Bebelusi de Aug-Sept 2003 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Culmea e ca fi-mea nu a mai avut nas infundat as' noapte, in schimb s-a trezit la 5 dimineata cind i-am dat tylenol si nu a mai dormit pina la 6....si ieri trebuia sa "prestam si noi" si am cazut ca bolovanii. Ei, si se pare ca am luat si eu raceala de la ea ca imi zgiriie gitul si mi-as baga o furculita pe git, dar nu se poate...deh, mai vreau sa traiesc un picut. Oricum, ma bucur ca Emma e mai binisor, asta dupa ce ieri i-au curs izvoare de muci pe care ii degusta cu placere.

Scriu mai tirziu sau miine ca am de invatat, vineri iar am examen.Pupam fetele si bebelusii.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Buna fetelor

Astazi nu am putut sa va scriu pentru ca Andrei s-a trezit dimineata la ora 5 urland si cu nasucul infundat. Mititelul nici nu putea sa mai respire si il enervau mucisorii. E pt. prima data cand ii curge nasul. Am fost cu el la medic, imi era teama de rosu in gat, dar de data asta am scapat, nu avem Luam doar picaturi de nasuc, vibrocil si ser fiziologic
Vineri mergem si noi la vaccin, mi-e tare frica.

Dana -Ene Ati fost la vaccin? Cum a fost? Andreiutul o pupa pe Oana pe intepatura ca sa-i mai aline durerea.

Freia
sanatate multa tie si fetitei, si felicitari pt. noua culoare. Sanatate si tatalui tau.

Iuliana - sanatate micutei si bafta la examen

Loredana -sanatate si la puiuta ta Vazut poze de la nunta - tare frumoasa esti. Rochia superba.

Mihaela-s ne bucuram ca Silviuta e mai bine.

Danat inca o data iti spun ca imi place cum ai apartamentul. Ai apelat la un designer sau ideile va apartin?

RodicaP Nu mai stiu sigur, dar parca tu ziceai ca ai luat pentru bebele tau echinaceea + propolis. Cum il dai, asa cum mscrie pe prospect(3 lg-te pe zi )? Are vreun efect? Saptaman trecuta am luat si eu si azi i-am dat prima zi 2 lg-te.

Cristinamh
bine ai revenit si multa sanatate.

Ma duc sa vad ce ati mai scris. Andreiul meu doarme. ce rau il chinuie mucisorii.Of Doamne, mi se rupe inima cand il vad cum se chinuie sa doarma. Ce se intampla cu copilasii astia?

Nicoleta si Andrei
http://community.webshots.com/user/andreicatalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Multumim de aprecieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor, am citit in fuga ultimele mesaje, si va pup pe toate ca v-ati gandit la noi astazi.

Sa va spun adevarul: AM AVUT DREPTATE SA MA TEM DE VACCIN !!!!!!!!!
Oribil !
Si mai rau a fost faptul ca doctoritza noastra a decretat ca o sa-i faca tot astazi si injectie cu vitamina D3, asa ca bietul meu puisor a avut parte de 2 injectii, in fiecare piciorus una.
A plans tare biata de ea, dar cel mai nasol a fost acasa, caci este foarte scancita, am impresia ca o dor tare piciorusele la locul intepaturilor, pentru ca plange de ti se rupe sufletul atunci cand o dezbraci sau imbraci, dar nu si atunci cand merge.
A facut si temperatura, dar cel mai mult a avut 38 grade pana acum.

Pe langa toate astea are si o eruptie urata foc de masele, se pare ca mai ies 4 !!!!!!!!!!

Sunt terminata. Mi-e mila de ea de nu mai pot. Plange de i se innoada lacrimile in barbie.
Din cauza asta mi-a si vomat masa de fructe .

Offfffffffffffffff !!!!!!!!!!!
----------------------------
Mih, nu vreau sa te sperii, dar macar sa stii ce s-ar putea intampla.
Oana nu a avut reactii urate la nici un alt vaccin. La asta este prima data cand reactioneaza asa.
Pupici si mult curaj !
Freia, hai sa incep cu felicitarile pentru "promovare" . (Ma pun si eu bine cu tine ).
Cred si eu ca bine ai facut ca nu ai mai asteptat si te-ai decis sa mergi cu Alexa la spital.
Ce-i cu boala asta rara de sange ?
Multa sanatate, fetelor, dragelor !
Nicoleta, din pacate uite ca rand pe rand ajungem toti la problema cu mucisorii.
Mai, si trec asa de greuuuuuuu .
Multa sanatate si voua .
Si... desigur un pupic de la Oana pentru dragul de Andrei !
Mihaela, ce bine-mi pare ca Silvia este mai bine. Doamne ajuta !
Iuliana, pupicei pe nasucul cu mucisori ai Emmei, iar tie spor la invatat !
Cristinaaaa, bine ati revenit acasa, plimbaretilor !
Eu una abia astept sa vad pozele.
Imi pare rau de piciorul tau luxat. Asta iti trebuia !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Eu nu mai suport atatea injectii.. copilul asta o sa raman traumatizat. 2 injectii pe zi si urlete.. numai pot fratilor. Si nesimtita aia de asistenta, am injurat-o, parol, nu am mai rezistat. Si pana joi seara sa tot facem injectii.

Imi vine sa nu ma mai duc si sa ii bag undeva pe toti. Are mainile, picioarele, antebratzele si urechea pline de gauri si vene sparte, vanatai. Arata ca o perna de ace si tot nesimtita aia se supara ca ii spun sa aiba mila cand o intzeapa ca e plina de semne si vanatai. Raspuns: da ce credeti ca e prima mea injectie? si binenteles ca s-a umflat, si sunt convinsa ca a facut-o cu rautate injectia, pt ca a urlat mai rau ca niciodata.

in ritmul asta...

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Dana-ene pup piciorusele scumpe ale Oanei sa treaca durerea repede! Si noi ne apropiem de vaccin, de fapt dr-itza nici nu ne-a dat un termen precis, stiu ca dupa 1 an, dar nu stiu exact cand...eu mai trag de timp putin...chit ca-i totuna.

NicoletaF noi am avut ideile pt amenajare, doar m-am inspirat din revistele de specialitate si-n rest am apelat la culori de tot felul ca sa se potriveasca cu "arhitectura" aleasa de noi. In tot cazul, ne-am dorit o casa calda si vesela, si cred ca am reusit s-o obtinem aproape cum am vrut, asta zic dupa reactiile prietenilor si vad ca toata lumea se simte bine aici.

Iuliana ma bucur de vestile bune despre Emma, ce bine ca se simte mai bine. Tie spor la invatzat si bafta la examen!

RodicaP multumesc pt felicitari, dar ceea ce am obtinut eu prin slabitul cu 11 kile (ca tot m-ai intrebat numarul lor) nu se cheama inca silueta. Doar ca se balangane hainele pe mine si am intrat in hainele dinaintea sarcinii. DAR mai am de dat inca destule kg jos si nu putine, crede-ma! Asta-i doar inceputul. Ceea ce ma deprima putin este faptul ca de vreo saptamana stagnez si totusi tin regimul in continuare (singura abatere fiind o felie de tort la ziua lui Radu, dar nici nu o puteam rata!). Apropos, eu nu tin Montignac (nu-i asa ca e lejer?) ci Atkins, adica din Montignac scoti si fructele...si mananci ce ramine

Oana-noemi nici nu stii ce bine mi-a parut ca ne-am vazut chiar si-asa putin, mie parca imi prieste orice fatza cunoscuta reintalnita, e o gura de oxigen fata de activitatea zilnica. Erik mi-a placut la ne-bu-ni-e!!! Se plimba el ca un adevarat cumparator printre alea din magazin, hihihi

Cristinaaaaa sanatate bre, pai asa mi te lauzi cu pishioarili luxati?! Noroc ca nu a patit ANdrei nimic...offf, umblareato!

Loredana apai tu ce vrei sa cedez asa repede pe Raducu la prima fata care ne cere?! Doar tre sa imi intru de-a binelea in rolul de soakra mare nu?! Hehe, ei sa fie sanatosi ca se descurca si singuri, nu?

Mih sa-i zici lu' Bog ca nu-l uit ca mi-a propus o bere intr-un we si-acum vine iarna si nu stiu unde ne mai scoate Poate prindem un we cu soare inca, si iesim la o terasa si noi, ca baietii, cu baietii nostri?!

Va pup fetelor ca tare-mi steti drage, mmmuah, mmmuah, nush ce m-as face far' de voi

Dana - mama lu' Radu Stefan

Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Cristina- nici nu stii ce m-ai impresionat ca ai tinut minte faza cu Radu, Luca si Raluca.Ne bucuram ca ati revenit dar...facusi pocinog cu piciorul.Ia zi-mi te pot ajuta cu ceva?Vrei sa vin sa te ajut la cumparaturi?

Danateu- acum am vazut si eu poleze de la ziua Raducului.Super poze, si plamani buni ai mama!!Atatea baloane!Eu am totusi o nedumerire.Cum rezista husele de pe canapea, fata de masa,televizorul si restul lucrurilor de la nivelul lui Radu?E o minune pt mine.Radu meu le-ar fi ras intr-o secunda.Acum distractia preferata e sa scoata toate cartile din biblioteca si sa le rasfoiasca!

Dana - Pupam mult Oana si da-i Calpol si Nurofen si comprese cu lamaie rece pe picior.

Freia- scumpele de voi!Capsunica intepata merita sute de pupici.Cred ca mori cand o inteapa.Eu am murit la un amarat de vaccin.Repet- daca ai nevoie de ajutor, sunt gata oricand(asta-i lozinca de la cercetasi- am fost cercetasa la viata mea fo 3 ani)

Avem si noi cateva pozute noi.Vreti sa va uitati si la noi????

Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

va pupam fetelor ! maine mergem la vaccin ! D-ne ajuta !

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cica si Carolina e bolnavioara exact de cind e Emma si are aceleasi simptome. Se pare ca e un virus. Am pus toate jucarelele la spalat si incerc si eu sa sterg cu servetele antibacteriene mai tot ce a lins Emma. Mai naspa e ca eu ma simt din ce in ce mai rau

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Hai sa incep cu petrecerea d-rei care nu a iesit chiar cum imi imaginam eu (nu are rost de ce si cum si in ce fel) dar care s-a sfarsit cu bine, adica lumea multumita si ghiftuita, poze cu sutele, filmulet dragut, haine si jucarii primite drept cadou, balonase, trompete si coifuri colorate, etc. Ioana a ales de pe tava (si sa nu radeti ca va bat) in primul rand papiota de ata - adicatelea va fi creator de moda (cand eram eu mica se zicea croitoreasa) - apoi rujul si apoi stiloul; cand a vazut ea ca sunt cam nemultumita de papiota aia s-a gandit sa ia si banii, dar i-am explicat clar ca a fost prea tarziu. Si mare chin a fost sa taiem din parul fetii ca ea nu suporta nici sa o pieptan daramite sa ii umbli cu foarfeca prin par.

Dar s-a lasat party-ul cu o mare durere pentru mine, adica de duminca bolesc incintinuu, de simt ca nu mai pot. Ieri ajunsei la doctor si mi-a zis ca am criza de colica biliara. Mai fetelor, e ingrozitor, zac toata ziua, vars orice mananc, ma doare stomacul de mor si ma doare intre omoplati de nu pot nici sa rad. Acu ma tratez si sa vedem... In plus, de aseara m-au invatadat rusii cei nenorociti, care trebuiau sa vie peste 3 saptamani! Mai am un pic si moooor!!!

rodica, si fata mea scrasneste din dinti dar ziua si e tare scumpa cum isi tuguie gurita aia frumoasa! cu batutul copiilor, nu avem treaba, la noi e pe invers, se duce si pupa orice copil, si ma apuca groaza cand vad ca se duce catre un pui de tigan care cerseste sau mai stiu eu ce face!

mihaela, tare rau imi pare de Silviua mititica si speram sa se faca bine repede.

tigresa, pupam mergatorul de Horia! chestia cu rasfatul ne sperie si pe noi si chiar ne-am gandit sa luam masuri. Noi nu prea am rasfatat-o pe d-ra dar maica-mea care o vede in fiecare zi (adica ne ducem noi pe acolo) ii strica fetii educatia!

loredana, noi nu avem inca 9 kile si nu imi mai fac nici o grija, asa ca... si felicitari d-nei studente! la raceli eu merg mai putin pe medicamente si mai mult pe ceaiuri, supe calde, frectii cu otet de trandafiri (facut in casa), vitamina C, sare sau spirt pe piept si alte chestii din astea; petru nasuc incearca ser fiziologic amestecat cu vitamina C

danat, tare pofticios Raducu tau la tort! ma bucur ca a iesit petrecera frumoasa si pupam baiatul pentru primii pasi de unul singur!

mai irinuca, lasa draga mea, ca la 2 ani o sa ai o petrecere de pomina, o sa vezi tu! sau mai bine la Craciun!

freia, traiasca si la mai mare! cand scapi de chestia cu injectiile la copil? sa ne vizitezi sa se obisnuiasca Capshunika la mine. fetelor, am fost bona pentru Capsunika de 2 ori dar, spre disperarea mea, a vrut sa stea numa' la sotul meu in brate. Cand vedeam cum se lipeste de el, muream de ciuda.

cristina, bine ai revenit pe meleaguri bucurestene! (fir-ar el sa fie de oras murdar si aglomerat si zgomotos si...) imi pare rau de piciorulsul tau si daca ai nevoie, ma ofer sa iti fac piata! si-asa nu ne-am vazut de mult!

cum sa nu ne uitam la poze, irinuca? vazut si placut! ai un barbatel in toata firea! dar am si eu o intrebare? acolo s-a ascuns singurel sau l-ati bagat voi?

Dragelor, multumim din suflet pentru urari, sa dea Dumnezeu sa fim cu toatele sanatoase, sa ne crestem copiii!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput