Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (57)
Raspunsuri - Pagina 13

fulguletz spune:
La multi ani, Andreea! numai bucurii si un bebe mic sanatos si dulce si mancacios si nu foarte galagios
fetele, de acum , cand nu o sa pot dormi, o sa intru si eu pe net ca vad ca ne deschidem propiul club de insomniaci cu
David, 29 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

ioana_du spune:
Andreeap, la multi ani si numai bine !
Onitza, merci mult, esti o scumpa si o dulce !
Ioana si Bianca pui
in sapt 28 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

nitulica spune:
quote:
Originally posted by olga_stan
neta fetelor! in timp ce am citit tot ce ati scris voi am mancat o punga cu fulgi de porumb.LA MULTI ANI ANDREA!
vad ca va preocupa vitaminele...si eu de luna care vine am sa iau vitamine. doc. a zis sa trec pe la cabinet ca sa imi dea reteta gratis.
ma mustra constiinta, ieri am fost la un "gratar" si am baut un pahar mare cu vin. si acum imi fac griji!!
dragele mele, sa ma laud si eu...la sf. acestei saptamani ma duc la o nunta si mi-am facut o rochie superba...sa o descriu...este o rochie din material supraielastic f. fin si licra, mulata pe corp si sparta in fata, pe piciorul drept, pana la jumatatea pulpei. rochia este prinsa de un mini corset din dantela supraielastica, neagra, corsetul se termina in zona in care incepe sa creasca burtica, este mai mult in dreptul sanilor si la imbinarea corsetului cu restul rochiei am pus un sirag, format din doua randuri de strasuri (o mini curelusa care sa scota in evidenta talia si sarcina). cand m-am imbracat cu rochia toata familia a fost placut surprinsa, nu le venea sa creada ca o graviduta se poate imbraca elegant si sexi. adevarul este ca am furat modelul de la un star de cinema.... mai precis de la Catherine Zeta Jones...era gravida, la decernarea premiilor oscar acum cativa ani si era imbracata intr-o rochie asemanatoare, putin mai larga .... am furat si stilul de coafat...tot coafura din aceea imi fac si eu, o coafura simpla, in stil spaniol cu parul prins la spate intr-un coc. hmmm, ce ziceti?! abia astept sa merg la nunta si sa stralucesc!!!!!
Neata!poti sa-mi trimiti si mie o poza cu rochita ta si cu tine, bineinteles,dupa ce mergi la nunta?Eu sunt in criza de idei si modele si am 3 nunti in oct. ...si am acum o burtica de 29 de sapt
olga 30 ani si bebe 30 saptamani de la u.m.

Moss spune:
Andreea, la multi ani !
fetelor, pot sa iau ceva pentru durere de masea ??
nu mai pot sa rezist.
va pup,
cristina, 34 saptamani, DPN 5 NOV, Dr. Marian Ilescu - Filantropia

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Moss
fetelor, pot sa iau ceva pentru durere de masea ??
nu mai pot sa rezist.
Moss, stiu ce inseamna

Sora-mea cand a fost insarcinata a avut la toata dantura nevralgie si doctora i-a dat voie sa ia jumate sau un algocalmin pe zi...Mai vezi ce zic si fetele...
Si eu am avut o problema prin sapt. 20, a trebuit sa iau antibiotic , si in asteptarea efctului antibioticului am crezut ca lesin de durere...Si s-a dus al meu sot la farmacie si i-au dat niste medicamente naturiste, permise in sarcina...Ce-i drept n-au avut acelasi efect ca si un algocalmin dar totusi a fost ceva...

http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Jasmine spune:
Ce ti-e si cu parerile diferite ale medicilor!
Eu n-am luat deloc Materna sau Prenatale sau alte suplimente de genul asta.Am mancat un vagon de iaurt de la inceputul sarcinii.Plus mult lapte,branza,smantana,tot felul de lactate.Si din aprilie pana acum am tinut-o numai in salate.Zilnic am avut in meniu o salata mare cu ce s-a gasit,in functie de sezon.Am inceput cu salata verde+ceapa verde,pe urma varza noua,pe urma rosii,castraveti,ardei….tot ce am gasit.De fructe nu mai zic.N-am ratat nimic,de la capsuni pana la strugurii care sunt acum pe piata.Plus paharul zilnic de 500 g de iaurt.Acum 2 saptamani cand mi-am facut analizele….nu-mi venea sa cred,nici mie nici doctoritei : perfecte!!!Stau foarte bine cu calciul,cu fierul,cu tot ce trebuie.Sunt valori foarte bune pt o persoana care nu e insarcinata.Asa ca s-a confirmat ce mi-a zis dr prin aprilie-mai :daca ai o alimentatie bogata in lactate si cruditati nu are rost sa iei suplimente care in primul rand sunt chimicale si in al doilea rand te predispun la ingrasat si la o mare pofta de mancare.
Acum ca am intrat in trimestrul al 3-lea,cred si eu ca niste fier si magneziu ar fi necesare.Astea nu ingrasa.Doar suplimentele nutritive combinate cu tot felul de vitamine si minerale,gen Materna sau Prenatale.
Ele,eu n-am facut nici un vaccin si nu mi-a zis nimeni nimic la capitolul asta.
Olga,stai linistita ca paharul ala cu vin nu dauneaza.E rau doar daca bei zilnic in cantitati mari,ceea ce nu cred ca e cazul.
Andreap,la multi ani,sanatate,un bebe de nota 10 so tot ce iti doresti tu sa se implineasca.
Moss,pe mine cand m-a durut maseaua am luat Algocalmin,cu acorsul medicului.
Jasmine 31 saptamani

onitza spune:
JASMINE, felicitari pentru analize!! E foarte important ca mananci sanatos si ai fost atat de cuminte ca ai si un copil sanatos! Bravo tie!
IOANA, cred ca noua doua ne-ar fi stat bine in acelasi spital!!! Macar stim una si buna, ori tipam amandoua de sculam tot spitalul, ori ...ne binedispunem amandoua..ceea ce e si foart eprobabil, de ce nu?
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Bobita spune:
Buna burticilor!
Ce harnicute ati fost in we.
Bits, felicitari pentru baiet, sa fie sanatos, mincacios si cuminte.
Andreea, la multi ani si sa ai un bb sanatos , mincacios si cuminte.
Fulgulet, frumos carucior.
Bobita, 26 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

misticgirl spune:
Buna ziua, burticute!
Andreap, LA MULTI ANI , sa fii sanatoasa si tu si bebe.
Fetelor,in dimineata asta am fost la echo pt ca m-am speriat putin vineri dupa-amiaza,cand am avut timp de vreo 2 ore niste dureri ciudate,parca ar fi fost contractii.Nu erau niste dureri regulate,insa apareau la cateva minute si tineau cateva secunde. se pare ca au fost de la oboseala si de la condus printr-un trafic infernal,bara la bara.Plus ca joi seara ma plimbasem prin parc vreo ora jumate si la intoarcere am mers un pic mai repede.Mi-a fost invatare de minte,de acum incolo nu mai fac eforturi si nici nu mai merg asa mult pe jos.
La echo l-am vazut pe bebe f. bine .Toate masuratorile arata ca sunt in sapt.30,exact cum stiam si eu; este sigur baiat si este un drgalas. Din pacate este asezat tot transversal.Sper sa se intoarca,dar vad ca sunt sanse mici,el se simte f. bine asa cum sta. Cred ca ma asteapta cezariana si pe mine.Placenta este inserata f. bine. Bebe al meu mi-a facut cu manuta de cateva ori si a stat cu fata spre aparat,ca sa-l vad bine
.
Sunt fericita ca totul este bine si ca bebe al meu sta bine acolo in burtica.
Nu-mi vine sa cred ca am ajuns in sapt. 30,timpul trece atat de repede si chiar imi place perioada de sarcina.
Va pup.
Claudia 30 sapt
DPN 5 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur

Otiliav spune:
Neata Burtici! Sper ca sunteti toate sanatoase si pline de energie!
Onitza sper sa ne vedem maine la Municipal si mai vorbim si noi mai ales ca avem DPN-ul la o zi diferenta.
Olga please poti sa pui o poza cu rochita (ne mai delectam si noi putin). Mi-ar prinde tare bine sa vad un astfel de model deoarece s-ar putea sa mergem la o nunta pe la sfarsitul lui octombrie si nu stiu ce dimensiuni voi avea atunci.Mersi anticipat.