Bebelusi de iulie-august 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
corianai spune:
Ce de vaccinuri faceti voi!!! 2 intepaturi plus picaturi!! Spuneti-mi si mie pt ce sunt, sa vad daca Eva a facut tot ce se face acasa. La ea a fost pt difteria, tetanus, pertussis, polio, hemofilus si hepatita B. toate intr-o intepatura. Lipseste ceva?
Mani si eu am probleme cu picioarele. Vase sparte aveam de la prima sarcina si acum s-au inmultit. Am auzit ca exista tratamente cu laser si niste injectii care se fac in vena respectiva. Este la Cluj o clinica. Nici eu nu am ajuns la doctor. Mai vorbim despre asta, sa ma tii la curent cu ce ai gasit. Poate tu ai mai mult noroc, dar la mine odata procesul inceput, vasele sparte continua sa se inmulteasca. Cand stau pe vine simt uneori parca mi se duce un fir de la dres... Cred ca e ereditara treaba ca si mama e plina de vase sparte pe picioare.
roxanaz spune:
Cori, sunt aceleasi vaccinuri. cel de la stat are: pertusis, difterie, tetanos, hepatita B, separat polio oral. iar cel de cumparat are polio inclus si hepatita B separat. cam asta e.....la piciorusele cu vase sparte dati-va cu unguente cu heparina (essaven, lioton, hirudoid, etc.) sunt ff eficiente. tratamentul cu laser e bun dar daca suprafata afectata e mare dureaza mult ptr ca la o sedinta nu se poate trata decit o suprafata de citiva cm patrati.
rain spune:
neata la mamici si pitici!
Alina, eu sigur vin la Baby Expo, dar nu vrei sa ne vedem sambata sau duminica?
maine eu ii fac vaccinul motatei si nu stiu cum o sa se simta dupa ...iar sambata daca ne lasa piticii si e vreme frumoasa afara poate stam si la o terasa ceva, ca in vremurile bune ! Andreea, Miha nu vin si ele?
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
mihaella spune:
Hello, hello
Scuze de absenta , dar ne-am schimbat provider-ul de net si a durat un picut.
Asaaa: noi suntem pe zi ce trece mai vesele si mai haioase.Plangem de regula seara intre 18-21, da' de cand a ajuns scaunelul de frichinit- vibrat- masat suntem tare incantate!!!
Nicole, la carte zice ca bb tre' sa ia cca 750 gr / luna.Eu din cate am observat esti in limite( calculezi de la greutatea cea mai mica).In plus, fiecare copil creste in felul lui.Atata timp cat este in acesti parametri nu ai de ce sa-tzi faci probleme.
Vrabiuto, n-am apucat sa te felici, dar o fac acum: sa fitzi fericiti, norocosi si sanatosi.
La fel ca tine am patzit si eu.Sfatul meu: foloseste cu incredere " tatzele artificiale",chiar daca par mari.Functioneaza oricum.Daca sangerezi, opreste alaptarea si mulge-te pana te vindeci.
SUB NICI O FORMA nu o lasa cu tzitzi in gura pe post de suzeta!
Pentru suptul degetului,ia ca alternativa suzeta.Din doua rele se alege raul mai mic.
Noi ne botezam sambata, asa ca va invit la o sampanie viruala pe toate.
Referitor la vaccin, noua pediatra ne-a recomandat Infanrix Penta si Engerix B.Marina, tu pe astea le-ai facut, sau Avensis-ul?
Nicole,fetele vin la botezul nostru sambata, asa ca ...daca vrei, te asteptam pe tine acolo.E si terasa.
Pupici,
Miha
rain spune:
Miha, o sa bem sampania virtuala deocamdata, mai greu cu mersul la petreceri, daca erau moatele noastre mai mari si ne lasau sa ne facem de cap ...mai mergea!
sambata tinem pumnii sa iasa bine, sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!
poate ne vedem duminica sau il alta zi, trebuie sa le facem si piticilor gasca !
Marina spune:
Mihaela, Infanrix si Engerix B am facut. M-au costat asa cum am zis 2 mil dar piciul nu a avut nici cea mai mica problemutza asa ca zic ca a meritat.
alunelsialbinutza spune:
Nicole, dupa cum ti-a is si Miha sambata voi fi la baita de crestinare a nora-mii, deci nu se poate, iar duminica mi-a facut tati deja program. Noi o sa dam maine o fuga, cine se mai inscrie?
Poate ne vedem in Tineretului altadata, ca nu cred sa se strice inca vremea. Ce ziceti, punem de o intalnire in vreun parc cu piticii? Mai ocupam o terasa? Inca se mai poate.
Iata ultimele noastre pozici.
http://community.webshots.com/user/alunelsialbinutza
Alina mamica lui Bradut cel mancacios si cacacios
rain spune:
Alina, veneam maine daca nu eram cu vaccinul asta!
Ai grija acolo de nora, sa o tina Bradut in brate dupa ce o scoate popa din apa ...sa aiba grija de ea!
la terasa sint prima care ma inscriu, in Tineretului ...cand vreti voi!
Marina spune:
da da terasa in Tineretului da nu sambata asta plizz ca tre' sa ma duc la scoala
Vineri adica maine eu una sunt pe la standul DC...nu ma ratati chiar daca suntem mai intr-un colt. Si sa va aduceti aparatele de fotografiat
mitzura spune:
Salutare, fetelor!
Ne-am mai revenit si noi! Doamne, ce zi am avut ieri! Daca as fi stiut eu ce nasol poate fi vaccinul asta....Bebe e foarte bine acum, febra nu a prea facut (37,7), acum nu mai are deloc, a dormit bine azi noapte, singura chestie e ca a ramas cu un nodulet la locul injectiei. Caprarii zic ca ar fi normal si ca trece cu timpul. Deci el e bine, eu sunt prastie cu capul, ca dupa ce l-am vazut ieri galben si ca nu mai respira.....
Si toate astea s-ar fi putut evita. Poate daca luam si eu vaccinul de cumparat era mai bine. Dar noi stam in Sibiu, adica suntem mai la tara, cand am intrebat pediatra cu cateva zile inainte de vaccin daca nu e mai bine sa il cumpar, mi-a zis ca nu se poate cumpara acest vaccin. Ce sa-i mai spun ca eu stiu de pe Internet ca se poate, cacred ca nici n-a auzit de Internet (acum sunt rea).
Sfatul meu este sa-i dati ceva copilului preventiv, un supozitor cu paracetamol sau altceva si sa puneti compresa rece pe piciorus imediat dupa injectie. Noi am facut astea doar acasa, la vreo jumatate de ora, si din pacate nu am pus compresa, am pus cartof si nici ala ras.
Si acum stiu de ce s-a intamplat ce s-a intamplat. In somn i s-a umflat piciorusul, s-a trezit plangand, eu nu mi-am dat seama ca plange din cauza piciorului, ca el se trezeste adesea plangand si l-am luat in brate. Probabil ca luandu-l, am apasat exact pe locul acela si in plus am observat dupa aceea ca si pampersul se petrecea tot peste injectie. Si toate astea au fost prea mult pentru el saracutul.
Asa ca aveti grija de piciorutele lor, dupa vaccin, ca se pare ca e tare dureros.
Ei, dar am trecut si peste asta. Am ramas cu groaza pentru vaccinul urmator.
mitzura cu bebe Tudor Codrin