Mamici din Iasi (7)
Raspunsuri - Pagina 12
mephala30 spune:
Vai, ce spaima am tras...ma bagasem in pat langa pui si am adormit. Nu stiu cand m-am trezit, stiu doar ca vitrina din spate a inceput sa se miste destul de tare. Sotul a sarit din pat speriat si a zis:" cutremur". Am ramas in pat, paralizata de frica. Se misca patul destul de tare. Apoi am tras ceva repede pe noi, am imbracat pe bebe intr-o clipa (chiar daca tremuram toata)si am iesit afara. Ne-am plimbat juma de ora sa ne linistim. Slava Domnului ca nu a fost mai puternic!
Voi cum ati reactionat?
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
Adela spune:
S-a simtit si la Iasi cutremurul? Sunteti bine toate?
Ma gandesc la voi.
pupici,
_
~~Adela, mamica de Julia
mephala30 spune:
Niciodata nu mi-am vazut cainele asa de speriat...parca innebunise...mititelu'. Cand am venit de afara, l-am alintat si pe el putin, sa-i treaca spaima.
Album IUSTIN
palmyrah2002 spune:
Da Adela s-a simtit zdravan de tot!
Multumim pentru ca te gindesti la noi!
Daune nu au fost,mai mult spaima !
Multumim lui Dumnezeu,am trecut cu bine,Mihnea a dormit tun,iar eu imi doream sa se termine mai repede.
De speriat nu m-am speriat deloc,dar huietul acela dinainte cutremurului a fost asa de sinistru...
Cristina si Mihnea
adda spune:
Eu n-am auzit nici un huiet ...asta mai trebuia. M-am speriat putin. Eram la calculator si incepuse sa se zgaltaie scaunul sub mine. Cosmin tocmai terminase de facut dus..A iesit si el repede si ne-am asezat sub o grinda, iar dupa a doua replica ne-am imbracat urgent si am plecat din casa (in blocul nostru sunt multi studenti straini si ei erau cei mai speriati - tipau si alergau pe scari). Am stat in masina (era si frig raaau afara si o ceata deasa) cam o ora jumate si am ascultat la radio ce se intampla...oricum, n-am dormit bine asta-noapte
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius
mephala30 spune:
Ce parere aveti de subiectul " sfaturi in caz de cutremur"? E pe pag. a doua la "Discutii generale".
Album IUSTIN
palmyrah2002 spune:
Draga Carmen,
eu le-am primit pe mail de la o prietena draga,acum 1 saptamana si abia asta noapte am realizat cit erau de importante.
Nu am experimentat nici unul din ele(dupa cum spuneam mai sus nu prea m-am speriat,pentru ca panica este cel rau lucru)insa pentru cei care traiesc in zone cu turbulente dese,ma gindesc ca sint utile!
ghinetz spune:
e primul cutremur pe care l-am simtit. la cel din 77 eram prea mica, iar pe restul...poate de asta nu prea m-am agitat. chiar l-am dojenit putin pe radu ca l-a trezit pe stefan si ca voia sa plece. m-a speriat mai mult zgomotul de la CET, de dupa. m-am prins eu intr-un final cam de unde vine, dar nu pricepeam de ce tocmai acum, dupa cutremur. mi se parea mai mult o alarma si abia atunci voiam sa plec. dar ti-ai gasit cu cine, ca radu era . lumea arde si sotzul...asa ca n-am mai plecat nicaieri. vecinii insa, cu totii in fata blocului, ca la victoriile echipei nationale. motiv sa mai schimbe si ei o vorba, ca in lift nu prea se mai intalnesc!
bine ca a trecut si...eu mi-am astamparat curiozitatea. stiu ce-i acela cutremur, asa ca...mai vreau o inundatie.
nu trageti!
OANA SI STEFAN-VLADIMIR
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
GabrielaG spune:
Adela,
Multumim ca te gandesti la noi.
Noi am stat tot asa sub o grinda din casa si am asteptat sa treaca. Copilasii nu s-au trezit, dar nu va zic ce mi s-au taiat picioarele dupa ce am pus BB-ii in pat la loc si am realizat prin ce am trecut.
Sanatate si cat mai putine emotii ca acestea.
Pupici,
Gabriela si baietii
ghinetz spune:
atunci cand mi-e frica de ceva eu rad. un ras tampit si paralizant. asa imi explic si mesajul meu anterior.
acum insa chiar constientizez prin ce am trecut si...nu-mi place ce simt.
multzam oricum ca n-ati facut mishto de mishto-ul meu
OANA SI STEFAN-VLADIMIR
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"