am primit inelul si "poezia"...
Raspunsuri - Pagina 2
slakje spune:
Da bibi ai dreptate, Tora sa-ti spun un secret, eu l-am luat pe actualul meu sotz la mine in casa in aceeasi zi in care l-am cunoscut si nici nu i-am mai dat drumul.Dupa un timp l-am luat si de barbat e drept dar de fapt il luasem in primele 24 de ore.
. Asa.
Asa ca ...multa fericire!Ce ti-e scris in frunte ti-e pus vorba romanului!
Alina.
louisea spune:
hå hå ... cate nu se pot intampla in urmatoarele 24 de ore de la prima dare de mana ...
si la noi cele "24" de ore cuprind amintiri "bogate si variate"
saphir spune:
Tora... dupa inel si "poezie", urmatorul pas este sa vedem poze de la cununie si de la botez
Si ca sa rapund la intrebarea ta, eu m-am casatorit cu sotul meu, la 1 luna jumate dupa ce ne-am cunoscut. Ne-am cunoscut, am vorbit mult despre noi, m-a intrebat "te muti la mine definitiv?" am zis "da ma mut, cu conditia sa fie pana la moarte" si iacata-ma multumesc lui Dumnezeu ne este bine, chiar foarte bine. Asa ca ... nu iti face griji, nu esti singura care tece prin astfel de experiente si cu final fericit.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
ralualexandrei spune:
Ahh,de cand asteptam vestea asta de la tine!Sa fie intr-un ceas bun si sa va dea Dumnezeu tot ce ne dorim si noi!La noi a fost asa :el m-a vazut si m-a placut,eu l-am vazut si l-am urat,dar dupa 6 luni de apropouri si curte asidua ,prima noastra intalnire a vut loc in Brasov si acolo ,gazda noastra nu stiu din ce motiv a crezut ca suntem impreuna si ne-a cazat intr-o camera impreuna si de zece ani incoace tot impreuna in acelasi pat am ramas si suntem foarte,foarte fericiti,ceea ce va dorim si voua!
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo
Alyssa spune:
Va doresc fericire multa toata viata, sa fie intr-un ceas bun!!!
Cind aud asa intimplari frumoase nu ma pot abtine sa nu imi dau si eu sperante... Tora draga, arunca buchetul ala al miresei (virtual!...) aici in Canada!
Sa fiti fericiti!
Alice
adana spune:
Felicitari Tora si sa fie intr-un ceas bun.
Am urmarit povestea ta si sincer ma bucur ca ai dat peste un om de treaba care sa te aprecieze si sa te accepte.
Eu m-am casatorit cu sotul la o luna juma de cind ne-am intilnit prima oara si uite ca dupa 3 ani sintem impreuna, fericiti si asteptam si un bebe in ianuarie.
adana
Vichi spune:
Felicitari si curaj Tora!!!!!
Felicitari Mariagi! Parca mai ieri erai bosumflici ca tu si puiutul tau va simteati singuri, la nu stiu ce sarbatorire cu colegii tai...
Dumnezeu e mare si bun!
Violeta
roxanal spune:
Stii Tora, inima nu poate gresi, cu conditia s-o ascultam cu adevarat ce spune, nu sa ne facem ca auzim ceva de fapt punand dorinta noastra de a face ceva inaintea soaptei sale...hai ca am luat-o pe aratura, ideea este ca daca inima ta iti spune ca-i ok, atunci e ok
eu iti doresc multa intelepciune, nici un compromis, pentru ca meriti mai mult si speram la "casa de piatra"
pupici
Roxana Lilea,mama Mariei 3 ani si ceva
ruxi spune:
Felicitari Tora, iti doresc o casnicie fericita cu multa dragoste, pana...moartea va va desparti! Felicitari!
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
A_Iulia spune:
Bravo, Tora! Casa de Piatra!
Si noi tot asa! La 3 luni dupa ce ne-am cunoscut am facut logodna in biserica, iar nunta dupa alte 5 luni (sa pice vara). Cea mai fericita alegere din viata mea!
Fara prejudecati, tot inainte!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre