Mai are cineva sangerare foarte abundenta lunar ?
Raspunsuri - Pagina 4
copilutzu spune:
fanta,
citeste aici :
http://www.farmaciata.ro/eKontentFarmaciaTaFiles/home/medicina_generala/medicina_generala/Fibromul-uterin.html
acum am inteles ca eram si eu in ceata!
pupici!
Sorina7 spune:
Copilutzu, super ce ai gasit. Vorba ta, acum incep si eu sa inteleg. In schimb sunt mai stresata, ca se pare ca poate reveni, si ca tratamentul hormonal nu vindeca...ma tot gandesc ca prima incercare sa fac ceva naturist. Stiti pe careva la care a avut efect tratamentul naturist sau acupunctura ?
Gabi-Ana spune:
Fetelor, eu am fost si am discutat cu dr. Hamid Reza Ayatollahi, cel care a scris articolul din linkul pe care l-a gasit copilutzu. Am incercat sa-i arat ca pe planeta asta se afla niste oameni foarte destepti, care fac niste produse grozave si care ne pot ajuta sa nu mai ajungem asa, una-doua, la bisturiu ca singura solutie viabila pentru chisturi ovariene, noduli la san, fibroame etc. A avut doar politetea sa ma asculte si atat.
Eu m-am perindat timp de 10 ani pe la usile medicilor ca sa-mi gasesc leacul la problema mea: spasmofilie. Timp de 10 ani am fost clienta lor. De 4 ani nu mai sunt. M-a ajutat Dumnezeu (puteti citi pe scurt povestea mea la reclama De 4 ani le arat oamenilor ca au la indemana puterea de a-si controla ei insisi starea de sanatate si ca pot decide ei insisi pentru sanatatea lor, utilizand produsele reclama
06. Desprecopii.com nu tolereaza reclama pe forum
Desprecopii.com nu tolereaza reclama pe forum. Tocmai pentru a pastra obiectivitatea discutiilor, mesajele ce au acest scop vor fi sterse fara preaviz iar utilizatorii care nu respecta aceasta regula vor fi sanctionati.
Pentru publicitate contactati administratorii:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=502
Gabi-Ana spune:
Gabi-Ana catre moderator Oana B.:
Imi cer scuze pentru inconvenientele create. Am luat nota de atentionarea dvs.
copilutzu spune:
sorina,
nu strica sa consulti si un med.homeopat ,eu sunt adepta tratam. naturiste,dar...totusi nu ai incercat sa iei ca. cu mag.?
Rusinica mie!!!Am luat fara prescriptie medicala si ma simt f bine.(Nu mai am ameteli,starile de lesin s-au ameliorat,nu mai am sagerari abundente,plus ca vedeam mii de punctulete,stelute si scamute care ma deranjau)
pupici!!!
Sorina7 spune:
Copilutzu, eu de 2 ani iau tratament de Ca si Mag, ca am probleme de mult timp, dinainte sa am ciclul asa cu probleme. Si inclusiv sub intravenoase cu Ca+vit.C luna trecuta tot am avut probleme, deci se pare ca nu asta e motivul la mine, ci probabil prapaditul de nodul fibromatos.
o rog pe Gabi-Ana daca poate sa imi dea un mesaj privat cu "reclama", daca moderatorul nu are nimic impotriva, ca acum sunt curioasa despre ce e vorba. Din cate am inteles, pe PM este voie, nu ?