Mamici din Iasi (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vai, ce spaima am tras...ma bagasem in pat langa pui si am adormit. Nu stiu cand m-am trezit, stiu doar ca vitrina din spate a inceput sa se miste destul de tare. Sotul a sarit din pat speriat si a zis:" cutremur". Am ramas in pat, paralizata de frica. Se misca patul destul de tare. Apoi am tras ceva repede pe noi, am imbracat pe bebe intr-o clipa (chiar daca tremuram toata)si am iesit afara. Ne-am plimbat juma de ora sa ne linistim. Slava Domnului ca nu a fost mai puternic!
Voi cum ati reactionat?

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

S-a simtit si la Iasi cutremurul? Sunteti bine toate?
Ma gandesc la voi.

pupici,

_

~~Adela, mamica de Julia

Mergi la inceput

Niciodata nu mi-am vazut cainele asa de speriat...parca innebunise...mititelu'. Cand am venit de afara, l-am alintat si pe el putin, sa-i treaca spaima.

Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Da Adela s-a simtit zdravan de tot!
Multumim pentru ca te gindesti la noi!
Daune nu au fost,mai mult spaima !
Multumim lui Dumnezeu,am trecut cu bine,Mihnea a dormit tun,iar eu imi doream sa se termine mai repede.
De speriat nu m-am speriat deloc,dar huietul acela dinainte cutremurului a fost asa de sinistru...
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Eu n-am auzit nici un huiet ...asta mai trebuia. M-am speriat putin. Eram la calculator si incepuse sa se zgaltaie scaunul sub mine. Cosmin tocmai terminase de facut dus..A iesit si el repede si ne-am asezat sub o grinda, iar dupa a doua replica ne-am imbracat urgent si am plecat din casa (in blocul nostru sunt multi studenti straini si ei erau cei mai speriati - tipau si alergau pe scari). Am stat in masina (era si frig raaau afara si o ceata deasa) cam o ora jumate si am ascultat la radio ce se intampla...oricum, n-am dormit bine asta-noapte

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Mergi la inceput

Ce parere aveti de subiectul " sfaturi in caz de cutremur"? E pe pag. a doua la "Discutii generale".

Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Draga Carmen,
eu le-am primit pe mail de la o prietena draga,acum 1 saptamana si abia asta noapte am realizat cit erau de importante.
Nu am experimentat nici unul din ele(dupa cum spuneam mai sus nu prea m-am speriat,pentru ca panica este cel rau lucru)insa pentru cei care traiesc in zone cu turbulente dese,ma gindesc ca sint utile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

e primul cutremur pe care l-am simtit. la cel din 77 eram prea mica, iar pe restul...poate de asta nu prea m-am agitat. chiar l-am dojenit putin pe radu ca l-a trezit pe stefan si ca voia sa plece. m-a speriat mai mult zgomotul de la CET, de dupa. m-am prins eu intr-un final cam de unde vine, dar nu pricepeam de ce tocmai acum, dupa cutremur. mi se parea mai mult o alarma si abia atunci voiam sa plec. dar ti-ai gasit cu cine, ca radu era . lumea arde si sotzul...asa ca n-am mai plecat nicaieri. vecinii insa, cu totii in fata blocului, ca la victoriile echipei nationale. motiv sa mai schimbe si ei o vorba, ca in lift nu prea se mai intalnesc!
bine ca a trecut si...eu mi-am astamparat curiozitatea. stiu ce-i acela cutremur, asa ca...mai vreau o inundatie.
nu trageti!

OANA SI STEFAN-VLADIMIR

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Adela,
Multumim ca te gandesti la noi.
Noi am stat tot asa sub o grinda din casa si am asteptat sa treaca. Copilasii nu s-au trezit, dar nu va zic ce mi s-au taiat picioarele dupa ce am pus BB-ii in pat la loc si am realizat prin ce am trecut.
Sanatate si cat mai putine emotii ca acestea.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

atunci cand mi-e frica de ceva eu rad. un ras tampit si paralizant. asa imi explic si mesajul meu anterior.

acum insa chiar constientizez prin ce am trecut si...nu-mi place ce simt.
multzam oricum ca n-ati facut mishto de mishto-ul meu

OANA SI STEFAN-VLADIMIR

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput