Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Felis, draga mea, ma bucur ca mi-ai simtit lipsa.
Eu inca sunt la serviciu, desi ma laudam ca de la 15 sept. stau acasa...nu am reusit inca..
astazi termin si eu balamucul din casa, au venit si cu sifonierul sa-l monteze...la 17.00 e gata si salteaua si gata...ramane sa-i luam bebelinei patutul si pot sa nasc linistita..

fetelor, haideti sa va povestesc ce-am patit cand mi-am cumparat patul de la Mobexpert ! Asta ca sa va dati seama unde suntem ca tara si ca oameni.
Pe 03 Sept. m-am dus la Mobexpert sa-mi cumpar pat. stiam exact ce vreau pentru ca studiasem oferta pe internet. vad si in realitate ce alesesem, ne place si mergem sa platim. dra de la dormitoare ne spune ca nu au pe stoc dar ca urmeaza sa le vina un transport pe 15 septembrie si ca daca nu este prea tarziu...am acceptat desi nu eram prea entuziasmata, dar totusi daca il luam atunci nu aveam unde sa-l pun caci dormitorul era in zugraveala.
Am platit 50 % avans si am plecat.
Pe 13 Septm. sotul meu a fost sa comande salteaua undeva in Tunari si ce s-a gandit ? hai sa trec si pe la mobexpert sa vedem daca vine transportul pe 15.09 cum au zis ei sau nu !! Si ce credti voi ca ii spune duduia: " stiti, ne pare rau dar dv. nu mai intrati in aceasta comanda, ca s-au comandat mai putine paturi pentru cate cereri au fost si ca patul nostru sosete undeva dupa 25.09. dar or sa ne ofere transportul + montajul gratuit la domiciliu ( trebuie sa precizez ca transpo + montajul se face gratuit numai pentru comenzi ce depasesc o anumita val. ) " cand m-a sunat Radu am crezut ca turbez . M-am uitat pe factura de avans + comanda pe care se specifica clar termen de livrare: 15.09.
bineinteles ca m-am pus pe telefoane, acestia fiind clientii nostrii pentru care toate serviciile prestate au fost de f. buna calitate si nu au avut niciodata de ce sa se planga.
Am reusit sa vb. in sfarsit cu cineva care cand a auzit ce s-a intamplat s-a luat cu mainile de cap caci cum am putut sa ma duc sa cumpar ceva de la ei fara sa dau un telefon in prealabil, ca trebuia sa ne faca si reducere, etc...in fine, i-am explicat ca nu vreau nici-un fel de reducere si ca nu mi se parea normal sa ma duc cu pile intr-un magazin sa-mi cumpar mobila.
concluzia: pe 15.09 am primit mi s-a livrat si montat patul pe care il comandasem, cu scuzele de rigoare..Dar ma intreb: daca nu cunosteam pe nimeni acolo imi luam teapa si m-ai asteptam 2 saptamani o comanda ce trebuia sa vina pe 15.09 !!!
concluzia 2: la noi inca domenesc pilele !!!

scuze daca v-am plictisit, dar chestia asta m-a marcat extrem de tare.
ca sa nu mai vb. de nesimtirea celor din jur fata de o femeie gravida.
eu inca conduc la serviciu si inapoi, dar stand intr-o zi la semafor am obs. intr-un tramvai f. aglomerat o fatuca draguta cu burtica maricica stand in piciare pentru ca acele scaune rezervate special pentru mama si copilul ! L-a un moment dat s-a eliberat un scaun si ea nu a apucat sa se aseze ca alticineva a imbrancit-o sa-i ia locul....

bits, sa-ti traiasca baietelul !! Dragele nostre Roserbitza si fulgulet lasati-va de meserie, macar o perioada ca sa va reveniti !!!

fetelor, eu ma misc din ce in ce mai greu si gafai si nu ma simt bine deloc. Am ajuns la 17-18 kg si se pare ca bebelina se va naste la 4 kg - 4 kg si jumatate...

va pup si revin mai tarziu..

cristina 34 saptamani, DPN 5 NOV, Dr. Marian Iliescu - Filantropia
27 ani + 18 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Moss ,Daniela,Bobita va multumesc mult!sa dea DOMNU sa avem copii cumintei si mancaciosi.

am spalat astazi o parte din hainutele lui bebe si spre surprinderea mea nu am multe haine roz,asa ca garderoba lui KEN va fi tare colorata :de la rosu,portocaliu,galben pana la maro,bej,albastru.tati vrea sa-l vada imbracat si cu roz dar eu ma cam stramb.

ROSEB oare o fi adevarat ca baieteii stau mai mult in burtica decat fetitele?daca o fi asa fi sigura ca MIHNEA va mai stqa ceva timp inauntru.

octy 34 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Moss,si mie mi s-a intamplat saptamana trecuta sa merg cu transportul in comun.Era aglomerat,scaunele alea rezervate pt erau ocupate de 2 tipe cam la 25-28 de ani.Amandoua s-au uitat la mine,m-au masurat din cap pana in picioare,dupa care s-au uitat insistent pe geam.Nici vorba sa sa ridice sau sa schiteze macar un gest.Eu n-am chef sa ma cert asa ca am stat in picioare.

Onitza,ma laud si eu cu ce e pozitiv.Dar n-am zis si partea mai putin frumoasa : eu inca mai fumez!!!!!!

Jasmine
31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

nitulica, otiliav...stati linistiete ca va arat rochia, am sa fac tot posibilul ca sambata sa trec pe la servici si sa imi fac o poza cu camera web!!! nu pierd eu ocazia sa fiu admirata de voi!!!! mai ales ca imi place sa ma laud cu creatiile mele!

fetelor eu am luat 18 kg si sincera sa fiu nu ma mai cantaresc pentru ca nu ma mai streseaza luatul kg-leor in plus. merg pe principiul: fie ce o fi, bebe sa fie bine....mai ales ca in ultimul timp imi creste brtica pe zi ce trece!!!! si mie ca si misticgirl imi place sa fiu gravida, ma lasa indiferenta remarcile celor din jur de faptul ca sunt balenuta sau grasuta, celulita de pe picioare, coapse si brate nu ma mai complexeaza si streseaza si la fel ca si misticgril - imi place starea aceasta de graviduta!!! eu ma vad frumoasa, sexi si ma simt excelent!!!

moss, am si eu niste prieteni care au patit cam acelasi lucru cu o comanda la o canapea extensibila. au dat avans si cand sa vina dupa comanda nu mai erau de gasit la expozitia respectiva. faza draguta era ca ei au mers pe incredere si nu aveau nimic la mana, decat o hartie scrisa cu adresa firmei. atat. nici nu mai stiu cum s-au descurcat pana la urma ca nu am mai tinut legatura de atunci, dar banuiesc ca au rezolvat pr. mai ales ca tipul face urat la manie. cred ca i-a gasit paia si in "gaura de sarpe".

fetelor, am vorbit cu andreap la telefon si va multumeste din suflet pentru urari! vine maine pe la mine si o sa va transmita personal multumirile. va saruta pe toate!!...ea este bine, bebe este si el ok, are 1kg si 750gr....cica este o grasuta!!!

olga 30 ani si bebe 30 saptamani de la u.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna ..din nou.
Tocmai am venit de la doctorul de familie si m-a cam speriat. Mi-a spus ca m-am umflat tare si nu e bine. Plus ca nu stiu de ce astazi aveam tensiunea 14 cu 8. In spital martea trecuta o aveam 10 cu 6 iar acuma e prea mare. Se teme sa nu fac preeclampsie si ma duc maine sa-mi fac o analiza de urina sa vedem daca sunt sau nu proteine in urina. Sper ca nu. Eu am cam pus 16 kg in astea 34 de saptamani, dar sa fie chiar asa de grav??? Uffff, nu am avut oleaca de liniste de cand cu sarcina asta.
Fetele care sunt in cazuri similare dati-va si voi cu parerea ca va pricepeti la ridicat moralul.
Pupici.

Elena, 33sapt, DPN-5nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, in sfarsit m-am adunat si eu de pe drumuri....dimineata la 10 am fost la eco, toate bune si frumoase dupa durerile din we...nu-mi venea sa cred.
Vestea cea mare este ca alex o sa aibe o surioara....nu s-au pronuntat dr-ii suta la suta dar oricum mi-au zis ca este fetitza(aici nimeni nu-ti zice sigur sigur fiindca le este frica sa nu greseasca)
bebelina noastra la 27 de saptamani si 2 zile are 1 045 grame si se incadreaza in toate masuratorile de la eco...sunt fff.fericita, dar si daca e baietel...tot fericita o sa fiu....sanatos sa fie si vorba dr-lui sigur o sa aflu la nastere ce este....la eco nu e chiar asa de sigur...desi aparatura este ultimul racnet.
dupa eco am fost cu alex prin parc apoi repejor acasa sa-i dau sa pape si apoi la 14...iar inapoi la dr, care la fel ca cel ce i-a tinut locul data trecuta nu mi-a mai facut control vaginal ci doar m-a consultat un picut pe burtica si gata....a zis ca totul este ok si ca ne vedem in 3 saptamani...adica pe 11 oct si eu cred ca pe 12 imi cumpar deja biletelul de avion spre casa....
oricum a zis ca inainte de plecare...adice pe 11 o sa-mi faca si control vaginal si o sa-mi dea si biletelul acela care atesta ca sunt insarcinata si am voie sa circul cu avionul ca sa nu fie nici o problema....
cam slabutza activitatea azi pe aici...ma gandeam ca o sa gesesc 10 pagini scrise hi hi
andreeap....la multi ani! multa sanatate, nastere usoara, bb cuminte si santos si tot ce-ti doresti tu.
va pup pe toate si ma duc sa stau si eu un picut in pat ca se trezeste acus acu alex care deja m-a pus sa-i fac promisiunea ca mergem din nou in parc cand se trezeste....
intru mai pe seara sa vad ce-ati mai scris

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ANDREEA..... La multi ani!!!!!!!!!!!!......
Sa fii sanatoasa si tu si bb, nastere usoara si sa ai parte numai de bucurii. Petrecere frumoasa

Felis, 28 sapt(29 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna Burtici!....
Sper ca e pentru voi ca eu nu ma simt bine de loc. Dupa cum v-am zis de dimineata ma simteam rau si nici acum nu mi-a trecut. Nu ma simt in stare sa mai stau la calculator. Am intrat doar sa va salut.

Felis, 28 sapt(29 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Andreea, La Multi Ani!!! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai o nastere usoara, usoara!
Ele, stiu cazuri in care mamicile au luat 30 de kilograme in timpul sarcinii.. Asa ca 16 kilograme nu mi se pare un capat de tara. Nu vreau insa sa te linistesc deloc ci vreau sa te sfatuiesc sa reduci totusi fainoasele si grasimile din alimentatie, nu de alta dar singurul inconvenient al kilogramelor astora puse in sarcina peste masura este ca le dai mai greu jos dupa nastere. Asa ca nu te culca pe o ureche.
Cu tensiunea - poate ai facut un mic efort inainte de a ajunge la doctor si de aceea ti-a urcat asa. Daca tu stii ca de obicei o ai mai mica, inseamna ca e OK. Important e sa ti-o monitorizezi constant. Felis, ce s-a intamplat?? Tot de la alunele alea sau e altceva?? Fa-te bine!!!

Eliza - 31 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, ce se intampla cu tine? de la alunele de ieri ti se trage? sa sti ca si mie sarcina trecuta imi faceau rau alunele si nuca, aveam chiar arsuri fff.puternice de la ele si-mi cadeau cam greu la stomac. bea si tu multe ceaiuri si stai cumintica in pat...te pup si-ti urez multa, multa sanatate....fa-te bine repede...
roserb, te rog sa ne treci si pe noi la listutza cu un carucior roz si cu numele de RUXANDRA MARIA....inca nu este definitv dar tot e ceva...decat nimic hi hi
am uitat sa va zic ca si bebelina mea era deja intoarsa cu capul in jos si l-am intrebat pe dr de la eco daca e normal si a zis ca este...dar eu m-am uitat la odisea sarcinii si la 28 de saptamani bb este inca cu capul in sus...cine-i mai intelege si pe dr-ii astia.
nu am stare sa stau in pat, eu daca ma simt bine fac excese....sotzul meu ma tot trimite in pat si eu mai dau cate o fuga pe la pc sa vad daca ati mai scris...
pupici si multa sanatate la toata lumea

monica

Mergi la inceput