Mamici din Iasi (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ne bucuram ca sunteti bine, noroc ca mai intru pe forum ca altfel nu aflam. Mama e la noi asa incat nu are cine sa ne tina la curent cu ce se mai intampla. Dar e bine cand se termina cu bine. Va pupam si va uram noapte buna!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Am venit si eu la spartul targului! Bine ca nu a patit nimeni nimic si toata lumea e OK. Blocul meu e destul de vechi si cel mai frica mi-a fost de rezistenta cladirii. Oricum studentii straini de la mine din bloc fugeau pe scari si urlau si treaba asta a sporit panica. Eu nu m-am impacientat prea tare, in schimb frate-meu era terminat. Are o fobie a cutremurelor. Gazul pe foc a fost maica-mea care a sunat si ne-a speriat in ultimul hal caci plangea si nu intelegeam ce spuneCand au inceput si cei de la CET cu huruitul lor si frate-meu a scapat porumbelul: " mama cred ca s-a daramat vreo cladire ca uite cum se aude!" , atunci chiar ca nu ne-am mai inteles unul cu celalalt caci mama plangea in hohote si tipa "iesiti afara ca vin sa va iau! plec acum spre voi!!"In Piata unirii era full, iesisera o groaza de vecini de-ai mei. Cel mai nasol a fost ca si atunci si ieri ne-au oprit curentul. Si pt ca o belea nu vine singura, ne-a cazut si netul. Abia astazi am putut intra pe net si citi ce ati scris. Va pup si multa sanatate!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Eu am simtit din plin cutremurul la ultimul etaj,abia atipisem si m-am speriat ,i-am spus sotului ca-i cutremur si am sarit in acelasi moment peste Alex sa-l protejam,saracul incepuse sa plinga ca-l sufocam,oricum am fost curajosi ca am ramas in casa, vecinii mei au plecat la rude sa doarma.Oricum noaptea aceea a fost ultima in calitate de "propritari"pt ca a doua zi am semnat actele de vinzare(o fi vreun semn??),asa ca acum sint in cautarea unui apartament cu 2 camere.Poate stie cineva vreun apartament de vinzare,eu prefer Nicolina dar nu-i batut in cuie,sau vreun agent serios care sa nu-mi ia pielea de pe mine,v-as ramine vesnic recunoscatoare.
W-e placut tuturor!!
Gabi si Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Dragi mamici din Iasi,
este pe forum un apel umanitar pentru ajutarea unor parinti tineri(mama 19ani, tata 20ani) sa-si creasca cei doi bebelusi gemeni, in varsta de 2 luni.
Eu voi trimite impreuna cu Andreia un pachet catre ei. Daca mai aveti pe acasa, hainute, jucarii sau alte chestii folositoare si va puteti lipsi de ele, spuneti-mi cat mai repede, poate le punem pe toate in acelasi pachet.
Pupici, Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Cand faceti pachetul?
Trimite-mi un mesaj pe privat sau da-mi nr de telef. sa va contactez.
Pupici,
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Gabriela esti o dulce, ti-am trimis mesaj pe private.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dragelor! Se vede treaba ca sunteti ocupate, fie cu puiutii vostri, fie cu dotarea camarelor pt. iarna. Cu ce va mai laudati? Ati profitat de zilele frumoase care au fost?

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Daaaaa!
Ieri am fost in Copou, in parc sus langa Vanatoru'. Am mers cu picioarele prin frunze, am mancat vata pe bat si ne-am dat in leagane, dar era foarte aglomerat. Eu as fi vrut Gradina Botanica, dar Matei si Octavian au hotarat: "uta, uta", asa ca poate peste cativa ani o sa merg unde vreau eu, nu ei...In rest toata saptamana serviciu, dupa masa in jurul blocului cu copilasii la aer.
Pupici si o saptamana buna la toata lumea,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!
nu am putut sa va scriu pana acum pt. ca s-a intamplat ceva cu calcuratorul si abia acum am reusit sa il facem. nici macar nu am reusit sa va anunt ca nu mai pot veni la intalnire.
nu am avut timp sa citesc ce ati mai scris ,ce mai faceti dar sper ca sunteti bine.maine am sa-mi fac timp sa citesc tot.
va pup si sper sa nu mai am probleme la calculator si sa recuperez.mi-a fost foarte dor de acest forum.
noapte buna!
pupici tuturor ingerasilor!

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Asaaa!
Am aparut si eu,mai tarziu..ca am treaba cu mutatul parintilor de la trei la doua camere...Pana saptamana viitoare termin,sper...
Noi am incercat sa nu ne aratam prea speriati de cutremur(cu toate ca mie imi tremurau picioarele) ca sa nu speriem copilul..Am stat sub o grinda,(apropo-am inteles ca nu-i prea bine sa stai sub grinzi,usi si alte chestii de astea la cutremur)si am explicat copilului care intreba ce se intampla,ca pamantul tremura..asa cum face ea cand ii este frig..Bineinteles ca au urmat o serie de intrebari..da de ce tremura,ii este frig ca a venit toamna,da pamantul n-are hainuta groasa sa se imbrace-cum am eu rosie,etc..?
Mai mult m-a inspaimantat faptul ca s-a oprit curentul si a trebuit sa bajbaim dupa lumanare(ca lanterna-bineinteles-n-avea baterii)
Imediat dupa ce s-a linistit zguduitura,am deschis geamul si sa vedeti ce spaima!Afara era razboi!Se auzeau "tunurile antiaeriene" de la CET.Parca era invazie extraterestra! A doua zi am aflat ca nu am fost singura care m-am gandit la extraterestri...sora mea si o prietena au avut aceeasi impresie..doar vedem filme impreuna..ha!
Ce sa mai spun,am aflat in noaptea aceea ca nu stam bine deloc cu echipatul si organizarea pt stari de calamitate si ca ar trebui sa pregatim o geanta cu prim ajutor pt acest gen de "ocazii " care sa cuprinda haine ,medicamente,lanterne,conserve,paturi..si-am stat pana la ora doua de noapte discutand si privind stirile la tv.
Si am mai hotarat ca stabilim ,pentru toata familia..cu parinti ,bunici,pitici,un loc de adunare in caz de cutremure sau inundatii ,sau mai stiu eu ce,un loc in care sa ne reunim cu totii...in caz ca...Doamne fereste!Acum ma duc sa citesc si eu "sfaturi in caz de cutremur" de la discutii generale.
Ce parere aveti ca se prezice inca un cutremur mare (mai mare)pana in 2005?

Adriana

Mergi la inceput