cereala si la prinz borcanele. nici un moft, i-au placut toate (exceptie bebelac, pe care mi l-a scuipat la un metru)
vacanta noastra a fost cam ca la armata - trezirea la 7-8, papa, iesit la plimbare, o baie eu, una Ovidiu, inca o baie eu, una Ovidiu, apoi poftim la plaja activa, adica impins carutul pe faleza - ca smecheria nu doarme decit daca e plimbata.
la prinz papa si somn Matei, noi plaja in balcon , iar dupa-amiaza la fel ca dimineata.
pentru ca a batut vintul nu l-am lasat pe Matei in pielea goala pe plaja decit o singura zi, dar el era oricum bronzat.
pe drum a fost foarte cuminte, desi am facut 10 ore cu tot cu opriri.
a stat linistit in scaunel, nu prea a dormit - pai de ce sa doarma cind sint atitea lucruri interesante de vazut?
in ultima jumatate de ora a cam miriit, dar i-am dat niste pliante cu care s-a distrat grozav facindu-le ferfenita, asa ca a fost ok.
plus ca mama si cu tata au prestat la greu din "cutia muzicala"
la intoarcere ne-am oprit citeva zile pe la parintii mei, unde in sfirsit ne-am odihnit si noi.
aici Matei a dormit in pat dublu si noi pe jos
mari noutati nu avem. dintii inca n-au iesit, dar cica se pregatesc - a zis un doctor, nu merge de-a busilea, face doar flotari - pe bune
si a invatat sa vorbeasca cu delfinii - iiiii, drept pentru care i-am mai pus o porecla, cam banala, dar asta e: flipper.
mai spune aaaa-baba-uhu si altele cam tot asa.
e foarte-foarte vorbaret si vesel. vorbeste cu oamenii de pe strada si din parc.
Emilly,
as vrea sa stiu si eu secretul unui somn de 6-7 ore, dar ...
Tania,
pe mine ma cheama Anca si sint din Iasi
Patut noi avem din lemn si Mateiutzu da deseori cu capul de zabrele ¡V uf, uf. I-am pus o perna lunga, dar tot le nimereste ƒ¼
Andra,
parca tu spuneai de nestle la reduceri la sensiblu. Sint mai multe produse la reduceri si sint afisate pe site-ul lor.
Ane,
si Matei cind vrea ceva cere din toate puterile
DARAEL,
Matei e expert in yahoo messenger, asa ca mi-a tradus imediat ce a spus Daria. a si raspuns. iata: mmmmmmmmm www bbbbbkeke
revenim
ma duc sa-i scot lui Matei degetele din priza. pe bune!!!!
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
Bebei de ianuarie - februarie 2004
si gasca MAO