Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
saphir spune:
Andruska, reteta care ti-am dat-o e super simpla si rapida. Daca ai sa faci tortul asta vreodata, chiar te rog sa imi zici daca ti-a placut. Eu pe socrul meu, l-am dat gata, cand a fost in vizita la noi.
Adriana, da, blatul se face ca la pandispan, dar am sa scriu si reteta:
Blat tort din 10 oua:
Se separa albusul de galbenul iar albusurile se bat spuma, cu 10 linguri de zahar. Apoi se adauga usor galbenusurile frecate bine, faina (10 linguri) si un plic praf de copt. Eu adaug si un pliculet de zahar vanilinat pentru aroma.
Acest blat,amestecat bine se adauga peste merele scoase de la cuptor.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
anda141 spune:
Am venit si noi de la plimbare, am si papat dar nu prea mult, doar vreo 50 g piure de fructe si restul tzitzi. Il tot chinuie un dinte de o gramada de timp si nu i-a spart nici acum. Ii tot curge gura ( cum a zis o fetita ) si sta tot timpul cu degetele in gurita.Noroc ca nu plange.
Acum asculta melodia "Lion King", am videoclip in care danseaza un catel si un hipopotam , e super!! si ii place tare , se amuza de numai poate. Razi de mori daca-i vezi cum danseaza , e tare haioasa, v-as trimite-o sa o vedeti, da nu stiu cum.
Si el da din cap, dar nu mi-am facut probleme . Face asa mai mult cand se bucura tare de ceva.
Saphir, multumim de reteta!!!
Adriana si Andra, multumesc de incurajari!! Sper sa fie bine!!
N-avem incotro!
Imelda, maselutze!!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Andruska spune:
Noi am fost putin la plimbare, Matei inca mai este cu parintii mei iar eu am facut piata si acum fac . Am mai facut un tort de mere si vreau sa incerc budinca de cartofi cu peste. Saphir dc ti-e pofta sa imi spui ca iti trimit reteta, OK?
Imelda hai ca m-ai dat gata cu maselele lui Andreiutz .
Patricia nu fi suparata pe socrii tai. Atat pot atat fac . As comenta si eu ceva de ai mei, care nu au venit la ziua lui fi'miu ca tb sa stea in pat insa nu ma supar. Nu le face placere nu ii pot obliga, nu?
Sunt convinsa ca exista o solutie ptr Cosmin, ai sa vezi !!!
Multi si o ca se te mai inveselesc !!!
Am fugit la treaba ca acum vine parasutistul si tb sa stau dupa el
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Mickyyy spune:
Neata pe la pranz.
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile, cand am tras chiulul de pe net...abia acum am reusit sa recuperez si eu cu lecturatul.
woow, ce de sarbatoriti zile astea....si eu's tot balanta, pe 28 septembrie....adriana incepe cheful, roxana-l continua si eu il termin !
adlemi, nu la toti copii le ies mai intai incisivii, si moata mea e un mic vampirache, in cateva zile ii va iesi primul dinte, care e caninul! Si mie mi-a iesit primul tot caninul, ca am luat-o pe mama la interogatoriu.
Hai ca nu mai am timp.... trebuie sa fug la banca....si aveam atatea de povestit.....
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
saphir spune:
Andruska, multumesc mult dar inca nu am inceput cu poftele...da si cand am sa incep.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Andruska spune:
Ura am aparut si noi la Galeria STARURILOR pe site-ul babyexpo.
Ma duc sa imi recuperez minunea de afara
NIHIL SINE DEO !!!
ane2 spune:
La Multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!!!!
Saphir&Adriana multumim de retete ....abia astept sa le incerc ....
Adlemi maselele??????
Helen nu fi suparata pe socrii tai...asta e..lasa ca totu o sa fie bine ai sa vezi
Monica bafta cu serviciu..oare ceo fi facand Roxi??????
Babee unde esti? hai la povestit!!!!!!!...si eu am vazut pozele tare draguti mai sunteti!!!
Layla bine ai revenit!!!! ...bineinteles ca si pe mine mai dat pe spate cu olita......
Katalina dragutel foc Robert...Sa-ti traiasca!!!! si te mai asteptam pe la noi...
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Soleil spune:
Bine v-am regasit!
Multumim din suflet pentru urari si va dorim ca toate gandurile bune sa vi se intoarca inmiit! Cu drag!
Noi am lipsit din motive obiective: s-a raschetat parchetul la noi si am fost plecata de acasa o saptamana impreuna cu Tiana, ca nu puteam sa tin copilul aici.
Apoi a durat pana am reusit sa punem totul la loc, si cand reusisem si eu in sfarsit sa pun calculatorul la locul lui, a venit Costin si a reinstalat Windows-ul si drept urmare am pierdut aiureala asta de aplicatie de la xnet de care e nevoie sa pot intra pe net. Abia azi-dimineata am reusit sa o pun la loc.
Suntem bine, sanatoase, dimensiuni nu prea stim ca nu ne-am mai masurat, dar ca idee - acum 2 sapt aveam 66 cm, iar acum o sapt 6,600 kg. E cam silfida si fie-mea, da' e vioaie, plina de energie si asta ma incanta la nebunie.
In continuare am probleme cu ea cu mancarea, dar nu chiar ca inainte. Adica papa destul de bine fructe, cereale, lapte, in schimb la legume e circ! Singura metoda e sa ii pun in piure cate o lingurita de fructe pentru fiecare lingurita de legume! Ma enerveaza chestia asta, ca stiu ca o sa se invete asa, dar chiar nu mai stiu ce sa ii fac. Voi ce ziceti, e ok sa ii dau combinatia asta "exploziva" copilului?
Oricum, cu cantitatile nu se prea omoara - lapte bea cam 175 ml dimineata si 220 ml seara (in care are si 2 masuri de cereale), cam 100-130 g fructe si 120-160 g cereale. Legume - nu se pune, ca nu stiu cat mananca daca i le tot amestec cu fructe!
Incepusem sa caut bona, am gasit pe cineva (de la cunostinte), dar din pacate femeia e cam bolnava de inima si are si tensiune oscilanta, asa ca probabil o voi refuza pe aceste considerente. In rest, e destul de calma, blanda, pare rabdatoare si draguta, cam stangace insa cu copila. Dar zic si eu ca ea, ca a mai uitat de cand erau copiii ei mici.
Nu stiu unde sa ma caut bona (inca nu am ajuns la agentii sau ziare), dar ma bate gandul sa raman eu acasa pana pe la 1 an. Mi-e tare draga Tiana, nu stiu cum o sa rezist fara ea. Si desi o iau razna uneori de la atata stat numai cu copilul, ma gandesc ca atatea lucruri as pierde daca nu as fi langa ea in primul an... Nici nu stiu cum sa le spun sefilor, cred ca ei se asteapta sa ma cam intorc la servici de pe acuma...
Cam astea-s dilemele mele din ultima perioada si-s cam intoarsa cu chestiile cu bona, pentru ca efectiv nu stiu ce decizie sa iau: ma intorc la servici sau nu?...
Pupici pufosi!
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana
A_Iulia spune:
Mama, ce-ati umplut 7 pagini in week-end!
La Multi Ani, Andruska, pentru Andrei! Doamne ce copil mare ai! Sa va traiasca alaturi de Mateiutu si sa le faceti o surioara!
Felicitari primului maselist: Andrei! Adlemi, pai daca are de mestecat...normal! Poti sa-i dai guma de acum incolo, si sa-l inveti sa faca si baloane!
Monica, la mine a fost cam asa: am inceput serviciul cand avea Moti 2 luni. Nu stateam 8 ore la inceput (am marit treptat perioada de lipsa de acasa). Destul de greu la inceput (prima saptamana), dar trece. Eu nu sun acasa, nici ele nu ma suna, decat daca e ceva urgent (de regula ma panichez cand vad ca ma suna, dar nici nu le pot interzice ca normal ca mai vreau si eu noutati despre fii-mea; eu nu sun ca de regula deranjez: cu Moti e destul de greu, in sensul ca nu prea poti s-o lasi singura si sa vorbesti tu la telefon, asa ca...)
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Andruska spune:
Am papat pestele cu cartofiori - 300gr- si acum roadem ce gasim prin camera.
L-am lasat singur in carutz si se ridica mai sa cada in cap asa ca nici acolo nu mai am siguranta .
Mai stau putin si ma duc sa il iau pe Andri de la gradi .
Imelda felicitari ptr maselist, vb Adinei .
Am
NIHIL SINE DEO !!!