am primit inelul si "poezia"...

am primit inelul si "poezia"... | Autor: tora97

Link direct la acest mesaj

Hai ca am promis sa revin cu noutati, vis a vis de subiectul meu initial "in sfirsit m am indragostit", sau am asa ceva..
So, dragul meu, a revenit din Turcia cu.... inelul si "poezia"
Desi, un pic ma asteptam, ca doar imi facuse ceva propuneri voalate, cererea lui m a uimit, m a luat pe nepregatite.. Am raspuns, evident, cu "da", dar din nu stiu ce motiv (si chiar nu stiu, caci totul este perfect intre noi) am ceva ezitari... Specific faptul ca acum locuim toti 4 impreuna Cred ca ezitarile mele provin din faptul ca am acum atitea de facut, incit nu ma pot gindi la aceasta implinire.
Imi doresc sa fiu sotia lui, asta indiscutabil
Intrebarea:Exista (si stiu ca exista) persoane care s au casatorit atit de repede? V as ruga sa mi povestiti, sa va dati si voi cu parerea, sa ma incurajati..

Si a doua intrebare.... care este procedura, ce formalitati trebuie facute, care sint pasii de urmat in cazul unei casatorii?

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

sigur ca exista,draga mea.ma inscriu cum ti-am scris si eu pe lista.vazut,placut mutat,cerut de nevasta in mai putin de 3 luni de zile.ne casatorim luna viitoare,pe 16 octombrie
va dosresc casa de piatra si multa,multa fericire si armonie.meriti din plin!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Deci,si eu ma inscriu pe lista desi sunt casatorita si fericita de 4 ani jumate.
La noi a fost un pic complicat dar incerc sa scriu pe scurt.
Deci,pe barbatul meu l-am vazut in Germania de 2 ori,timp in care ne-am spus doar ceau(eram in vizita la sora mea si sotul meu lucra impreuna cu cumnatul meu).Inainte sa plec in Romania inapoi,cumnatul meu stiind ca m-am indragostit imi adusese o poza cu el.Intoarsa in Ro. am plins de multe ori cu poza lui sub perna dar nu mai stiam de el nimic.In feb. anul urmator a venit in Ro. un alt coleg de lucru si prin el i-am trimis sotului salutari.El i-a spus sotului si i-a mai adaugat sa-mi trimita si o scrisoare.A venit scrisoarea in aprilie,el m-a invitat in Germania,eu nu aveam bani asa ca l-am invitat in Ro.In 12 iulie a ajuns,in 13 am primit primul sarut si 5 zile mai tirziu m-a cerut de nevasta.In iulie a fost 2 saptamini in Ro.,in oct. inca 2 si anul urmator am venit eu in Germania si in curs de 2 luni ne-am casatorit.
Daci daca pun tot timpul impreuna,inainte de a ma casatori,am fost 3 luni impreuna,si dupa cum am spus suntem fericiti si acuma.
Eu va doresc la amindoua casa de piatra si multi ani fericiti de acum incolo.
P.S. Daca sora mea nu ar fi locuit aici,poate nu m-as fi casatorit,avind in vedere ca am avut 20 de ani si as fi fost singura.Dar a fost ea aici,si as fi regretat daca nu m-as fi casatorit.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Felicitari,Tora!
Noi am hotarat sa ne casatorim la doua saptamani dupa ce ne-am cunoscut.Totusi,din motive obiective ,de cand am luat hotararea si pana la casatorie au mai trecut 6 luni.Nu m-am gandit nici o clipa ca e prea devreme.Simteam ca asa trebuie sa fie.Au trecut de atunci 5 ani si nu regret nimic!

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Eu mi-am cunoscut sotzul anul trecut in luna ianuarie, in Romania. Dupa... am venit eu aici, in vizita, iar in luna mai am depus actele. Deci, in viatza totul e posibil.
Cit priveste ezitarile, ufff, in august cind a venit in tzara sa-mi iau lucrusoarele si sa spun adio patutzului meu din tzara, ma simtzeam nesigura, desi imi doream sa fiu cu el. Abia cind am ajuns la casa lui si mi-a spus "bine ai venit in casa noastra", dupa un bocet destul de puternic si dupa ce am crezut ca n-o sa rezist aici, am realizat ca aici e viatza mea alaturi de el, si peste putzin timp avem un an de cind sintem impreuna, si nu-mi pare rau.
Itzi doresc multa fericire si numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Tora, eu nu ma inscriu pe lista, ca noi am "trait in concubinaj" (ptiu, ce urit suna) o groaza de vreme pina ce ne-am luat oficial, dar am intrat sa-ti urez fericire si casa de piatra si sa-ti spun ca ma bucur din tot sufletul pentru tine!
P.S. Tare bine va sta impreuna, toti patru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

WOW, Tora! Felicitari! Va doresc multa, multa fericire! Casa de Piatra si sa fie intr-un ceas bun!
Noi, dupa 6 saptamani, ne-am mutat impreuna. Dupa alte 8 luni, ne-am casatorit.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Tora sigur ca e posibil, hai da-i bataie nu mai sta pe ganduri! O viatza avem! Casa de piatra si multa sanatate si impliniri!

Te felicit!
A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Felicitari Tora! Sa fie intr-un ceas bun!

La noi totul s-a intimplat pe fast forward si de atunci au trecut ani multi si foarte frumosi. Sanatosi sa fim si multi altii vor urma!

Mergeti inainte cu incredere, viata e scurta si e pacat sa irositi si un minutel de fericire!

Nu-mi mai amintesc precis cum a fost procedura de casatorie, cum totul s-a miscat prea repede, am rezolvat cu toata birocratia in vreo 2 zile
Am cautat pe net si am gasit un site care cred sa-ti fie util: http://www.casatorie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Pai Tora daca doriti sa va casatoriti va duceti frumos la primarie la starea civila si acolo este un birou de casatorii.Acolo mergeti sa luati informatii sau sa va depuneti dosarul.Dosarul contine: copii dupa buletinele voastre, copii dupa certificatele de nastere, dovada ca hotararea de divortz este definitiva in cazul in care unul dintre voi a fost casatorit si a divortzat, certificatul prenuptial=analizele la sifilis si TBC facute la policlinica sau le poti face si la orice policlinica studenteasca dar coste destul de mult.
Asa...un plic, un timbru, si vreo cateva mii de lei nu retin.
Nu e mare scofala.Mi se pare ca daca doriti sa faceti casatoria civila in weekend aveti nevoie sa prezentati invitatii de la restaurant, in rest va intzelegeti voi acolo cu oamenii de acolo sunt si ei oameni, stiu cum e.
Asa acolo cand mergeti cu toate astea(trebuie sa fiti amandoi in persoana si cu cartile de identitate sa va legitimati) cand depuneti dosarul va va da o programare in urmatoarele 10 zile parca.Asta din cauza analizelor care expira dupa 10 zile mai trei sa le faceti odata.

Asa si mergeti in ziua casatoriei frumos si in cateva minute e gata!
Va doresc multa fericire, deja ma apuca emotiile cand ma gandesc!.
Te pupa,
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Si noi am fost TURBO.. TAC-PAC, ieri eram ca niste floricele, fara griji si responsabilitati si dupa 6 luni eram deja parinti.

Zau ca nu trebuie sa astepti. Daca ti-e bine si esti fericita spunand DA ai facut alegerea potrivita.
Daca in timp lucrurile nu or sa fie la fel de roz sau de dulci, asta n-ai de unde sa sti, indiferent cat l-ai incerca.
Am vazut persoane care dupa 30- 35 de ani de casnicie spun cand ajung la divort spun ca au facut o alegere gresita. si ca mai bine se gandeau mai mult si aveau mai multa rabdare.

Casa de piatra!!!

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput