Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
Soleil spune:
Darael... nu pot sa cred ce tocmai am citit... Nu te cunosc, nici pe tine, nici pe Maria-Cristina, nici pe micuta Daria decat virtual si asta de foarte putin timp. Si totusi, m-a durut cand te-am citit... Si nu pot, nu vreau sa cred ca "de azi-dimineata, totul e istorie". Asa cum au spus si fetele, credeam ca sunteti un cuplu unit, sudat, un intreg. Din pacate, se pare ca nu e asa. Si totusi... Nu cred ca trebuie sa ramai in umbra. Nu cred ca trebuie sa ramai "ascuns si tainic". Nu cred ca micuta Daria trebuie sa isi aminteasca de tine doar atunci cand are nevoie. Si-apoi, ea are nevoie de tine mereu, zi de zi, clipa de clipa. De aceea cred ca trebuie sa lupti. Sa luptati. Amandoi. Asa cum ati fost amandoi cand ati creat-o pe Daria.
Poate ca ce spun eu acum aici e degeaba. Poate ca nu mai exista nici o sansa pentru voi doi, pentru voi trei. Imi place sa cred, sa sper, ca nu e asa. Dar... in acelasi timp ma gandesc ca nici unul dintre voi nu ar fi renuntat fara lupta. Poate ca lupta deja s-a petrecut si s-a si incheiat...
Aveam un prieten, un foarte bun prieten care de cate ori ma vedea sau ma auzea la telefon, imi spunea: "Buna dimineata!". Indiferent de ora, de zi sau de noapte. Iar acel "Buna dimineata" devenise pentru mine ca un fel de "medicament". Chiar daca eram trista, suparata, neputincioasa, acel "Buna dimineata" reusea sa-mi dea sperante. Era dimineata. Incepea o noua zi. Rasarea din nou soarele. Intunericul, spaima, moartea, dispareau. Era dimineata.
Imi doresc din suflet sa te citesc din nou intr-o zi si sa citesc doar atat: "Buna dimineata!"...
Cu drag.
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana
ad_risnov spune:
Ane, am vazut si eu acel reportaj despre o bona din SUA. Sa ne fereasca Dumnezeu de asa nebuna! Cred ca sunt totusi cazuri rarisime.
Noi am fost la . Ne-a apucat si un pic ploaia, dar ne-am adapostit sub niste copaci si am scapat. Oricum mai mult ne-a speriat.
Rares a dormit tot timpul, cam 2 ore.
Acum astept sa vina ora de masa sa-i dau iaurtel cu branza si...ficat. N-are gust rau, sa vedem daca va fi si el de acord cu asta.
Acum i-am dat o cutie mare de carton, a rasturnat-o, s-a bagat cu totul in ea si bate toba pe fundul cutiei cu o jucarie. Oricum e ceva nou.
Fetelor, am observat ca la listuta cu toate mamicile si toti bebeii nu se deschid acele albume pe care fiecare le-a numit intr-un fel. De ex. la noi "Album Rares". Nu prea pricep care-i problema.
Adresele obisnuite cu webshots se deschid fara probleme.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Soleil spune:
Bine v-am gasit!
Am avut o zi lunga azi, si ieri dealtfel, de aceea nici n-am apucat sa intru pe net pana la ora asta...
Ieri a fost ziua sotului meu si m-am chinuit aproape juma' de zi sa fac o chestie cat de cat sarbatoreasca, mai ales ca suntem de-a dreptul lefteri (ca ne-am bagat ca fraierii la cheltuieli aiurea!) si nu i-am luat nici macar o chestie amarata drept cadou . Iar cu pregatirea, si asta e complicat, pentru ca am intrat in forta pe Montignac - si l-am corupt si pe el - si habar n-aveam ce sa fac. Pana la urma am reusit o "inventie" din lapte, oua, zaharina, arome, ciocolata neagra si mere cu scortisoara. Si dupa ce m-am chinuit atat, mai are si un gust total aiurea din cauza zaharinei! Asta e! Tot a fost mai bine decat saptamana trecuta cand am sarbatorit 6 ani de casnicie cu rosii umplute cu branza si rulouri de sunca cu cascaval . Da' am papat la lumanari, pai ce!
Tot ieri dupa-masa am fost cu Tiana la vaccinul de 6 luni. A fost vedeta pe-acolo, s-a distrat si doctorita si asistentele de zambetele si rasetele ei, de faptul ca e ca argintul viu! E o nebunica si sunt tare incantata ca e asa! Doctorita mi-a zis ca am un copil "de revista" si nu va mai spun ce mi-a crescut inima . A plans putin la injectie, cand i-a bagat serul, apoi a inceput sa rada din nou! Are 6600 g si 67 cm la 6 luni - cam silfida, da' ce sa-i fac: mare lucru nu mananca si nici nu sta locului o secunda!
Mai rau a fost azi-dimineata: la 6.30 m-am trezit si ardea ca focul bietul copil. I-am pus rapid termometrul: 39 de grade. Incepusera sa-mi tremure picioarele... I-am dat jos o bluzita, am deschis geamul, i-am dat o doza de Efferalgan. La 9, avea 38.4 febra. I-am dat 5 ml de Nurofen si la 11 nu mai avea nimic: 37.3. Asa ca m-am linistit. In schimb e tare maraita si sacaita si ma intreb daca n-o fi vreun dintisor pe drum...
Ca de obicei, legume n-a vrut sa manance, dupa ce m-am chinuit sa-i fac pilaf cu legume si carnita. Nici asta nu-i place! Am reusit sa-i dau vreo suta de grame din el amestecat cu spuma de banane. Asta e...
Dr a spus sa-i bag ficatel de pui si apoi oul, pentru ca papa prea putina carne si sa mai suplimenteze fierul.
Cam asta.
Si sunt plina de nervi ca m-a mancat undeva sa ma dau mare ca pun muraturi - morcovi si conopida - si acuma nu mai nici un chef! Da' trebuie sa le pun azi neaparat, ca de duminica le-am cumparat...
Adriana: da, cu mine povesteai acum juma' de an despre Filantropia. O sa iti povestesc in alta zi cum a fost - in general bine. Dar am si lasat o gramada de bani in spital... Dar avand in vedere ca nu mai voiam sa plec acasa...poti spune c-a mi-a priit - serios, aia imi facusera toate formele de externare si i-am pus sa mi le schimbe ca eu nu vreau sa plec acasa decat in ziua urmatoare .
Andra: eu lucrez la o firma de IT - consultant economic pentru o aplicatie de tip ERP (o aplicatie integrata care permite lucrul si actualizarea datelor on-line pentru toate departamentele unei firme: vanzari, contabilitate, management, productie, etc). Ce fac eu (impreuna cu altii, desigur): implementare, consultanta (mai ales pe partea economica), training. Imi place tare mult, mai ales ca am reusit sa scap de contabilitate pe care am mancat-o 4 ani pe paine si era al nabii de amara .
Tania: multa sanatate mamei tale si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Ioana: daca spuneai dinainte... iti spuneam sa te feresti de ei, da' n-ai zis nimic!
Anita: asa, asa, mai zi povesti de-astea de groaza, ca cred ca-mi dau demisia si nu mai imi trebuie nici bona, nici servici, nici nimic!!!!
Uf, ma duc sa curat morcovi si conopida! Ah, na ca plange si copilu', ce-o avea iar????
Pupici pufosi!
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana
CataD spune:
Darael, ce m-ai intristat azi! Nu-mi vine a crede ce citesc!!! Si nici nu ma pricep sa scriu asa de bine ca alte fete dar vreau doar sa-ti spun sa lupti in continuare (chiar daca poate ati luat doar o pauza, sa va limpeziti capetele si inimile) si sper sa reusiti sa o luati de la capat, nu numai pentru micuta, dar si pentru voi doi.
Catalina si Laura (12 ian 2004)
CataD spune:
Fetelor, ziceti voi de camera dar eu chiar ma gandeam sa cumpar una din aia ascunsa sa vad ce face dadaca cu micuta! Chiar daca nu o bate (ar fi culmea, as baga-o la puscarie imediat!!!) dar sa vad cum se comporta. Sotul e impotriva dar eu tot mai duc munca de lamurire. Sunt si cam paranoica, ce e drept, tinand cont ca nu am lasat niciodata pe nimeni sa stea cu ea pana acum.
Catalina si Laura (12 ian 2004)
anda141 spune:
Ane, nu mai zi povesti de-astea ca ma iau fiorii, ma uit la ingerasul meu si ma gandesc de ce as fi instare, daca ar da cineva in el. Doamne fereste de asa ceva!!!
Flaviana , cum pregatesti conopida pentru iarna? Ca as vrea sa puns si eu. Am pus, ardei, mazare, pastai de fasole, vinete,marar, acum am luat ardei sa coc si sa-i pun copti, dar mai am de pus dovlecei, conopida si mai vedem ce.
Fructe nu pun, gasim noi la iarna ceva. Parca nu-mi vine sa cred ca sunt asa bune congelate, voi puneti?
Pa! Va pup!
Adrian, ce mai faci??? LUPTA, LUPTA, LUPTA!!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ane2 spune:
Haideti mai fetelor ca nu am vrut sa bag spaima in voi.. pe bune ...vorba Adrianei asta sunt rarisisme ...dar daca va permite buzunare nar fi rau....eu multumesc lui Dumnezeu ca decocamdata o am pe mama ca de nu cred ca as fi pus camera si-n baie
Am uitat ca azi e miercuri si ca dupamiaza magazinele sunt inchise...si iar nu mi-al luat feon...da maine la prima oara voi fi prezenta....
Soleil ,Andruska de cand tineti Monti?
Andra...noi avem un bar si de curand am mai luat unu...asa ca eu cu asta ma ocup...imi place ceea ce fac ..asta a fost visul meu sa am un bar gen "Coyote Ugly" nu stiu daca ati vazut filmu...oricum nu e exact ca in film...da ma chinui sal aduc in stadiu ala...
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Roxana_G spune:
Anita, da domne aici o votca tare pana cad jos, ca altfel ma prabusesc de nervi, de oboseala si de somn. Venisem azi franta, insa hotarata sa recuperez timpul pierdut cu Alexandra. Asa ca nu am mai iesit afara (si asa de acum va fi mai greu, daca nu imposibil) si am incercat sa ma joc cu ea. M-am ales cu maraieli, cu o criza de plansete in hohote, cu nervi, tzipete si iar de la capat. Uite asa o tinem de la ora 18.30, mai putin jumatate de ora in care a dormit. Deja imi vine sa ma duc la serviciu la ora asta, zau asa! Azi va dormi fara baita, ca eu nu mai pot. O sterg cu servetele, ii dau bibele de noapte si la nani. Sper sa doarma. Habar nu am ce sa o doara. I-am dat de toate: Nurofen, Calgel, Dentinox, Sab. Acum o curat si in nasuc sa nu aiba probleme de acolo. Si in momentul in care s-a lasat linistea ma voi culca si eu.
Noapte buna. Pe maine.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
caro spune:
Dara-el si Dara-ea cu Daria intre voi..... va doresc sa gasiti intelepciunea si puterea de a rezolva ceea ce a aparut intre voi. Intelepciune si rabdare pentru a va asculta unul pe altul si apoi pe voi insiva....
Dara-el, La multi ani in avans.... este balanta ca si mine.... asa ca stiu ca vei avea diplomatia si delicatetea necesare in asemenea situatii. Fie ca viata sa va fie asa cum v-o doriti voi: luminoasa!
ane2 spune:
Roxi te cred ca ai nevoie si-ti dau cu cea mai mare placere...si Rachella e crizata rau si zau daca stiu ce are ..nimic nui convine....acum am bagato la culcare sper sa dorma bine...ca aseara pana la 3 dim a tinuto pe mama in reprize si de la 3 cand am venit eu pana la 8 dim am fost jucaria ei....in seara asta sper sa nu-mi faca la fel ca mor ...si asa sunt rupta de obosela....
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134