Copilasi de iunie-iulie 2003 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
crisotexa spune:
Fetelor, astept niste aplauze puternice. De juma de ora il tin pe Bodo care plange ca vrea afara sa pun numele la poze, sa nu mai fie lumea ratutita.
http://community.webshots.com/user/crisotexa
Scriitoareo, asteptam descrierea ta maistra a intalnirii.
Cornelia, sa stii ca in faza cu suzy io nu prea am merite mari in sensul ca asa am simtit eu in noaptea aia ca se poate si fara suzy. Asa a fost, fara plansete si tipete. A venit totul de la sine. Oricum nu cred ca as fi rezistat daca plangea. probabil ca fiecare copil poate renunta la ea la un moment dat, fara prea mult efort. Eu consideram ca cu cat se face mai mare i-ar fi mai greu. Fina mea zice ca la ea a fost invers. A renuntat pe la doi ani si ceva cand dupa ce i-a explicat copilului ca nu e buna a aruncat-o la gunoi si dusa a fost. Tot fara plansete. Asa ca.... Ma bucur tare ca burtica e bine. Acum avem de numarat saptamanile. Chiar, a cata e?
hai ca am exagerat cu catelul
Pupa crisa
Andra_ spune:
Buna fetele,
pai bine, mai, sa nu ziceti una de checul meu minunat, din care s-au infruptat micutii cersetori?... Simbata Andra a gatit: primul chec din viata mea, dupa o reteta de-aici de pe forumul La bucatarie, a iesit bun, si, ca sa elimin tentatia, am taiat jumata in soldatei si l-am luat la intilnire: cum l-a scos, s-a format o armata de mici cersetori cu ochi pofticiosi, nu mai pridideam sa impart, pleca unul, venea altul...Pojo, data viitoare neaparat sa-l aduci si pe Flaviu, ca sigur e mai buna mincarea in gasca!
Si mie mi-a placut la intilnire teribil, acum e calumea ca merg pe picioare, misuna, interactioneaza intre ei (ca sa se incaiere pe jucarii, dar e un inceput...) si in general sint tare haiosi asa ca o armata de piticoti! Dar intilnirea noastra e un must, si-asa al meu sot a zis "sper ca nu ma mai cari alta data la intilnirile voastre!", eu, timid: "pai ai avut si tu grija de Luca si-am apucat sa vorbesc si eu cu fetele...", el: "data viitoare mi-l lasi mie pe Luca si te duci tu singura." Asa ca, eu am aranjat, imi convine si data, ma gindeam la alta locatie insa, daca nu va e cu suparare: stiu o ceainarie super la piata Dorobanti, ca ma gindesc ca noi oricum n-o sa bem bere, si e o atmosfera linistita, numai buna de povesti, plus prajituri facute in casa... sa-mi ziceti daca va suride si va explic exact unde-i. Iar eu ajung la 6:30, ptr ca la 6 abia ies de la serviciu, dar asta nu cred ca-i problema.
Acum, sa revenim la eroul principal din viata mea: Luca. Azi-noapte nu s-a trezit deloc!!! M-am trezit eu din obisnuinta pe la 6 si m-am dus sa-l invelesc, el abia pe la 8 a facut ochi. Sper ca nu e un eveniment, ci va intra in cotidian, mai ales ca in ultimele zile s-a trezit doar spre dimineata, dupa 6. I-am luat de la Baby Expo o paturica bleo cit o pernuta, in mijloc are un cap de ursulet cu funda la git, iar pe margine e cusuta o bucata de matasica, sper sa-i placa si sa-si mute afectiunea nocturna de la parul meu la ea, ca m-a chelit de tot cit ma trage in somn. Aseara am fost pe la ai mei, a tinut-o intr-o chiuiala (fetelor, baga niste inalte ) la catei, apoi i-am dat canuta si a-nceput sa zica "a-pa, a-pa". Un dulce, ce sa mai, stiti cum e!
Bobi - mi-au dat lacrimile cind ti-am citit istoria cu Andi la tara. Desi pare el serios si hotarit, e un mic pui sensibil. pupici
Gio - si eu am o problema cu jucariile, numai de vineri pina duminica i-am luat: un set de cuburi etc. din lemn, un set de ceai din plastic, un ciocan din ala care piuie cind lovesti, o maturica mica ca sa nu-mi mai atace matura, un trenulet cu piese care se pun ca sa formeze incarcatura/pasagerii etc., gen Clementoni, paturica cu ursulet, plus din piata Traian de la magazinul unde orice produs e 39,000 - un animal din lemn colorat care se trage, un melc din lemn care are niste sirme in forma de cochilie pe care se misca bilute de lemn... si-a primit o masinuta de fier de la nist prieteni. Dar si noi ne-am organizat, jucariile ptr virsta <1 an le-am strins si bagat la cutie, cele care nu l-au interesat idem, ptr cind va mai creste, acum la fel i le dau, daca nu-i stirnesc interesul le bag la dulap ptr mai incolo. Si chiar si-asa are o cutie plina de jucarii de plus, iar in sufragerie o lada de lemn maricica in care tinem jucariile uzuale Acum incerc seara dupa ce ne jucam sa-l iau sa le stringem impreuna, dar de fapt eu le string iar el ride de mine.
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
crisotexa spune:
He, he, Andra, cine zicea ca nu se bea bere????? Pai intalneala fara bere, se poate? Acceptam cu mare placere si propuneri de alte locatii dar CU bere.
Pupa crisa
alexandrueduard spune:
Crisa: care va sa zica ne lasam masinile acasa, sau venim cu sofer.
Andra: pai eu ma chinui sa slabesc si tu.....ma imbii cu prajituri?
Am scris mai sus ca am niste poze cu Alex (in premiera). Daca doriti.......
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
carmenutza spune:
mama, mama...sa inteleg ca o punem de intalnire ca fetele....super.
Mie imi surade ideea cu ceainaria Andrei, numai sa se poata fuma, ca eu de cand am intarcat am devenit devoratoare de tigari...plus ca o intalnire fara o cafelutza, o tigarutza si o barfa mica parca nu mai este intalnire intre fete.
Hai sa stabilim exact cand? Vineri este ok?
Bai nu stiu ce au copii astia dar nici Maya nu se mai trezeste deloc noaptea....doarme fir intins de la 23 (cam tarziu) pana la 9 dimineatza. Nu-mi vine sa cred ca dupa 1 an si 3 luni dorm toata noaptea....
Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya
Kehleyr spune:
MAGDA super pozele cu Alex . Ce copil vesel ai! Parca nu e acelasi pitic care dormea cu suzi cu cu ochisorii intredeschisi in Herastrau... Ce mai faceti cu raceala?
CRISA multam de poze, nu va mai zic inca o data ce copii frumosi aveti cu totii, ca se subintelege .
BOBI muuuuulte felicitari si casa de piatra!! . Sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata!
MIHAELA ma bucur ca Flaviu a decis sa renunte la regim .
MARIA, ALINUTA, NICOL ce mai ziceti?
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
Cornelia spune:
Am vazut printre picaturi pozele cu Alexandru. E un scump. M-a distrat expresia lui can l-ai surprins la servetele.
Crisa, ! Burtica mea are maine-poimaine 8 sapt. Sunt mult mai linistita acum si nu mai fac injectii!!!!
Mariuta mea tot mancacioasa si plangacioasa ca nu se satura niciodata (cred ca ii schimb apelativul si trec la Marioi). Va multumesc pt. raspunsuri despre "regim". Of, nu o tin la regim, dar ma gandesc la ea, nu vreau sa-mi reproseze cand o sa fie o domnisorica...
Suna super intalnirea voastra. Si ce as manca si eu niste prajiturele. A, daca cu Mariuta poftele s-au limitat la piersici si cirese, acum sunt disperata. As manca non-stop. Bine ca stomacul nu accepta orice, in special dulciurile, ca altfel... Pai cu cine sa semene Mariuta?
Pe mine m-a apucat nostalgia si am tot citit din ce scriam cand eram la stadiul de burtici (am listat franturi in perioada aia). DPN-urile, "Erika" Danei, Bibi care nu stia nici u.m, nici dpn, nici ce va fi ...David, Claudia care era asa de activa (Nu mai ai timp deloc de noi?), Crisa care spunea ca vrea sa-i dea Dumnezeu putere sa faca al doilea copil, alte fete care nu ne-au mai scris, grijile ca ne-am ingrasat, ca nu ne vin hainele, ce ne facem cu cateii, col scurtat, miscari bb ... Or fi hormonii de vina?
Va pupam
Cornelia si Mariuta
alexandrueduard spune:
Dana: da, Alex e mereu vesel, sociabil si iubeste la nebunie copiii, pe care-i pupa chiar daca nu-i cunoaste. Cu raceala stam "bine", in sensul ca nu mai are febra, nasucul e mai bine, dar tuseste din cand in cand.
Am vorbit cu sotul meu si o sa stea el cu Alex cand o fi intalnirea mamicilor. Ora mi se pare f potrivita, astept sa vad locatia finala.
Acum in mod sigur vin, fie ce-o fi!
Carmenutza: unde e ceainaria "Andrei" ?
Cornelia:nici eu nu am putut sa mananc dulciuri cat am fost gravida, dar mi-a prins bine. Ai greturi?
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
carmenutza spune:
quote:
ma gindeam la alta locatie insa, daca nu va e cu suparare: stiu o ceainarie super la piata Dorobanti
Magda, hai ca ai fost tare cu ceainaria Andrei..acum ca am botezat si locul eu zic ca este musai sa ne intalnim acolo.....asa cum vezi mai sus este o ceainarie pe care o stie Andra. Super pozele cu Alexandru...s-a facut asa de mare si haios foc...sa-ti traiasca.
Ne-am intors si noi de afara dintr-o plimbare administrativa..am fost sa platim cablul si pitica mea a adormit in carut....ca atunci cand era bebelusa.....este superb afara azi.
Imi aduc aminte de o zi super misto, pe terasa Irish Pub din Constanta..cand stateam cu Razvan si luam micul dejun acolo...super terasa...nu-i asa Cornelia?!Mi-am amintit de asta ptr. ca Razvan m-a sunat mai devreme sa-mi spuna ca daca nu ar fi avut mult de lucru azi, ar fi vrut sa ma ia sa bem cafeaua in oras....am mai facut chestia asta saptamana trecuta si tare misto a fost.
Azi am o stare super misto...ma simt plina de energie, vreau sa ma plimb, sa fac cumparaturi, sa-mi vizitez prietenele....
Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya
Andra_ spune:
Magda: super Alex in poze, mi-a placut cum dormea el cu funduletul in sus! Cit despre chinuitul tau sa slabesti, cred ca nu prea-ti iese, ca n-ai de unde sa mai slabesti! Fetelor, arata super, nu zici ca a nascut vreodata.
Cornelia: cred ca te-apuca nostalgia, unde-ai gasit subiectele, ca am incercat si eu o data sa le caut, dar n-am avut succes si m-am lasat pagubasa. Cit despre regimul Mariei, eu zic ca e bine, eu una si-acum mai am una-alta de reprosat alor mei ca nu m-au tinut din scurt cind puteau, ci din contra ma indopau cit cuprinde... Da-i sa rontaie fructe si legume daca vrea ceva, nu biscuiti, covrigei etc.
Carmenutza: ceainaria e pe stinga, cum intri pe straduta de linga Peco din piata Dorobanti, faci dreapta dupa Mario Plaza; nu mai stiu cum se cheama, dar o sa ma interesez si va dau si adresa exacta.
Crisa: bere n-au din cite-mi amintesc, dar au alte bauturi... fine (coniac, lichioruri, de-astea)
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu