Mamici din Iasi (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Ioana,tot eu!
Tocmai mi-am adus aminte de siropul de catina sau de catina cu miere de albine(excelenta pentru stimularea sistemului imunitar).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Palmyrah, ai primit mesajul meu? Astept sa-mi raspunzi.

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Ai dreptate, Cristina, mi-am amintit ca-i dadeam anul trecut sirop de catina cu propolis, parca, cumparat de la o farmacie din Podu-Ros unde au foarte multe produse pentru copii(Melisa Montero). Vom relua cura cu sirop. Multa sanatate va dorim. Ioana si Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata!
Noi am fost aseara la artificii. Le-am privit de la Mall, ca sa evitam aglomeratia si sa nu se sperie copiii. Matei spunea:"ficii, uau". A fost friiig, dar frumos.
Pe aceasta cale urez "bun venit" fetelor din Iasi care acum ne-au descoperit.
Ioana, il duci pe Tudor la grdinita de langa Racovita? Ii place?
Cristina, multumim pt urarile frumoase de sf. Paraschiva. Pupici,
Gabriela si baietii

PS> Stiti ceva de expozita cu crizanteme din botanica?

Mergi la inceput

Buna, fetelor!
Si noi am fost la artificii, cu toate ca am zis ca nu iesim, dar totusi....sa lipsim nu se putea! Le-am vazut de pe pod (Nicolina) destul de bine. Faza e ca au fost mult mai putine decat in ceilalti ani (deh, s-a schimbat primarul!) si nu asa de spectaculoase. Am fost chiar dezamagita.
GabrielaG, multumesc pt urare. Si pe mine m-ar interesa daca stiu fetele cand e expozitia de crizanteme. Nici pe asta nu vreau s-o pierd.
Apropos de must, va spuneam ca mi-e o pofta! Am baut ca nesatula, vreun litru si ce durere de burta am avut! Maaaaama!

Pupici

Album IUSTIN

Mergi la inceput

Carmen,ti-am trimis PM.

Expozitia de crizanteme incepe pe 24 octombrie
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Bun venit fetelor noi venite!
Si noi am fost la artificii,chiar in fata palatului,au fost minunate!
E adevarat insa ca au fost cam joase si poate din cauza asta nu s-au vazut toate de departe.Au inceput la 7,20 si au tinut 20 de minute.Au fost mai frumoase decat cele de la anul nou,poate pentru-ca au explodat mai jos,aveai impresia ca se "reped "la tine...Minunat!
In schimb,mult timp dupa incetarea lor am ramas cu durere de cap/urechi si disconfort din cauza ca am simtit fiecare bubuitura in plex...
Catalina a fost fericita ,i-au placut artificiile si nu m-a plans cum a plans la revelion...in schimb,cum s-au terminat cum mi-a spus"vreau balon!".Ma bazaise toata seara si i-am promis ca-i iau dupa artificii...cu gandul ca uita de balon intre timp...ti-ai gasit!
Carmen,si eu beau must cu ocazia targului de toamna,o singura data in an,si am cumparat de la "Aroma Viilor",si a fost tare bunut,parca era suc de struguri,si nu am avut probleme cu burta..probabil ca l-au oprit din fiert cu ceva,ca mi-a tinut si vre-o trei zile in frigider fara sa-si schimbe gustul sau sa fermenteze.
Sambata la ora patru este super concert(asa i-au spus)la Palat,cu Activ,Bosquito,3Sud Est,Zdob si Zdub si Stefan banica jr.Asta daca intereseaza pe cineva.Eu ma gandeam sa imbrac copilul bine si sa dansam in aer liber putin...
Va las acum,ca mi-a venit instalatorul,se strica ieri bateria de la baie...:(( alti bani,alta distractie...!Deh,ca tot omu'..

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Eu am vazut artificiile din balcon ...am stat acasa la caldurica si m-am uitat la artificii...sunt smechera! sāc!
palmyrah2002, data viitoare cand vor fi artificii, vino cu Mihnea la noi...poate nu se mai sperie (zgomotul e mai atenuat decat daca ai fi chiar la Palat)
Acum o sterg...am asa muuuult de lucru la serviciu...am intrat pe forum doar sa vad daca ati mai scris ceva
Pupici si weekend placut!
Ada

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Mergi la inceput

Adda ,Palmyarah2002...tztztztz...mi-ai uitat numele,hai!
Pupici si spor la treaba!
Eu de miine incep orele la scoala,asa incit sint fericiiiiita de nu se mai poate!Bleah

Mergi la inceput

NEATZA FETELOR! Ce mai faceti, voi si puii vostri? V-ati plimbarit zilele astea? Ca a fost asa frumos afara!
Noi ne-am plimbat cu bebe cate 3, 4 ore, am cascat gura prin centrul orasului, ne-am mai luat una, alta, si asa a trecut si week-end-ul asta. Asteptam acum expozitia de crizanteme!
O zi buna si cat mai frumoasa!

Album IUSTIN

Mergi la inceput