Bebelusi de iulie-august 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

fetele, oare noi am scris 100 de capitole ?
e tare liniste la noi, sa inteleg ca astazi ati profitat de vremea frumoasa si ati iesit prin parcuri?
si noi am fost astazi in parc si tare placut mai e soarele asta de toamna ...
iar mami a vrut sa "diversificam" astazi si m-a imbracat in albastru , v-am pus poze sa vedeti ce bine imi sta cu albastru si cu cercelusi he he he , dar mai ales cu creasta de cocos!

pupici la mamici si pitici !

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Buna seara !
Si noi ne-am increstinat ieri .; am fost foarte cuminte desi pe la sfirsitul slujbei ne cam razbise foamea.
Azi implinim 2 luni ,deja suntem mari si nici nu n e vine sa credem .
Si eu voi merge la baby Expo ca mai vrem sa facem niste cumparaturi .
Eu de miine incep serviciul si cam am emotii dar voi vedea eu .

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

felicitari micutilor crestini!
dragi mamici, va trimit povestea nasterii micutei alexandra lia. pentru ca depasise cu mult termenul, pe 15 dimineata ne-am prezentat la spital. dupa doua injectii, una cu calciu si una cu oxitocina m-au instalat la monitorizare in sala de travaliu. aveam ceva contractii, monitorul zicea ca am chiar unele de 100 ca intensitate (120 fiind maximum), dar eu nu simteam sa ma doara ceva. asa ca citeam dintr-o carte, mai vorbeam la telefon... si ma gandeam ca o sa fie totul floare la ureche. dar pana pe la amiaza ma dilatasem abia 2 cm, asa ca mi-au pus perfuzie cu oxitocina. ei, pe la 4 jumatate dupa amiaza au inceput contractiile adevarate, de ma uitam pe monitor si nu imi venea sa cred cat de tare doare una de 40... am inceput sa cer sa vina anestezistul sa imi faca epidurala. nayel zambea si imi spunea ca imi face un mialgin... ce mialgin, ca eu numa' la anestezie ma puteam gandi! la 7 seara a aparut moasa din tura de noapte, care m-a consultat si mi-a zis: gata, in 10 min ai nascut! ma uitam la ea si ma gandeam ca are chef de glume! dar asa a fost! a trimis dupa doctor si m-au pus pe masa din sala de nasteri. la 7 si 2 minute a intrat nayel, iar in 8 minute tati (care era pe hol) a auzit: gata, o am in mana! in cele 8 minute moasa si nayel au fost extraordinari. nayel a intuit ca bebelina avea circulara de cordon din momentul in care abia iesise o parte din cap (circulara pe care nu o avea cu o saptamana inainte, dar a reusit sa si-o faca) si a strigat sa nu mai imping. a bagat doua degete prin lateralele capsorului si a tras cordonul ombilical. nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca as fi nascut cu un alt doctor! apoi au urmat masuratorile si procedurile bebelinei, la care m-am uitat in timp ce nayel cosea, iar pe la 7 si un sfert moasa si o asistenta ma ajutau sa ajung in pat. eram atat de fericita si de usoara incat voiam sa ma dau singura jos si nu intelegeam de ce au venit doua femei sa ma tina... dupa vreo ora au venit cu bebelusa si mi-au pus-o la san. numai cand ma gandesc la momentul ala imi dau lacrimile... o bebelusa mica mica si frumoasa ca un ingeras, cu niste manute cu degete lungi de pianista si cu un nasuc mic mic de tot. pielicica de pe manute, picioruse si urechi se incretise de la statul in burtica peste termen. iubitica se uita la noi cu niste ochisori curiosi de ne-a zapacit si pe mine si pe tati.
cam asta e pe scurt povestea noastra.
acum suntem acasa, bebelusa mananca si doarme, mami incearca sa nu dea in depresie din cauza durerilor - epiziotomia care pulseaza de durere chiar daca stau culcata, oasele bazinului care isi revin, si bineinteles ragadele la ambii sani... am luat niste mameloane din silicon, dar nu mi-a placut cum aratau, cam mari si cam lungi, asa ca ma dau cu garmastan si alaptez normal. sper sa se "batatoreasca" locul si sa nu mai curga sange. pana atunci strang bine din dinti cand o pun pe gagicuta la san si ma bucur cand o vad cum papa ca o fomista!
hai ca am scris un roman intreg!!
sper sa punem niste poze pe net cat de curand.

va pupam
marcela & bebe alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
hehehe Nicole, da, noi eram....dar solo! pina invata sa scrie si piticii....mai usor cu cele 100 de capitole!
felicitari piticilor care au avut botezul in acest week end!
ieri ne-am distrat tare la petrecerea piticului de 2 ani...nu am dormit deloc....(adica toata ziua daca a dormit vre 2 ore) si ca urmare....cine a dormit cumintzel de la 10? al meu pitikus. asa oboseala n-a mai vazut el...de mult!
asa ca acum stam si ne distram cu niste zornaitoare si ne pregatim sa facem un pic de ordine cu mami.
va dorim o zi linistita si senina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
La multi ani Alexandra Lia!! Si felicitari piticilor botezati!!
Noi am reusit sa facem botezul inainte sa plecam, avea Eva doar 4 saptamani si era cat o zgaiba. Facea foamea ea in perioada aia ca mami se incapatanase sa nu ii dea completare
Am avut un weekend frumos noi, sambata am stat toata ziua la copenhaga, iar Eva a demonstrat inca o data ca e fata de gasca si isi lasa familionul sa se distreze. Adica a dormit tun toata ziua
Am citit la Marcela ca e ingrijorata ca fetita ei nu are lacrimi. Si abia atunci am bagat si eu de seama ca nici Eva nu are deocamdata. Eu am citit ca pana la un an trebuie sa apara, altfel se intervine. Piticii vostri dau deja apa la soricei? Maine mergem si noi la vaccin si o sa intrebam si de asta.
Ufff... si ce am patit noi .... Am purces la activitati de weekendca in ultimul timp nu mai facem excese Si protectia de plastic a explodat... acum stau ca pe ace asteptand urmarile accidentului. Poate lapticul ala putin pe care il mai produc si eu ma scapa de belea, ca altfel am incurcat-o Macar daca imi bagam piciorusele si eram inconstienta, asa chiar ca ma oftic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata!

INCREDIBILUL s-a produs, iubitica mea a adormit uitandu-se la carusel !!!
nu credeam ca se va intampla vreodata, chiar ne-am distrat sambata cand l-am cumparat si scria pe el "dreamy nu stiu cum", iar vanzatoarea ne-a zis ca are buton de oprire daca vrem sa-l oprim cand adoarme copilu' ...si ne-a distrat si chestia asta!
vai, nu-mi vine sa cred!
noaptea trecuta a dormit iarasi foarte bine, de la 10.30 la 3.30, si de la 4 pana la 8 , gata nu mai zic nimic ca o deochi

Cori, moata mea are lacrimi, cateodata chiar exagereaza, adica nu are motive sa planga cu lacrimi, deh ...lacrimi de crocodil, rasfatu' e mare

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

neata!

Multa sanatate si fericire si de la noi pentru puiutii sarbatoriti!

Si eu am fost sambata la vanatoare de jucarii si am agatat niste zornaitori, zdranganele, cu tot felu de figurine multicolore pe care acum Danut le loveste de zor si exclama ceva, stie el ce :) A sarit peste somnuletul de la 8 la 10 azi, sper sa se odihneasca mai incolo ca eu as avea putina treaba prin bucatarie.

Curatenie am facut cu taticul sambata in timp ce Danut dormea somnuletul de dupamasa de la 3 la 5. Noi vajaiam de zor cu mopul, cu aspiratorul, stergeam mobila, mutam mobila de zor si el dormea, il mutam de colo colo, cu carutu ca sa nu stea in curent sau praf.

De 2 zile are niste crize de plans de neconsolat care dureaza 20 de minute in medie. Sa fie colici inca ?

Noaptea papa de 2 ori, la 1 si la 5. Am comandat o cutie izoterma de pe site in care pun apa aprox la temp care ma intereseaza, si acum preparatul lapticului de noaptea (dar si de zi) dureaza semnificativ muuult mai putin si-n consecinta nici rabdarea puiului nu mai e asa greu incercata. In plus am gasit sambata la un magazin un termos de 500 ml cu sticla in interior cum cautam, si nu doar de inox, sticla o sterilizez ca si biberoanele, prin fierbere zilnica, si asta e si mai beton, ca apa ramane calda si 10 ore exact la temperatura la care o torn, iar daca o torn mai calda decat am nevoie dureaa si 14 ore. Si costa numa 65 000 lei, va vine a crede ???

Ce vreau eu sa va intreb ...

1. copilasii vostrii fac kk verzui ? Al meu rar face galbui, in rest numai kaki e, si consistent. De mancat zic eu ca mananca, bea numai un ceai pe zi insa. Nu stiu care sa fie cauza culorii kaki si daca e chiar in regula. Pediatra mi-a zis ca e subalimentat de aia are kk verzui, insa cum Doamne iarta-ma sa fie subaliment cand mananca de 6 ori/zi cate 100-120 si o data pe zi si 150 ml lapte ? In plus cantarul nu-l arata deloc subalimentat ca doar il cantaresc saptamanal acasa. Deci nu stiu...poate aveti voi alte idei?

2. oare spermicidele sunt valabile, ofera protectie ? sunt unele de firma mai bune, mai eficiente, stiti cumva?

3. cand trebuie sa-mi vina ciclul dat fiind ca nu mai alaptez demult,pot zice ca de o luna fix. Daca strang din sani imi mai curg cativa stropi insa lui Danut nu-i mai plac, cred si oricum nu s-ar satura deloc. Nu ar fi trebuit sa-mi vina primul ciclu deja ca au trecut 7 saptamani de la nastere?

Corina si eu am patit-o cu condomul, tandari s-a facut insa nu s-a produs nici o sarcina atunci, cred ca daca te-ai spalat bine, dupa, e in regula.

Papa, avusesi mama dreptate, buna cartea Caprarilor, vineri am primit-o si am pus burta pe ea deja, sa tot stai sa citesti, pe bune. Iti raspunde la tot felul de intrebari si zice chestii practice berechet.

lia si danut (7 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Lia si fetita mea face uneori caca verzui. Si miroaseee... Mi s-a spus ca nu e nici o problema. Se intampla atunci cand laptele sta mai putin in stomac si nu e digerat complet. Probabil depinde de ce mananc eu, avand in vedere ca o hranesc mixt. Daca ia in greutate normal, nu ai de ce sa te ingrijorezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna ziua de la noi! V-am promis mai de mult poze de la botez dar iata ca nu am reusit din lipsa de timp si de dial-up care merge prost. Oricum, am reusit acum, iata link-ul mai jos, le gasiti pe pagina doi.
Matei este un scunmp si un cuminte, doarme de la 11 jumate pana la opt dimineata, mananca bine (desi am avut o perioada in care nu prea vroia sa manance), nu mai are colici deloc si rade si gangureste, a inceput sa isi studieze manutele si sa apuce jucarii (desi nu le tine prea mult).
Va mai scriu cand mai pot intra. Pupici!

http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu

Andreea, 26 ani-Pesti si Matei Stefan nascut pe 19.06.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor

ma scuzati ca dau buzna la voi dar la sectiunea noastra de mamaici inca nu au aparut prea multi bebeii asa ca as avea nevoie de experienta voastra.

Marc are 3 saptamani implinite si cred ca au inceput adevaratii colici, intrebarea mea e : e normal sa-l apuce si ziua , dimineata , dupa-masa asa cam la o ora dupa ce a supt?

Eu citisem ca apar colicii mai ales seara sau noaptea...si cand il vad chircindu-se acum si dimineata ...nu stiu ce sa zic.
Multumesc pentru raspunsuri.

Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian/

Mergi la inceput