Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
pd spune:
Am uitat sa va spun ca m-am uitat mai bine la gingiile piticutzei si parca asa pe la mijloc jos e mai alb decat in rest si avem niste balutze.... Poate chiar iese vreun dintisor.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
tinavia spune:
Dupa atatea zile in care nici nu am vazut monitorul , iata ca astazi recuperez.
Mai intai urari de sanatate si sa cresteti mari cei care impliniti lunile in saptamana aceasta.Av facut un tur cu Avia in pozele voaste (daca nu chiar toate , majoritatea lor) si am ajuns impreuna la concluzia ca sunt niste scumpei :voinicei si voinicute , rotunjori si dragalasi! Sa va traiasca!
Eu am omis sa precizez ca Avia face si febra usoara de doua zile , 38".Si am observat ca atunci cand o apuca criza de plans(ea nu e plangacioasa de felul ei , doar daca vrea sa pape) si ii dau putin gel pentru dureri de dinti , se calmeaza si chiar zambeste.Sper sa nu devin mama paranoica chiar de la inceput de drum.
Acum ca a dormit , pun mana sa mai fac si eu ceva treaba!Hai va pup!
madutza spune:
Buna fetelor,
Am adormit ingerasul si pe treaba acum, sa va scriu. Am facut listele, le puteti vedea daca vreti si astept si alte date.
Tina si Paloma, semnele ar fi de dintisori. SAi a mea e maraita de fro 2 zile, azi ma panicasem ca ii dau si ei dintisori, dar nu are semne prea clare si nici nu prea baloseste. E posibil sa fie rasfat.
Pietricico, si eu vreau sa mai astept cu diversificare pana pe la 5-6 luni. Ii mai dau eu cate o lingurita de suc natural cand imi fac eu la storcator, sau sa molfaie in buzite cate o fructa, dar nu cred ca inghite mult. Nu vad de ce sa ii diversific daca in toate cartile si toti dr. spun ca e mai sanatos sa mai asteptam. Atat timp cat ia in greutate zic ca este ok.
Fetele, am si io o intrebare. In seara asta i-am facut proba suptului, de curiozitate. Va intreb, gramele pe care le arata cantarul reprezinta aceeasi cantitate in ml.? Parca stiam ca ar fi o diferenta. Fro inginera pe aici ???
Grate, te-am trecut pe listutza. Scuze daca am omis cand ai trecut datele.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
Nally spune:
Pietricico la cat mai multi dintisori sanatosi la printesuca!!! Ia auzi mey ... primul mugurel de dinte!
Tinavia s-o fi apropiind de suprafata si dintisorii Aviei!!! Mai da ce fete grabite sa-si arate dintii pe la noi in grupa!!!!
Mada super listutele pe care le-ai facut! De unde mai ai mama rabdare si putere sa le faci? Da si io ca soacra, sa nu dai in mine, langa numele puilor pune in paranteza si numele mamicii!!! Ca sa stim ai cui sunt dolfaneii!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
piatra lunii spune:
Revin- la multi ani sarbatoritilor, sa creasca mari frumosi si sanatosi! am vazut si io ce poze mai erau de vazut, numai bebei scumpei, unul si unul si mamici si tatici frumosi si mandri!
Madutzo, io pana acu nu i-am dat nimic lui Ingrid decat lapte si ceai. Parca uneori ma mai bate gandul sa incep cu suc, nu de alta, da ' tot nu face kk deloc,cu saptamana, cand face, face cu ajutor, si de aia, desi cica ar asimila tot laptele daca nu face, inca nu stiu ce sa fac (si uite asa pana ma gandesc, se apropie timpul oricum :))
mai, io ma duc la culcare, ca din moment ce nu mai stiu cum stau cu ea, ca se poate trezi oricand, sa prind macar ceva somn.
ca si asa doarme fata mea, mai ale ziua, da uneori si noaptea, iepureste, la orice zgomot,s-a trezit, o mai fi vreun bb la fel?!
noapte buna!
madutza spune:
Pai deh, ca ai baiat...o sa fii o soacra..... O sa le pun cum ai zis, ca asa sunt eu docila...Numai ca o sa ma ocup maine de ele, poate mai pun fetele date noi si cand ma loggez odata cu mamica_de_mai, sa le fac pe toate.
Sa stii ca mi-a fost destul de greu printre crizele de urlat ale fiicei iubite. Tati o invartea in brate si ii canta "s-a facuta mamica administrator de mamici si BB-lusi" eu ii ziceam, mai am un pic, mai am un pic....Dar am invins pana la urma si am reusit. Sper sa fiu in stare sa o le tin in continuare la zi.
anacami spune:
Buna,
si eu il alaptez, inca nu i-am introdus nimic .Ma batea gandul zilele acestea sa-i introduc suc de morcov. As vrea ca pana la aproape 6 luni sa-i dau doar suc de morcov (morcov stors, nu fiert) si mar. Cred ca o sa incep peste vreo saptamana, cand o sa faca 4 luni.
Sebastian Alexandru
la nastere 2850 g, 48.5 cm
la 1 luna 4100 g
la 2 luni 5500 g
la 3 luni 6200 g, 62 cm
in curand o sa implinim 4 luni si o sa va dam alte date.
Avem si noi multe poze, o sa le pun zilele viitoare. Acum am mai pus doar cateva de la 3.5 luni
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
madutza spune:
Fetele, Nally si cu mine va invitam la discutii pe mesenger, yahoo sau hotmail, ce vreti, ce aveti. Poate facem conferinte si barfim...ca la usa cortului....Io am deschis aproape mereu calc....Va asteptam!!!!
Nally spune:
Mada esti de coma mey!!!! Si lui Octav ii vine sa faca acelasi lucru cand ma pun eu la calc pe forum si il las cu bebe!!!!
Anacami am vazut pozele mey!!! Ce mare a crescut Sebastian!!!!!! E un scumpic grasunel!!!!
Fetele invitatia e valabila!!!! Care mai are putere de taclale seara tarziu e binevenita!!! Si la mine calculatorul e non stop deschis cand sunt acasa!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
Irinel spune:
Uffffffff, n-am apucat sa citesc ce ati scris si nu stiu daca apuc, da macar raspund la ce apuc sa citesc.
Lili, mersic de raspuns, eu de marca aia de care ti-a zis doctorul nici nu stiam. Bine ca mi-ai spus ca unele pot contine lapte praf ca habar n-aveam. O sa ma orientez. Asteptam pozicile. Sa stapaniti sanatosi camera. Intr-adevar trebuie sa aveti mare grija sa nu intre apica. Eu tin pe cat pot o mana sa protejez urechea si pun apa cu cealalta (tin dusul foarte aproape de cap).
Eryka mersic, esti o draguta. Ce bun sotior ai, lasa ca e bine, asa se ajuta sotii intre ei la nevoie, nu?
Madutza, ufffffffffff, sanatate multa si grabnica. Tu si Uca ati facut cu randul in ultimul timp. Sper sa fiti bine amandoua de acum.
Tinavia chiar sunt curioasa daca e vreun dintisor ca prea are toate simptomele caracteristice. Tine-ne la curent.
Madutza eu inca alaptez si o sa diversific la 4 luni, deci peste vreo 9 zile. De ce? Asa zice doctorul :-) Apoi mie chiar imi pare ca bebele meu ar vrea lucrul asta, am uneori senzatia ca i-ar prinde bine si altceva decat lapticul meu. Poate e paranoia, da asta simt. Si apoi, sigur n-as scapa de mama-soacra ca asa se introduce in Romania in general. Da eu chiar vreau sa ii diversific papica. Oricum tot laptele va fi principalul aliment, caci diversificarea se face treptat-treptat. Tu nu esti decisa?
Nally, Srumfuletul intoarce pupicul pentru Sebi.
Tinavia, am citit al doilea mesaj; eu zic sa intrebi doctorul daca poti sa ii dai niste Tylenol sau paracetamol din nou. EU asta stiu ca se da.
Multumim Iuliana. Jambonul meu trimite un pupic de grasun lui Raresel. Ce cuminte e baietelul tau...
Lili ce zice Bianca de cereale? u rana, daca i-ai da cu putin ulei de bebei? La al meu s-a intamplat la incheietura ca are pliuri nu gluma si a fost ok cu ulei.
Piatra Lunii felicitari pentru dintisor!!! Saracuta Ingrid ce-o fi suferit. Bine ca o sa ii treaca acum.
Madutza am uitat, am citit ca se pare ca pe la 4-5 luni copiii primesc mai usor noile alimente, iar daca sunt prea mari e posibil sa le respinga, sa fie mai mofturosi. Ce amuzant tati al vostru tanti administrator...
Mai fetelor, eu banui ca invitatia aia se cam expira pana la ora asta, asa ca eu zic pas...:-((
Ete va pun si eu listuta da sa stiti ca noi nu ne-am dus la control chiar la 1,2,3, luni, mai difera cu cateva zile...
la nastere 3,760 kg 53 cm
1 luna 4,900 kg (nu stiu lungimea)
2 luni 6,900 kg (nu stiu lungimea)
3 luni 8,100 kg (64 cm)
Totusi eu maine verific cu sotu' ca parca ma cam lasa memoria si nu stiu daca le-am mai incurcat, da prima si ultima sunt sigur corecte.
Pupici la toate fetele si bebeii lor
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Jambonel (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004