Copilasi de iunie-iulie 2003 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
amik spune:
hello,hello!
sunt racita moarta!am avut o noapte in care alexandra mi-a tras la capatai in gura si m-a dat cu capul de noptiera...dimineata avea nervi,mie imi era rau...asa ca soacra mea,care e in concediu medical,saraca,a luat-o la ea.eu am dormit vreo 2-3 ore si parca simt o ameliorare...
am pus poze dar nu le-am descris cum trebuie ci intr-un mod cat mai simplu!
am vazut pozele voastre si imi pare asa de rau ca nu am fost la pozele de gruuuup!asa ma oftic...
imi pare foarte bine ca am venit.pe andra mi- imaginam bruneta si nebunatica-e blonda si linistita,credeam ca bibi are ochii albastrii-cel putin asa parea in poze,insa ieri i-am vazut negrii...credeam,nu stiu de ce,ca...Crisa e scunda...dar she is tall!
copiii sunt superbi.nu m-am putut abtine sa nu ma indragostesc pur si simplu de aerul inaccesibil al lui David!so what?in restce sa zic?parca eram intr-o alta lume in care incetasem noi sa mai existam,erau doar ei!alexandra nici nu ne-a mai bagat in seama,m-a uimit totusi,desi stiu ca e sociabila si ii face placere prezebta altor copii...dar chiar asa?sa nici nu ne mai caute?
bibi,iti multumim pt descriere si pentru chiar si cele doua vorbe schimbate.le invidiez sincerpe fetele cu doi copii!chiar vorbeam si cu Razvan ca poate maine poimaine vom avea si noii fata mare si baiat mic...
pacat ca tocmai acum vine iarna...poate totusi mai organizam "neste treburi" de intalniri.
despre cutremur...la cat de ametita eram clar ca nu am simtiti nimic desi misunam beleuza prin casa.razvan,stad pe fotoliu,a simtit ceva dar a crezut ca l-am miscat eu!mi-e teama de replici...
fetelor,au fost mamici mai tinere de 22 ani si tatici mai mici de 26?eu ma simt asa de imatura fata de voi...desi suntem pe picior de egalitate,ca doar acum si eu pot da sfaturi despre cum se reste un copil,right?dar eu asa am fostmai intotdeauna,emotionata si preferand sa observ decat sa ma bag efectiv in seama,ceea ce nu inseamna ca sunt sociopata...
oricum,mi-a placut,mi-a dat asa o senzatie de bine pt ca sunt mama,pt ca am facut un copil,pt ca traiesc tot ce deriva din asta,fie bine,fie rau,pt ca am cui impartasi...love u all!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
amik spune:
"oricum,mi-a placut,mi-a dat asa o senzatie de bine pt ca sunt mama,pt ca am facut un copil,pt ca traiesc tot ce deriva din asta,fie bine,fie rau,pt ca am cui impartasi...love u all!"
cand pomenesc de ceva rau nu ma gandesc decat la inevitabilele crize de personalitate si rasfat!caci in rest...e minuanat.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
madic spune:
Buna mamici si bebelici,
Ma inscriu si eu in rindul fericitelor ca ne-am intilnit, si pt noi a fost prima data, ca la celelelalte intilneli am fost ori plecati, ori bolnaviori, si mi-a dat asa o senzatie de multumire sufleteasca, chit ca n-am apucat sa schimb macar cite o vorba cu fiecare, dar am fost incintata si fericita toata seara.
AMIK - scuze de "botez", dar eram asa concentrata sa va recunosc din poze (de acum o luna ca acu' nu mai am acces la webshots ), incit mi-a scapat porumbelu'.
Alexandra e o scumpa si o eleganta, de fapt ma si asteptam la cit shopping faci tu.
GIO - cu Taisia am impartit banca pt masa de dupa-amiaza si m-am convins din nou ca exista si copii cuminti, asta cu exceptia fazei cu smulsul baticutelor/caciulitelor din cap, eleganta si ea de nu se poate.
CARMEN - a fost prima data cind am vazut-o pe Maya si nici n-am avut curaj s-o pun pe Mariuca linga ea, ca iar ma apucau nervii. Am pierdut faza cu facutul cu ochiu', dar sper sa recuperez.
BYCHI - Tibi cred ca a fost cel mai bun prieten al Mariucai, de fapt e si normal- sint nascuti in aceeasi zi, chiar daca s-au mai imbrincit ei nitel, au facut pace, iar Tibi mi s-a lipit de suflet.
CRISA - bruneta, desi ma asteptam sa fie satena, mamica unui Tudor extraordinar de serios, care la o vreme a plecat incet-incet unde avea el treaba, adica la o piatra?sculptura? ceva mai incolo, dar a fost recuperat la timp, si posesoarea unui Bodo in forma de zile mari, care a reziatat eroic asalturilor Oanei si Anei.
ANDRA - blonda, desi o stiam bruneta, cu un Luca zimbaret si lipicios. Multam de poze, sper sa ne hotarim sa plecam cit mai curind.
BIBI - si eu tot cu ochii albastri ma asteptam sa fie, dar n-a fost asa. Surpriza oricum a fost David, cel mai inalt din gasca, cu adidasi cu luminite si fara prea multa treaba cu "picii", serios si cu un mers hotarit de om mare.
BOBI - ma tot intrebam cine-oi fi, apoi cind am auzit de Andy, am verificat listuta si te-am identificat si eu. Si cu Andy a avut Mariuca de impartit un biscuite, dar cu el nu prea i-a mers...
Eeee, la urma, dar nu cele din urma,
ELENA si MADISHOR - mamicile curajoase cu cite doi copiluti, Micaita si respectiv Matei, si doua domnisoare, Oana si Ana, care au facut, impreuna cu Bodo, deliciul asistentei. Am avut senzatia ca Mihaita e mai mamos nitel, sau o fi urmarea peripetiilor prin care a trecut, iar Matei s-a integrat in gasca, ca de-acolo si era, nu?
De fie-mea, ce sa spun, a colindat cimpii si boschetii, nu tu copii, nu tu mama, nu tu tata, asta pina a dat de jucarii, cind si-a revenit nitel, si de cosul de gunoi, unde participa cot la cot cu baietii.
M-am convins, prin comparatie cu restul gastii, ca e cam rizgiiata, asa ca am de gind sa schimb foaia, ca e de rau.
Un plus pt taticii participanti, ce mindri faceau ei poze cu miinile in buzunare, fara copii, fara consoarte, fericiti nevoie mare, noroc cu fetele vigilente care le-au pasat repede copiii, pt poza lor de grup.
Intr-un cuvint, a fost minunat, vrem sa se repete si poate gasim si timp de stat de vorba.
V-am pupat.
P.S. Pliiizz, poate cineva sa puna poze si altundeva decit pe webshots, sa vaz si eu, ca aparatul meu e cu film si pina developam noi...
Madi si Mariuca (28.07.2003)
http://community.webshots.com/user/ianina2003
crisotexa spune:
Hop si Crisa!!!
Mai fetelor, frumos la intalnire, vorba fetelor, dar e NECESARA, vorba lu' Elena si o intalnire numa de mamici ca sa apucam sa mai vorbim si noi si sa ne cunoastem cat de cat. Elena e initiatoarea ideii si io nu ma las pana nu o pun in practica (cica ea e scriitoare si io sunt manager). Zic sa stabilim pentru marti 5 octombrie, orele 18:00, la Laptaria lui Enache (altceva nu-mi vine acum in minte). Zic sa fie in timpul saptamanii ca in weekend abia ne mai vedem si noi taticii.
Sa revin la intalnirea de ieri ca am deviat (rau):
Ne-am intalnit la Statuie si mai mult de 20 de metri nu am fost in stare sa mergem (va dati seama 11 mamici, 10 tatici, 13 copii si un catel). E o minunatie sa vezi cum au crescut copilasii nostri, cat de diferiti si frumosi sunt.
Am reusit sa ne strangem:
Andra cu Luca (care are niste ochi verzi superbi si maica-sa e suparata ca n-au ramas albastri. Numai ea stie de ce zice ca ochii albastri sunt mai frumosi ca aia verzi, ca io nu stiu). Oricum e atat de calma ca poate sa mai faca cu succes 10 copii. Oricum abia asteptam sa se mareasca randul graviduztzelor no.2 din gasca noastra)
Bibi cu David (io credeam ca am baiat mare, uitandu-ma la Tudor si alti copii de varsta lui din parc, dar David ne depaseste rau de tot. E tare dulce si are asa un aer mai deosebit (asta cred ca e meritul lui Bibi).
Madic si Maria (ambele foarte finute. Maria are niste ochi asa de frumosi si jucausi si e atat de activa incat pun pariu ca o sa scoata untul din barbati cand o fi ea mare)
Carmenutza si Maya (care a fost deliciul adunarii cu facutul cu ochiul. La faza asta macaita al Elenei a fost asa de receptiv ca se cunoaste ca are o sora mai mare care il invata cate in luna si in stele)
Amik si Alexandra ( doua papusi. Amik e asa de dulce si de tanara ca daca o vezi singura pe strada nici prin cap nu iti trece ca e mama iar Alexandra e domnisoara in toata firea. Sa vedeti cand o avea Alexandra mica vreo 16 ani si toata lumea o sa zica ca a iesit cu sora nu cu mama.... Sper ca la mine nu o sa zica ca a iesit cu mamaia....)
Bobi si Andy (care e barbat in toata firea. Mi s-a parut tare dezvoltat si independent. Oricum, Bobi calma ca Andra. Oare nu s-o putea face un transplant de calmitate??? Io am niste nervisori de dat!!!)
Madishor, Matei si Ana (fetelor, copii ideali. Dar vorba nu stiu cui, cu asa mama calma si zambitoare cred si eu)
Elena, Macaita si Oana (Micaita, un dulce fetelor. Numai lipit de Elena care il tot tinea cu hamul desi el mergea foarte bine. He, he, Elena e mai temperamentala, ca mine. Iar Oana i-a tinut de uarat lui Bodo asa de bine ca a dormit catelul neintors de cand am ajuns pana dimineata. cred ca el o sa fie primul care o sa vrea o intalnire cu voi)
Bichy si Tiberiu (amandoi tare dulci. Tiberiu a crescut mult de cand l-am vazut ultima oara. Oricum si el are parte de o mamica tare calma si iubitoare)
Gio si Taisia (care are parte de un tatic tare grijului. cred ca el mi s-a parut cel mai "tatic", gresesc? Gio si tu esti asa de tanara si sa stii ca mi se pare ca iti sta tare bine cu culea noua de par).
Madishor, cred ca ai tras o spaima, mama, mama!!!
Romana, mamico, ce mai faci?
Cornelia, bravo de carnetul de burtica. Asteptam vesti si ne rugam pentru tine.
Iata si poze de la intalnire
http://community.webshots.com/user/crisotexa
Pupa Crisa
alexandrueduard spune:
Am intrat sa va spun ca am pus si eu ceva poze cu Alex. Sper sa va placa.
http://community.webshots.com/user/edyalex
Magda si bb Alex puisor
bobi spune:
ma uitam la poze... super!!! o mandrete de copii voiosi, jucausi, sanatosi, sa dea Doamne-Doamne sa fie tot asa si de acum incolo!
am mai intrat si io sa va mai spun cate ceva, ca ieri am ajuns mai tarziu, acum realizez ca pe amik nici nu am retinut-o , am stat mai tot timpul cu ochii pe andi, nu prea am stat la trancaneala.
crisa-parca tu ai zis- si eu ma gandeam chiar azi ca ar fi o treaba sa ne intalnim noi mamicile!!! daca nu plec in cateva zile de miere ca sambata ma marit (sunt ultima din gasca, nu?), subscriu la Laptaria lui Enache.
dupa cum ati vazut andi a inceput cu fazele care eu in naivitatea mea sau egoismul meu credeam ca copilului meu nu o sa i se intample: cu luatul jucariilor, si batutul copiilor, etc. nu zic ca e foarte nasol, m-am convins ca e inevitabil, si oricum fata de alti copii de pe aici din parc e un sfant, dar parca tot mi se strange inima un pic si am faze din alea ca nu voi sti cum sa-l educ... voi cum tratati chestia asta?
oricum s-a facut un smecher si jumatate face niste figuri si cu noi si si prin parc face niste zambre cu necunoscutii de parca scopul lui e sa dea pe toata lumea pe spate. sambata i s-a pus pata pe o gagica in parc si s-a intins spre ea si tipa l-a luat de mana, si el a plecat cu ea si imi facea mie cu mana de "pa-pa"... ce ziceti de asta?
zice urmatoarele: ia uite! transcrierea fonetica [aute], hai ma mama ma [amamamama], gata [data], nu [ii], da [da], yummi [ami], nani , si in rest pe limba lui vorbeste toata ziulica.
jucarii preferate (in aceasta ordine): telecomanda, tel fixe, tel mobile.
de papat papa f bine,nu am probleme cu el. dimineata 250 de lapte simplu, pe la 13 supa sau bors sau mancarica sau ficat, desert iaurt cu fructe cu biscu sau fructe simple, mai dupa-amiaza spre seara cremwursti sau iaurt sau ou fiert, sau inca un iaurt cu fructe, seara cereale (cantitatea in fct de cat a mancat la ultima masa) cu laptic.
nu mai avem probleme cu somnul la 22 doarme, la mare am reusit sa ii fac acest program. adoarme in continuare cu deshtu' si cu pijamalele mele de saten. asta e. chiar... voi stiti de solutia aia impotriva suptului degetului? eu am cautat-o pe aici pe la farmaciile din centru, nu am gasit-o.
in rest suntem bine, dupa cum v-am spus ne-am hotarat sa ne casatorim, sper sa nu se schimbe nimic (in rau), desi eu vreau sa ne casatorim mai demult (el s-a hotarat in vara asta, dintr-o data in apropierea ziei mele de nastere m-a cerut de nevasta, etc, eu deja ma resemnasem, a fost o surpriza) tot am o frica oarescare
in ceea ce priveste aceasta chestiune.
bibi am remarcat ca aveai verigheta, vi le-a pus la starea civila ca si noi ne-am luat si am vrea sa le purtam mai repede, cununia religioasa o facem la vara...
sa va zic: a stat andi l-a tara vreo 2 saptamani ca s-a pregatit mama lui ptr carnet -am picat traseul- mi se facuse un dor de el, nu mai puteam, dar si lui, fetelor cand m-a vazut, l-am luat in brate si cel putin 4 minute a stat cu capul pe umarul meu si strans-strans lipit de mine, si nu zicea nimic, decat zambea asa linistit sau dadea un chiot mititiel de bucurie. nu mi-a venit sa cred, mi-au dat lacrimile. imi zisese mama ca mai zicea "mama", "tata" pe acolo dar nu mi-am inchipuit ca va fi asa. si dupa aia o zi sau doua, radea in hohote cand faceam eu sau tati ceva cu el si isi aducea cumva aminte ca astea erau lucuri pe care le faceam si inainte de plecarea lui doar noi cu el, lucururile si obiceiurile noastre, parca numai de el si noi stiute... m-am emotionat tare.
cam atat. incerc sa mai intru.
va pup pe toate mamicile si pe toti bebeii.
bobi si bb andi
pojogam spune:
Fetelor, fetelor am vazut pozele si nici nu stiti cat de mult le-am rasfoit. Imi pare rau ca nu am fost sa va cunosc si suntem destul de departe...
Concluzia este: COPIII au crescut tare si sunt Tare FRUMOSI
Mamici cu identificarea vostra care cu cine a fost mai dificil pt mine caci, mama Crisa, nu a scris ce cu cine...dar oarecum ne-am prins ca am vazut si pozele lui Bichy
Matei m-a surprins si mi s-a parut destul de viguros pt varsta lui. Cred ca e cel mai maricel dintre baieti.
Bibi nu am reusit sa-l vad pe David in poze, ori eu nu l-am recunoscut cu siguranta. Voiam sa mai vaz de asemanare.
Bichy sa stii ca Tiberiu a crescut mult si s-a dezvoltat binisor. bravo!
Am vorbit doar cu Elena sambata si mi-a parut tare bine ca i-am auzit macar vocea. Pare o fata tare vesela, optimista si exuberanta. Simpatica!
Am si eu o bucurie dupa ateatea saptamani de chin, si aproape ca e mi-e teama sa nu se destrame... Flaviu azi a mancat ceva cat de cat. A mancat supica cam juma de polonic si un pic de painita;dimineta a vrut din cerealele mele cu lapte ; a deschis gurita si imi venea sa plang de bucurie. Doamne de am intra pe drumul cel bun!
Ar trebui sa va mai zic din ce mai face: duce cosul (adica punga de gunoi) singurel afara din casa, isi arunca singurel pampersu la cosul din bucatarie. Azi m-a vazut machiata un pic si a stat pret de cateva sec sa se uite ce e diferit la mine (nu eram data decat cu ruj si rimel) si apoi a zambit ca a dus degetul la buzele mele si a incercat sa ma stearga. studiaza roata de la tricla si se uiat atent cum e facuta... in genere s-a pus pe privit atent. A gasit un bec si se uita asa la el parca sa-i vada filamentul. ma uimiste atentia lui uneori.
Singura problema ramane somnul de seara care nu stiu din ce motiv a devenit f greu; se apuca de urlat cand vreau sa-l culc iar el nu vrea sa doarma nici pe la 23:30. O sa vedem ce mai e si cu asta, ca parca nu exista zi linistita!!!
In rest mai astept de la voi poze si detalii.
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
carmenutza spune:
hai sa va povestesc si eu cateva de la intalnire...
Tre' sa spun ca mie mi-a placut cel mai tare intalnirea asta....lume vesela, copii cuminti, tataci prezenti, vreme misto....parca as vrea sa ne intalnim mai des.
Cu cine sa incep.....
David..asa cum au remarcat toate fetele..este un barbatel frumusel...si fara sa aiba prea multa nevoie de mami sau tati....i-am spus si lui Bibi..explorator il face ca prea misuna hat departe prin iarba..fara macar sa se mai uite inapoi....
Luca, frumusel foc si foarte misto imbracat..golanel adorabil...il vad genul de baiat care o sa sparga multe inimi.....da' intai tre' sa treaca de controlul mamei Andra.
Micaita..delicios...si istet rau de tot...l-a invata fie-mea sa faca cu ochiul si a prins miscarea din zbor...comunica perfect. Da' tot aici trebuie sa o mentionez si pe Smaranditza popii( a se citi Oana) care nu sta 1 minut in acelasi loc...este o zgatie de fata, extrem de simpatica...tare m-a topit cand se lasa tarata pe jos de Bodo....dementiala faza. Sunt innebunita dupa copii care fac numai nebuniutze..Elena, esti o mamica super fericita.
Tudor, serios, bronzat,.....cu o mama si un tata tare misto..
Tiberiu, este un dulce...prietenos, jucaus,..chiar ca ti se lipeste de suflet.
Taisia...frumusica foc...si ea prietenoasa...si cu niste parinti tare atenti si grijulii.
Alexandra, cocheta si sociabila...Amik tu chiar ca esti un copil mai mare....sunteti o familie tare reusita...imi pare rau ca nu am apucat sa stam de vorba mai deloc.
Maria, era intr-o miscare continua....cand ma uitam la ea se agita, se juca...adorabila.
Andy, cu 2 ochi mari albastrii..m-am jucat cu el bau dupa o banca si era tare multumit.Cumintzel foc altfel.
Matei a socializat intens...se juca cu totzi copii, cu toate jucariile...independent..
Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya
carmenutza spune:
aaa..sa nu uit...multumesc fetelor pentru pozele de la intalnire...superbe.
Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya
Cornelia spune:
Buna dimineata!
M-am delectat de dimineata cu pozele Crisei. Si imi pare asa de rau ca nu am fost si eu cu voi. Am luat in calcul varianta, dar nu ar fi fost un gest prea intelept. Poate data viitoare...am mai zis asta.
Si mi-am propus sa mai ies si eu cu Maria in parc, pt. ca este intr-o faza de socializare cu ... animalele si ar fi bine ca macar sa mai vada si ea copii.
Va pupam
Cornelia si Mariuta