Sus...in Scandinavia (9)
Raspunsuri - Pagina 14
Adela99 spune:
se pare ca doar io is sclerozata ca voi n-ati dat gres nici cu data nici cu varsta
Multumesc de urari
lilanda, si acum sa te tii la Zona artelor am primit cadou carti si ... lecitina (nici o legatura cu varsta, doar cu memoria)
Irimell spune:
Adeladraga, LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa, norocoasa, voioasa, fericita, iubita si sa ai parte numai de bine...si o floricica virtuala din partea mea!
Pupici multi si o sa ciocnesc un Bailey's in cinstea ta!!!
Si ca sa iti aduc aminte cum ne-am cunoscut, te salut prieteneste!
Cu drag,
Irimell
Adela99 spune:
Multumesc inca o data pentru urari si gandurile bune
tort n-am gatit (sunt prea tinerica ca sa ma pricep ) dar l-oi cumpara in drum spre casa ... si nu am planuri mari pentru diseara
Irimell si
frantuzoaica (ui, cum arat dupa urarea ta si inca n-am mancat tort ; si nu, nu sunt grasa, sunt doar umflata in pene de mandrie ca v-ati adus aminte de mine)
louisea
narancea spune:
aaaaaaa La multi ani ! Adelutza ! sa traiesti !.... cu cine vrei tu ...... hahahahahaha
acum serios, numai bine sa ai parte de tot ce itzi doresti !
narancea spune:
zarumina la talibanele, a vaz ca sintetzi bine pe acolo, si eu bine pe aici. nu imi ducetzi grija ca ma descurc. aaaaaaaa mesajul trecut se vede ca nu putea fi citit, va povesteam numai ce am visat cind adormisem in avion ! oricum zarumina de interesul sa ma salvatzi din mina dusmanilor ! va pup ! ciao bao talibancelor
Rayuela spune:
URAaaaaaaaaaa..naracea is alive,narancea is alive..si io care era cit pe ce sa ma ofer momeala la teroristi sa te eliberez..
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Adela99 spune:
narancea, ma bucur ca esti bine acolo unde esti si cu cine esti ... multumesc de urari
si o ultima stire, inainte de a merge catre casa (nu stiu cum de mi-a scapat azi-dimineata)
Si-a impuscat nevasta, crezand ca e o maimuta ( ???? )
http://www.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,63969024_852,00.html