Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
monet spune:
uau, ce fain, fetitele, va vorbiti pe mesenger!:)
hai, scurt de tot, hop si io:
lia la nastere: 3.270kg, 52.5cm
luna 1: 3.750kg, 56cm
luna 2: 4.750kg, 59cm
luna 3: 5.800kg, 62.5cm
luna 4: 6.670kg, 66cm
...si ne apropiem de luna 5 (peste o saptamina are lia 5 luni, uaaaa!:)) dar nu a mai luat chiar un kil in luna asta, asa cred io. sa vedem.
fetelor, ma iertati ca nu va iau pe fiecare la rind, dar sint foarte obo si miine dimineata ma scol la 6:15am ca tre' s-ajung la o conferinta pe 8:30am la vreo 50 de mile de-aici..... dar promit sa incerc sa 'recuperez' cu cititul si, mai ales cu scrisul, miine, cindva.
pupici zdraveni!!!
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com
http://www.imagestation.com/album/?id=4286337099&mode=invite&slideshow=1
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961 - povestea nasterii liei
Eryka spune:
Heloo harnicutele,
Mey mey dar ce a-ti mai scris.Nici nu stiu cui sa-i raspund mai intai.Hai sa incep cu mine ,Mey ce o fii cu Ayu ca azi noapte la ora 2 noaptea iar a s-a trezit si nu mai avea nici un kef de somn uff doar nu o avea de gand acum sa-mi faca tot asa noapte de noapte.Zilele astea am avut noroc ca a avut al meu liber si azi nopate iar i-am plasat-o lui ,iar eu am bagat somnic,pai nu?Macar sa profit si eu cand are el liber .Dar de maine gata incepe iara munca si nu mai pot sa ma mai lafaiesc .Oare ce am sa fac?Am sa rezist?Mey dar cum isi mai skimba bebeii astia programelul ,eu care ma laudam ca ce-mi doarme fata cate 8 ore in continuu ,iata ca acum se trezste in miezul noptii ,si nu asta ar fi problema ,dar mai nasol e ca nici nu mai vrea sa doarma.Cred ca e si de la faptul ca a inceput sa-mi adoarma devreme adik pe la 7 si juma` si mititica normal ca la 2-3 noaptea e gata de atata somn.Dar am tot incercat sa o tin seara mai mult dar nu am cu cine ma intelege .Uf uf.
Nally si Madutza mey ce as vrea si eu sa stau la barfa cu voi pe messenger ,dar cum sa fac?Ca e problema asta de fus orar ,Oare ne-om gasii sa stam la vb?Madutza pupa mama de Ayumi o mamica de Marioara ,ca tare harnicutza esti tu Mersic ptr listutza.Sa stii ca eu nu mai alaptez exclusiv ,de fapt cred ca stii asta ,ca am cam avut probleme inca de la inceput ,asa ca acum mai mult bibi sa traiasca .Eu am inceput saptamana trecuta de Luni sa-i bag zeama de morcov in laptic putin cate putin ,iar acum am ajus la suc de mar de abia suntem la 50 ml.De ce am inceput?Nu stiu ,asa mi-a venit ,am simtit ca e cazul sa-i mai bag si altceva ,de la 4 luni incep si cu cereale de orez sa-i bag cate o lingurita in laptic,poate atunci imi va dormi si mie mai bine noaptea,sper macar.Mada sa-ti traiasca sotiorul ,uff ca ce ne-am face fara ei?Eu un am ajuns la concluzia ca tare greu ar fi sa cresti un bebe singurica si kiar i spune-am si lui ca ptr a creste un ebbe e nevoie de 2 persoane.Pai eu una singura cred ca as innebuni.Si eu cu intarziere ,sa-ti traiasac fata ,si felicitari ptr cele 4 luni inplinite,scuze de intarziere.
Anacami dragutul tau de Alexandru tare e scumpic,mai asteptam si alte pozici.Mie asa imi place sa ma uit la bebelusii vostrii.Cred ca niciodata nu ma sa ma plictisesc de privit la pozele cu bebelusi mai ales la cei de aici din grupa noastra.
Piatra lunii tare as vrea sa-ti vad si eu ingerasul de fetitza kiar si pe tine ,ca nu te-am vazut niciodata .Am scris mai sus cam cum doarme Ayu in ultimele zile ,cred ca toti bebeii au cam inceput sa doarma asa mai iepuraste ,vad ca cam toate ne plngem de asta.Doamne ajuta sa-si revina toti la un program bun si ptr. noi.Si zici ca Ingrid are un mugurel ?Felicitari .Si la cati mai multi dinti frumosi si sanatosi.
Tinavia Poate intr-adevar i dau dintisorii ,i doresc Aviei tare sa treca repede peste astea si daca se paote fara dureri.Noi inca nu ne plangem de dinstisori ca nu vad inca nici unsemn dubios.M-am uitat si la pozele voatre ,sunte-ti superbe ,iar bebelina o scumpica.
Pd si la tine apar dintisorii?Mey mey ca a inceput sa se lase cu dintisori pe la noi pe aici.
Lili B mhh oare ce ai putea sa faci cu scutecul ala care i face rana aia?Nu stiu ce sa zic ,intr-adevar poate o crema si mai stiu si eu poate sa-i pui un pansament care sa stea fix pe zona respectiva sa nu se mai miste de acolo ,macar pana se vindeca locul.Sau... cand i pui scutcul sa-l pui pste bluzitza ca sa nu stea pe piele .Imi inkipui ca se kinuie puiul tau.un dulce ptr. puishor.
Poze cu Ayu - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
Eryka spune:
Monet acum am vazut si postarea ta ,ca eu ma apucasem cu ora in urma de mesajul asta si apoi l-am lasat asa deskis ,ca m-am dus sa-mi adorm puiutza.Intre timp tu ai aparut asa ca hop sa-ti dau un raspuns.
Cum sa ne suparam ca nu ne raspunzi la fiecare in parte?Noi ne bucuram ca macar ne dai de veste ,uff la cata treaba ai tu inca putin si face 5 luni ce frumos,crestem crestem .Va pupacesc mult de tot.
Poze cu Ayu - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
anacami spune:
Multumesc fetelor,
intr-adevar a crescut foarte repede
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
MariaG spune:
neata fetele
ma duc sa citesc ce-ati scris la subiectu' asta. vroiam doar sa va spun ca ieri ne-am crestinat si noi (cu multe tipete si plansete). am pus poze!!!!
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
anacami spune:
Felicitari Maria,
sa va traiasca!
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
Nally spune:
Buna dimineata fetele!!!
Mona succes la conferinta! Mey ce lunganica e Lia!!! Foteomodel ce mai!! Ca e si frumoasa foc ... sa te tii nene cand o fi mare! Am vazut la stiri ca o bruneta cu ochii albastrii a castigat titlul de Miss America! Nu e Lia bruneta, dar are ochii albastrii!!!
Maria sa-i fie de bine micului crestin!!! pentru el si pentru mami!
Eryka incearca sa ii intarzii ora de culcat treptat! Azi 10-15 min, maine juma de ora! Pe Sebi il culc la 9 seara si doarme pe ceas pana la 12 noaptea cand se trezeste sa pape - in somn! Saraca de tine cu trezitu lui asta mica! Stiu cum e, ca si al meu mai are nopti din astea , dar is mai rare! Da' si atunci imi vine sa ma urc pe perete de somn si ciuda ca nu doarme si el ca omu normal! Saracu' nu aare nici o vina da ' iooo ... ce sa zic!!!
In legatura cu conferinta pe mesenger ... da-ne ID si vedem noi daca ne nimerim!!!!
Irinel ce diferenta de fus orar e? Ca nu imi gasesc ceasu care imi arata! Poate cine stie...
Mada nu te-ai tezit??? Pe unde umblii???
Pupicei
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
piatra lunii spune:
Neatza!
na c-am facut si noi oki acu- e 9. A cam dormit fata mea vreo 12 ore, cu pauze de mese la 2 si la 6. Desigur cu adormit peste vreo ora, mai ales prima data, ca atunci o pun iar in pat, dimineata o pun de obicei cu noi in pat, si adoarme mai repede. Ca asa se mai trezeste la orice zgomot, daca se foieste taica-su in pat, gata si ea! uf!
Eryka, da-mi adresa ta de e-mai lsi-ti trimit poza, cum a facut Monet.
Monet, bafta, draga de tine, mai ai timp de noi nitel!
ma duc ca face scandal Ingrid, vrea papa, sper sa revin mai incolo.
madutza spune:
Ete p-acilisea sunt. Am dormit pana la 10:10, fitzi atente ca e 10:22 si eu deja v-am citit. Fi-mea sta in patutzul ei si vorbeste cu ursuletzii cred. Nu va raspund acum ca ma duc sa beau un ceai cald pt. catutz. Poate vin sa bem cafelutza impreuna.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
MariaG spune:
sa dau si eu cu vorba pe aici ca am reusit sa citesc ce-ati scris
La multi ani bebicilor!!!
ce zicea Erykuta cu morcovi si cartofi e supica, scul intr-adevar se face din morcov crud. si pe mine ma batea gandul sa incep u supica da' am inceput cu cereale ca se fac mai repede (lenea si gura lu' fi-miu)
Madutza noi am inceput cu diversificarea pe bune de azi (sa dea Dumnezeu sa iasa bine), in rest doar lapte de tzatza. Am mai avut o tentativa, da' se constipase rau (cred ca ii dadusem prea mult dintr-o data, nu stiu) si intrerupsesem cu gandul sa-l las in pace pana la 5 luni, 5 luni jumate. Dar uite ce s-a intamplat: Alex de obicei ne ignora total pe ta'su si pe mine cand mancam ceva. Sambata mancam un iaurt cu lingurita in timp ce tati se juca cu baiatu. Mai fetele, asa se uita Alex la mine cum mananc ca mi0a stat mancarea in gat si mi0au dat lacrimile.Asa ca azi i-am facut o lingurita de cereale cu lapte de tzatza si asa a mancat cu pofta, apoi si-a baut ceaiul cu fier si acum doarme ca belferu' pe burta mea, dupa ce mi-a ros pijamaua cu ciuda
fetele care se trezesc bebei peste noapte si se culca seara devreme uite cum facem noi ca si Alex pica de somn pe la 7: il las sa doarma pana la 9, 9 jumate si il trezesc ca sa ii fac baita, papa, ne mai jucam vreo cateva minute dupa care e asa de obosit ca doarme dus pana spre dimineata (oricum el e un finutz si nu ne striga pana nu se lumineata de ziua, azi dimineatza l-am auzit cum vorbea singur in patutz cu vre-un sfert de ora inainte sa ma strige si asa mi-a placut sa stau in pat cu ochii inchisi si sa-l ascult cum vorbeste acolo - of-of ce-l mai iubesc si pe el si pe ta'su ca mi l-a daruit)
nastere: 2,800 kg - 49 cm
1 luna: 3,500 kg - 54 cm
2 luni: 4,800 kg - 59 cm
3 luni: 5,800 kg - 62 cm
4 luni: 6,600 kg - 64 cm
si s-a mai lungit ca nu-l mai incap body-urile...
va pup
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i