Ce faci cand el e sotul ideal si tu gresesti?
Ati trecut vreodata prin asta? Ce faci cand esti casatorita,te indragostesti de cineva, te implici intr-o relatie care stii ca nu are niciun viitor si apoi esti nevoit sa revii cu picioarele pe pamant. Poti sa-ti reiei viata exact din punctul in care ai iesit in decor? Cum e sa stii ca sotul tau poate banuieste ceva dar te iubeste prea mult si nu vrea sa te piarda? E mai bine sa uiti si sa treci peste sau sa vorbesti?
Raspunsuri
sora2001 spune:
e bine sa uiti si sa treci peste asta, ca sa nu ranesti persoanele care-s aproape de tine.
Ema si Richard-Sora
lavi02 spune:
O sugestie: cred ca e un subiect potrivit pentru sectiunea In unul sau in doi... mergem mai departe
Lavinia
Danelutza spune:
Daca ai revenit cu picioarele pe pamint, e mai bine sa nu deschizi nici o discutzie pe tema asta, pentru ca o sa suferitzi amindoi.
Si nu e rau sa incepi cu...
Veve spune:
Autor: bibyrox
Eu cred ca de fiecare data cand se intampla asa ceva, exista o problema in cuplu. Nu se poate sa iti iubesti sotul dar in acelasi timp sa te indragostesti nebuneste de altcineva. E o problema undeva..indiferent cat de ideal este sotul tau.. Sau..chiar si asa daca ar fi.. se spune ca sotii perfecti sunt plictisitori! Si eu cred ca este adevarata vorba asta!
De ce sa ne amagim cu ideea ca iarba de pe dealul celalat este mai verde ca aceea din curtea proprie?!
Daca langa tine il ai pe omul potrivit, daca pe zi ce trece simti mai mult ca el iti este jumatatea, eu zic ca merita sa revi cu picioarele pe pamant! Trebuie doar sa il iubesti! Daca nu il iubesti.. nu vad rostul sa mai repari ceva. Deci, consider ca meritam (toti) o despartire clara, sicera si onesta, decat ambiguitatea infidelitatii, care pana la urma tot la divort/despartire duce. In prima varianta relatiile vor ramane cordiale, poate chiar de prietenie, pe cand in a doua intervine jignirea, frustrarea, ura si cate altele, de unde si compromiterea relatiilor ulterioare.
Dar..TU trebuie sa stii mai bine ce ai de facut! Raspunsul exista in sufletul tau!
BAFTA si mai multa incredere in tine!
Autor: Melaroxy
Nu cred ca poti merge mai departe ca si cind nimic nu s-a intimplat.E greu sa uiti ca ai inselat un om care ar face orice pentru tine.Si poate nu-i corect fata de el.Ce zici? Dar esti sigura ca vrei sa fie totul ca inainte? Poate nu e ce-ti doresti si vei face aceiasi "gresala" mai tarziu.
Poate daca ai spui te va ierta, dar fi sigura ca nu va uita niciodata.Si tot nu va fi ca inainte.Daca nu-i spui,te va macina pe tine si tot nu va fi ca inainte. Gandeste-te cum vrei sa fie de acum inainte... si vei sti ce sa faci.Nu poti intoarce timpul.Ceea ce ai avut atunci a trecut,...dar poti avea acum mai mult. Depinde de tine.Ai rabdare si gandeste-te! Sti ca timpul rezolva totul,asa ca da-ti timp sa po-ti lua decizia corecta.Eu nu as spune nimanui si as incerca sa uit ca am calcat stramb, as purta eu si povara sotului meu pentru ca el nu merita sa sufere asa.
Bafta!...si RABDARE!!!
Autor: mariamunteanu
Sigur ca e mai bine sa nu iesi din decor, mai ales cand ai un sot atat de bun. Daca totusi ai facut-o, gandeste-te inainte de a deschide discutia despre infidelitatea ta. Nu intotdeauna adevarul spus in fata este bine primit si s-ar putea sa-l raneasca. Daca-ti pare rau de ce ai facut si crezi ca el stie, incearca sa-i arati mai intai prin atitudinea ta ca-ti pare rau si ca-l iubesti. Intre timp cauta sa vezi/simti daca e cazul sa discuti despre asta.
Daca nu-ti pare rau ca ai facut-o, atunci inseamna ca e la mijloc o problema mai serioasa pe care trebuie s-o pui in discutie.
In orice caz, fereste-te sa repeti pasul gresit pt. ca poate sa distruga relatia care (inca) functioneaza.
Maria
Sabina spune:
Din pacate, orice decizue iei, tradarea te urmareste toata viata...
Sabina & Sofia Galagia
sinzi_ana spune:
Eu cred ca in momentul cand ti-ai revenit, si esti "cu picoarele pe pamant" nu mai poti sa ajungi de unde ai plecat. Mi se pare stupid sa spui ca totul e la fel si sa reiei relatia cu aceiasi seninatate ca la inceput.
Iar daca sotul banieste ceva, te iubeste si face pe orbul, iar tu nu vrei sa il pierzi, mai bine taci si tu malc, te faci ca "ploua", si incerci sa pui piesele relatiei tale la loc.
Nu stiu daca poti sa afirmi ca iubesti doi oameni, ori nu ii iubesti pe nici unul, ci doar pe tine...ori nu stii ce inseamna iubirea si nu iubesti cu tot sufletul.
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
Fabya spune:
sinzi_ana,ai perfecta dreptate ,raspuns ok
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos
boo lina spune:
Sunt o persoana care nu prea stie sa minta si care, inainte sa se intample toata nebunia asta, ii judeca destul de aspru pe cei care calcau pe alaturi. Si bineinteles nu concepeam ca mie mi s-ar putea intampla...ironia sortii, nu? Nu a fost ceva premeditat, nu a fost nici pentru ca imi lipsea ceva acasa, nici pentru ca ma plictiseam...Pur si simplu s-a intamplat...Mai stiti senzatia aia de gol in stomac pe care o ai cand te indragostesti, cand plutesti pe un norisor roz si uiti de toti si de toate? Eu, una, nu i-am rezistat si poate, daca nu ar fi fost reciproca, nu s-ar fi intamplat nimic...Oricum sunt hotarata sa nu spun nimic, m-am gandit ca daca lui i s-ar intampla asa ceva nu as vrea sa stiu...Melaroxi are dreptate, poate ca m-ar ierta dar sigur nu ar uita. Acum totul a trecut, intr-adevar nu pot spune ca e la inceput dar am convingerea ca pot trece peste asta. Draga mea bibyrox eu m-am convins ca in viata lucrurile nu sunt doar albe si negre, mai sunt si gri. Imi iubesc sotul, cu acea iubire pe care o simti pentru cel cu care convietuiesti ani de zile, cu care ai trecut prin bune si rele, cu care ai niste copii fantastici... Sunt convinsa ca vom imbatrani inmpreuna, cel putin in ceea ce ma priveste, dar cateodata viata se pare ca iti rezerva surprize. Mi-ar fi placut sa stiu daca vreuneia din voi i s-a intamplat vreodata asa ceva, si ma refer, mai ales,la cele cu vechime in casnicie, dar cred ca nimanui nu-i e usor sa recunoasca asa ceva, intr-o lume in care barbatilor li se iarta intotdeauna aventurile dar femeile sunt aratate cu degetul. Oricum, va multumesc pentru gandurile voastre si va doresc o viata frumoasa
infofun spune:
Daca ai realizat ca ai gresit enorm, e bine sa faci tot posibilul, sa nu mai gresesti si sa pretuiesti ce ai! Daca el stie sau banuieste ceva, dar nu spune, inseamna ca vrea sa treaca peste, si spera ca nu se va mai intampla, fara discutii inutile care ar provoca durere. Este un tip care te iubeste enorm si este si foarte inteligent, stie cum sa pastreze ce are, chiar cu pretul suferintei lui. Eu cred ca trebuie sa ii arati ca il iubesti, si sa fii muuuult mai atenta in viitor. Eu am o vorba "uneori ne plictisim de prea mult bine", nu vreau sa te acuz de nimic, tu iti cunosti trairile, insa daca sotul este atat de bun cum zici, nu inteleg de ce ai gresit. Oricum nu conteaza asta, intrebarea ta era alta, si iti raspund la obiect: Treci peste fara sa discuti, insa fa in asa fel incat sa simta ca-l iubesti, si sa nu mai gresesti!!! Multa bafta!
GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
melina34 spune:
nu-mi dau doar cu parerea, ar fi prea simplu, inteleg si accept k se intimpla pt motivele pe care le stie fiecare mai bine;k la inceput nu mai poate fi, clar, se rupe ceva, se fac comparatii mentale, gindul zboara mereu la celalalt, imaginea lui te urmareste, gesturile, mirosul, gustul.....tot;eu as prefera sa fie secretul vietii mele, mai ales dk stiu ca e fara viitor,dar mai e ceva - cind si cum se va termina povestea?a fost doar o aventura sau a durat ceva timp?cu cit dureaza mai mult cu atit te atasezi mai tare si despartirea va fi dureroasa;cine intoarce primul spatele, cine are puterea sa rupa?ai aceasta forta interioara?te va durea sufletul pt ca s-a terminat si singurul leac va fi timpul, uitarea;
cel de linga tine e mai bine sa nu stie,nu merita sa sufere;nu cred ca te-ai aruncat intr-o relatie doar de plictiseala, tu stii ce nu merge si daca vrei si poti sa repari; comunicarea e o solutie dar nu sa-i spui ce-ai facut ci sa discutati ce nu merge si ce vefi face de acum incolo, atit;
astept vesti;
ps. dk te apasa atit de tare, dk te simti vinovata si vrei sa te eliberezi uite ai facut-o aici cu noi, dk nu e suficient du-te la biserica, roaga-te, aprinde luminari, cauta un duhovnic.
cu drag,
M.