Mamici din Iasi (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Adda, merci de informatie! Osa incerc sa vad daca gasesc produsele astea de aloe vera....Dar ceva mai mare decat un magazin, adica vreun depozit, o fi oare? Ca ea ar vrea sa ia la pretul de producator.
Pupici si o zi buna la iesence!

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Da, firma care aduce produsele pe baza de aloe are sediul undeva pe langa Universitatea de Arta "G.Enescu", cum cobori de la agentia CFR la vale, prin spatele blocului. Este o cladire vopsita mai ciudat, verde inchis, mov, nu mai stiu exact. Sunt destul de scumpe acele produse, multe dintre ele trebuie sa le iei macar 2-3 luni, pentru a avea efect. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Draga Carmen,
Daca te intereseaza produsele Aloe Vera de la Forever Living Product,pot sa-ti dau mai multe amanunte la mesaje private aici pe forum sau pe mail.Adresa mea crimih09@hotmail.com

Mergi la inceput

Ioana bine ati revenit.Chiar ne-ati lipsit si nu mai stiam nimic de voi.Tudor merge la gradinitza?

Carmen,bine ai venit printre noi.Aveti o minunatie de baietel!
Sa va traiasca si sa fie sanatos si fericit!

Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Ioana,multumesc, cred ca asta cautam. Imi fac timp intr-o sambata si trec pe acolo, sa vad preturile. Trebuie sa iau ceva pt. o conjunctivita crinica, de care nu mai scap nici eu, nici maica-mea. Si am inteles ca aceste produse m-ar rezolva.
Palmirah, nu stiu prea multe despre Forever...., poate-mi dai tu un pm si-mi spui mai multe. Te rog!

Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Pentru toate mamicile din Iasi, un si o ! Si eu am facut facultatea in Iasi, am si fost profa de info la liceul pentru copii cu deficiente de auz, dar m-am mutat de multi ani. Mi-e foarte drag Iasul.

Va doresc sanatate si bucurii, si distractie placuta de zilele Iasului,

Ioana

Mergi la inceput

Chiar fetelor, faceti ceva deosebit azi? Va petreceti? Mergeti la artificii? La ce ora sunt?...banuiesc ca pe la 7. Eu nu stiu daca voi ajunge, cu bebe e mai greu, si e cam frig. Ar fi primul an in care nu merg si-mi pare rau!
Pupici

Album IUSTIN

Mergi la inceput

Nu merg la artificii pentru Mihnea se sperie ingrozitor asa incit mai bine stau acasa la caldurica.

Si uite ,fiindca tot vorbim de sarbatorile Iasului :

LA MULTI ANI DRAGII MEI IESENI !
Sa ne dea Dumnezeu multa sanatate,rabdare si putere sa trecem impreuna peste toate
!

Nici macar nu mai reusim sa savuram atmosfera de sarbatoare din cauza problemelor care ne amarasc viata in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Multumim, Cristina si Mihnea, pentru cuvintele frumoase. Ma uit destul de des pe forum, ma mai informez despre una-alta, mai ales despre medicamente naturiste pentru imunizare sau metode de a rasfata cat mai putin copilu' (!!!), dar scriu destul de rar. Tudor merge la gradinita de pe 15 septembrie, nu chiar in fiecare zi, e drept, merge 4 zile si a 5-a se mai odihneste... Acum chiar sta acasa, are rosu in gat. "Citeste" toata ziua, tot ce-i cade in mana, acum, de exemplu, cand am plecat de acasa, l-am lasat citind prospectul la Marcofen...
Toate cele bune va dorim, Ioana si Tudor.

Mergi la inceput

Ioana,tu aveai medicul linga tine si nu stiai!
Auzi ,prospectul de la Marcofen...ce dragalas!

Tinctura de propolis ai incercat?
Stiu ca fetele vorbeau mai demult despre faptul ca le ajuta mult in procesul de imunizare.
Multa sanatate lui Tudor!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput