Mamici din Iasi (7)
Raspunsuri - Pagina 9
palmyrah2002 spune:
Ioana,tot eu!
Tocmai mi-am adus aminte de siropul de catina sau de catina cu miere de albine(excelenta pentru stimularea sistemului imunitar).
mephala30 spune:
Palmyrah, ai primit mesajul meu? Astept sa-mi raspunzi.
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
ioana spune:
Ai dreptate, Cristina, mi-am amintit ca-i dadeam anul trecut sirop de catina cu propolis, parca, cumparat de la o farmacie din Podu-Ros unde au foarte multe produse pentru copii(Melisa Montero). Vom relua cura cu sirop. Multa sanatate va dorim. Ioana si Tudor.
GabrielaG spune:
Buna dimineata!
Noi am fost aseara la artificii. Le-am privit de la Mall, ca sa evitam aglomeratia si sa nu se sperie copiii. Matei spunea:"ficii, uau". A fost friiig, dar frumos.
Pe aceasta cale urez "bun venit" fetelor din Iasi care acum ne-au descoperit.
Ioana, il duci pe Tudor la grdinita de langa Racovita? Ii place?
Cristina, multumim pt urarile frumoase de sf. Paraschiva. Pupici,
Gabriela si baietii
PS> Stiti ceva de expozita cu crizanteme din botanica?
mephala30 spune:
Buna, fetelor!
Si noi am fost la artificii, cu toate ca am zis ca nu iesim, dar totusi....sa lipsim nu se putea! Le-am vazut de pe pod (Nicolina) destul de bine. Faza e ca au fost mult mai putine decat in ceilalti ani (deh, s-a schimbat primarul!) si nu asa de spectaculoase. Am fost chiar dezamagita.
GabrielaG, multumesc pt urare. Si pe mine m-ar interesa daca stiu fetele cand e expozitia de crizanteme. Nici pe asta nu vreau s-o pierd.
Apropos de must, va spuneam ca mi-e o pofta! Am baut ca nesatula, vreun litru si ce durere de burta am avut! Maaaaama!
Pupici
Album IUSTIN
adi69 spune:
Bun venit fetelor noi venite!
Si noi am fost la artificii,chiar in fata palatului,au fost minunate!
E adevarat insa ca au fost cam joase si poate din cauza asta nu s-au vazut toate de departe.Au inceput la 7,20 si au tinut 20 de minute.Au fost mai frumoase decat cele de la anul nou,poate pentru-ca au explodat mai jos,aveai impresia ca se "reped "la tine...Minunat!
In schimb,mult timp dupa incetarea lor am ramas cu durere de cap/urechi si disconfort din cauza ca am simtit fiecare bubuitura in plex...
Catalina a fost fericita ,i-au placut artificiile si nu m-a plans cum a plans la revelion...in schimb,cum s-au terminat cum mi-a spus"vreau balon!".Ma bazaise toata seara si i-am promis ca-i iau dupa artificii...cu gandul ca uita de balon intre timp...ti-ai gasit!
Carmen,si eu beau must cu ocazia targului de toamna,o singura data in an,si am cumparat de la "Aroma Viilor",si a fost tare bunut,parca era suc de struguri,si nu am avut probleme cu burta..probabil ca l-au oprit din fiert cu ceva,ca mi-a tinut si vre-o trei zile in frigider fara sa-si schimbe gustul sau sa fermenteze.
Sambata la ora patru este super concert(asa i-au spus)la Palat,cu Activ,Bosquito,3Sud Est,Zdob si Zdub si Stefan banica jr.Asta daca intereseaza pe cineva.Eu ma gandeam sa imbrac copilul bine si sa dansam in aer liber putin...
Va las acum,ca mi-a venit instalatorul,se strica ieri bateria de la baie...:(( alti bani,alta distractie...!Deh,ca tot omu'..
Adriana
adda spune:
Eu am vazut artificiile din balcon ...am stat acasa la caldurica si m-am uitat la artificii...sunt smechera! sāc!
palmyrah2002, data viitoare cand vor fi artificii, vino cu Mihnea la noi...poate nu se mai sperie (zgomotul e mai atenuat decat daca ai fi chiar la Palat)
Acum o sterg...am asa muuuult de lucru la serviciu...am intrat pe forum doar sa vad daca ati mai scris ceva
Pupici si weekend placut!
Ada
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius
palmyrah2002 spune:
Adda ,Palmyarah2002...tztztztz...mi-ai uitat numele,hai!
Pupici si spor la treaba!
Eu de miine incep orele la scoala,asa incit sint fericiiiiita de nu se mai poate!Bleah
mephala30 spune:
NEATZA FETELOR! Ce mai faceti, voi si puii vostri? V-ati plimbarit zilele astea? Ca a fost asa frumos afara!
Noi ne-am plimbat cu bebe cate 3, 4 ore, am cascat gura prin centrul orasului, ne-am mai luat una, alta, si asa a trecut si week-end-ul asta. Asteptam acum expozitia de crizanteme!
O zi buna si cat mai frumoasa!
Album IUSTIN