Sus...in Scandinavia (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna adelutza si elena, va mai amintiti de mine...mai traiesc(daca s-ar putea spune asha...bebelushul Dennis imi mananca tot timpul si tot somnul...elena stie.

vad ca v-ati unit cu tarile vecine si ati stat ceva de vorba...
uitati pozulici cu dennisucu si sper sa mai revin..

la fete!

Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by gabitza_ro

buna adelutza si elena, va mai amintiti de mine...mai traiesc(daca s-ar putea spune asha...bebelushul Dennis imi mananca tot timpul si tot somnul...elena stie.

vad ca v-ati unit cu tarile vecine si ati stat ceva de vorba...
uitati pozulici cu dennisucu si sper sa mai revin..

la fete!

gabita,bine ai revenit!!E un scumpic dennis,si are mult par,ca fi-mea! E cumintel sau te lupti inca cu colicile?

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

gata copilasi,a venit mami sa va dea stingerea..odata cu mesajul meu nr 1000..oare cite prostii am debitat in o MIE de mesaje bey fratilor?

poze Amelie

Mergi la inceput

aaa,iar am ramas singuraaa..aualeooooooooooo,ce sa ma fac doamne io..sa-s singura pe forum,pofta nu mai am nicicum!
kaka,tot narancea si frantuzoaica stiu sa cinte mai bine!
adeluto,am fazut ca ti-ai cosmetizat nickul.e mai bine asa,ca prea il facusei permanet cu movul ala

poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

' neatza
gabitza, sa-ti traiasca baietzelul, dragalas mai e Si ce par are...nu ma mir ca ai inceput sa-l tunzi

rayu, m-am frezat din nou (ce, numa' tu?)...intai permanent, pe urma am tras-intins si iaca ce frumoasa m-am facut (ce, numa' tu? - ca acum esti si tu multumita cu freza, inteleg, din moment ce nu te mai plangi)

urmatoarea intalneala o facem in Barcelona, ca acolo putem umbla goi ... pe unde vrem, cand vrem

http://www.aftonbladet.se/vss/resor/story/0,2789,536718,00.html#vecka

stiati ca dreptul de a trai ca nudist a existat in Spania din 1989, dar putini stiau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Adelutzo, mi-ai luat-o inainte azi!!! Bey, da' io zau ca sint invidioasa cu lookul asta-l tau ca nu poci sa te vaz. (BTW, cine vrea puncte, sa-mi spuna, ca le cedez cu maaare placere din moment ce eu n-am posibilitati sa-mi vaz nickul poavazat).
Pai de la Barcelona vine Frantuzoaica, asa ca ea ar putea sa ne dea amanunte cum e pe-acolo si, mai cu seama, cum s-a purtat ea pe-acolo

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

elena, nu a avut deloc colici....baietzel cumintzel, ca mama-sa..

in curand facem 4 luni, tu cand ai inceput cu solidele?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitza_ro

elena, nu a avut deloc colici....baietzel cumintzel, ca mama-sa..

in curand facem 4 luni, tu cand ai inceput cu solidele?

neata fetili!
Adeluta,nu m-am mai vaiata ca sa nu va fac capul calendar,altfel,tot ca draku sint
gabita,poti incepe deja cu o lingurita de piure de cartofi,apoi treptat doua trei..etc.Nu schimba alimentul decit la 4-5 zile.Poti incepe cu cartofior ca e usor ,apoi pastarnac,morcov,conopisa,porumb.Incet incet poti sa-i introduci si gröt ,e delicios,bebeii sint innebuniti dupa gröt!Eu ii dau Ameliei jumate de portie si jumate maninc eu
O zi buna

poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Lilanda,multam fain pt carte,am primit-o azi.Da' din pacate (sau fericire) sunt prea välutbildat pentru ea, deja am trecut de nivelul asta de conversatie, nu prea imi este de folos. Dar inca o data iti multumesc mult.
Stiu ca Adelutza noastra ar fi vrut acest manual pt sotul ei.Daca il mai vrea, si daca nu te deranjeaza,o sa il pun la posta luni (manualul,nu sotzul ).Asa ca Adelinskaya..fa-te incoace cu adresa!

Adeloi,si acum ca sa fac corp comun cu fetele (adica sa ma impreunez),iaca te felicit si aici pt ziua de nastere,sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti tu (da' mai bine nu astepta de la El si ia-ti singurica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

quote:
Originally posted by lilanda
Pai de la Barcelona vine Frantuzoaica, asa ca ea ar putea sa ne dea amanunte cum e pe-acolo si, mai cu seama, cum s-a purtat ea pe-acolo

pozulici

Ehee....Barcelona...frumos oras dar,spre surprinderea mea nu am vazut oameni dezbracati pe acolo asa ca nu am vrut sa ies in evidenta si m-am imbracat
In general,Spania nu e tara in care as vrea sa ma intorc vreodata...clima nu e pe gustul meu,aerul e prea umed,mi-a fost rau continuu si de la aer si de la mancarea lor-raci,scoici,melci,homari si alte nebunii din astea de mare!
Barcelona mi s-a parut un oras mult prea aglomerat si poluat,prefer 100% Suedia!Dati cu bata dar asta e parerea mea!Bisericile si cladirile lui Gaudi in stil modernist m-au infricosat dar sa recunosc,sunt deosebite!
Daca vreti mai multe impresii din Spania,vi le spun cand mai termin cu vacarmul de la munca!

Mergi la inceput