Bebelusi de Aug-Sept 2003 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Am reaparut, dupa doua saptamini de bolnaviciala pc, multumim de urari pentru aniversarea de un anisor a lui David si uram si noi "La multi ani", cu multa sanatate si viata lunga plina de bucurii, realizari si noroc pentru sarbatoritii pe care i-am ratat in aceste doua saptamini: Ana-Maria, Matei-Alexandru, Silvia-Petra, Gabriel, Sebastian, Andrei-Cosmin, Elena-Teodora, Andrei-Calin, Radu-Stefan, Ioana-Maria.

Sincer, sa stiti ca ne-ati lipsit.

l_carmen2003: multa, multa sanatate pentru Alex, si multa putere pentru tine;

iuliana76: sa fi sanatoasa tu si bb2, si sa treci usor peste partea grea a sarcinii, ca de frumoasa - e tare frumoasa perioada asta; nu am reusit sa ne vedem, desi eu merg destul de des prin parc dupa-amiaza;

freia: multa sanatate pentru Alexa, si multa putere pentru tine;

Noutati despre David: merge din ce in ce mai bine, in sensul ca stie cind cade sa puna minutele, apoi urca sau coboara o trepta. Si lui ii place la nebunie geanta mea, sa scoata din ea absolut tot, dar a inceput sa se si joace cu tot mai multe jucarii: plimba masinute, se joaca cu cuburi etc. Are 8 dintisori si se pare ca apar maselutele cu durerile aferente, motiv pentru care dr. ne-a recomandat: Tantum verde - sper sa fie si bun ca nu auzisem de el.
Petrecerile de un anisor si mot au fost tare frumoase, mai ales pentru noi, iar pentru David ca i-a placut sa i se cinte "La multi ani" si ca s-a vazut tuns.
Am intels ca apare o intilnire in octombrie, la care ne inscriem si noi.

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

In primul rand, imi cer scuze ca ieri nu am intrat pe subekt, si-i zic acum cu putina intarziere LA MULTI ANI frumoasei Ioana-Maria, sa fie sanatoasa mereu, voioasa, norocoasa, iubita si frumoasa!!!!

Freia multe felicitari pentru fonctia de moderatore sa speram ca nu ne "tai" de-acum daca vorbim prostii de genul ...biiiip. Imi pare rau ca ai ajuns chiar sa stai la spital cu Capshunika, dar cred ca e solutia cea mai desteapta si-o va pune cel mai bine pe picioare, si-asa ai avut mare curaj sa te lupti singurica cu "fenomenele" pe care le tot avea...ufff, dar cred ca te seaca la suflet sa o vezi, asa mica, pe-un pat de spital. Sanatate multa sa-i dea Dumnezeu ! SI tie tarie, putere si sa nu-ti mai dea incercari de-astea grele. Dar tatal tau cum mai este? A! Uitam de carutz: il mai avem ca nu m-am mai preocupat, iti dai seama, vorbim, scrie-mi pe pm daca vrei, cum facem.

Mihaela-s si Sisi nu sunteti singurele!!! Si eu asa m-am plafonat si saturat de ceea ce fac zilnic, zilnic, aproape la fel. Sa nu se inteleaga ca nu-mi place, nu e vorba de Radu nicidecum, ci doar de activitatea zilnica, dar mi se pare logic si omenesc sa mai vrei sa te rupi 2-3 ore pe zi, sa faci altceva, sa mai folosesti creierul si la alte activitati decat sa zici "uite mami cutzu-cutzu", etc. Intr-un fel si eu imi doresc sa reincep munca, dar nu prea ma trage atza la serviciul ala pe care-l am...parca as face ceva pe cont propriu, offf e complicat...
Sisi cred ca te inteleg, e frustrant sa stai atitea ore sa muncesti si sa-ti vezi copilul asa de putin, mai ales cand e mic si evolueaza rapid de la o zi la alta. Nicium nu-i ok Pe deasupra, cred ca-i si astenie de toamna...

Iuliana ce rau imi pare ca se chinuie Emma si ca a racit scumpa, sanatate multa si nopti cat mai linistite va doresc

Mih draga de tine, nu-ti mai face atitea griji si remuscari, nu vreau sa par eu aia inteleapta, da' iti dai seama si tu ca, cazaturi si lovituri vor mai fi, poate si mai si de-acum incolo, cu cat evine mai independent dar tot bebe mic ramine deocamdata, nu stie ce-i ala pericol. Tati pe cine sa dea vina, normal ca pe tine, ca si la mine Sper ca tu ti-ai mai revenit si sanatate multa va doresc!

Dana-ene pai eu nu prea sunt nici in poze, nici pe filmuletul de pe camera video pt ca nu eu eram sarbatorita Majoritatea cadrelor sunt cu Raducu in centrul atentiei si asa e normal nu?
Mi-a parut rau insa ca macar o fotografie as fi putut avea si eu cu baiatul meu la 1 an fix, da' asta este! Sa dea Dumnezeu sa avem ocazii cel putin tot asa frumoase si promit ca tragem un shooting meserias

NicoletaF v-am admirat si eu pozele cu scumpicul Andrei, cu boticul scump, mi-a placut si tortul si camera cu Happy Birthday, frumoooos!

Hai ca va pup si ne mai auzim!

Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Va multumesc frumos fetelor pentru incurajari! Stiu ca or sa mai fie cazaturi, lovituri, s.a.m.d. dar asa am o greutate pe suflet de nu va mai spun....Numai cand ma gandesc la ce se putea intampla.....Brrrr! Iar ma ia cu friguri!
Surprinzator, tati nu a dat vina pe mine. A spus ca asa sunt copiii, si ca or sa mai fie cazaturi, lovituri, cucuie, mai ales ca nici nu sta locului. E tare smucit. Seamana cu massa! Asa eram si eu cand eram mica. Dar asa cred ca sunt toti copiii la varsta lor.
Maine mergem la vaccin.Mi-e o frica si de asta....
Apropos, dana_ene ce face Oana? Ati fost la vaccin?

freia draga de tine....Iti doresc putere multa si multa sanatate capsunicii scumpe. Sa se faca repede cat mai bine!

iuliana saraca de emma ce greu trebuie sa-i fie...si saraca de tine....E greu cu pustii astia mici, mai ales cand nu ai pe nimeni sa te ajute...Sanatate multa!

Loredana ce face Lisa? E mai bine?

Va pupicesc pe toate!

Mih si bb Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Buna dimineata fetilii.
Eu am un car de draci fetelor, sa va spun ca ma terorozeaza Lisa, asa ceva nu am vazut mai, e direct un mic tiran. Ieri toata ziua mi-a miorlait, dupa incercari esuate de a o adormi sa pus pe un plans crunt, trei ore feteor mi-a plans intruna. Daca o tineam in brate adormea, leganata, cum indrazneam sa o pun in patut, adormita fiind urla cat o tinea gura. Dupa 3 ore de plans a adormit la ea in patut, de la ora 15 pana la ora 15:25. Bineanteles ca tot plangad sa si trezit. Am luat-o din nou in brate si iar a adormit, a dormit , pana pe la 16. Aseara, sa nu va povestesc, era rupta de somn, i-am facut baita si am pus-o in patut, a adormit al biberon de somn ce ii era. Cum am pus-o in patut a inceput scandalul, cand o lu-am in brate dormea, cum o puneam inapoi facea circ. Asta a durat iar vreo 2 ore, apoi a adormit, dupa 30 min sa trezit din nou, in urlete. Am pus-o in patul nostru din dormitor, m-am pus si eu langa ea si ce sa va zic, a dormit bustean pana dimineata. Imi vine sa imi dau cu capul de toti peretii, ca eu sunt vinovata, fiind bolnavioara, se trezea des si am dormit 2 nopti cu ea, sambata si duminica noaptea si acum nu mai vrea sa doarma in patut, vrea cu mami. Ce ma fac fetelor ? Oare o sa ii treaca damblaua asta?. Mucisori nu mai are asa multi, doar catiava, acolo :))) de samanta. Am fost cu ea la medic ieri si ne-a dat ceva siropuri pentru rosu in gat. sper sa ii treaca. Saptamana viitoare avem programare la oftalmolog. Ieri doctorul pediatru zicea ca lui nu i se pare nimik la ochi, adica el nu vede ca ii fuge ochiul stang si mi-a zis ca sigur nu are strabism, dar totusi merg la oftalmolog, sa fiu eu sigura.
Citind pe aici pe la voi observ ca o groaza de copilasi sunt bolnaviori, ba probleme cu kaki, ba raciti... ce Dumnezeu o fi? ca eu sunt speriata deja. Noi mergem la vaccin dupa ce ii trece raceala de tot, faceam antigripalul ca mie frica sa nu se imbolnaveasca din nou.
Danat... eiii, vezi ce fotomodel cresc pentru Raducu tau si tu nici nu vrei sa ii zici la Raducu sa se indragosteasca de Lisa. Vezi chiar tu spuneai ca e numai buna pentru Radu, 83 cm - 80 cm. Deci pana la urma ni-l dai sau nu ? Am vazut si pozele, superbe, adica Raducu, mor mai de dragul lui nu alta... si Lisa la fel.
Freia offf, sanatate la Capsunica ta, sa se faca bine repede si tie multa putere. la Capsunica.
mihaela s felicitari pentru Silvia, ce bine de tine, macar acum sti ce vrea si ce nu. Sper ca in curand sa imi zica si Lisa da sau ba... Felicitari inca o data, ai o fetita desteapta.
Va pupam pe toate

http://community.webshots.com/user/lisa_mica28
http://community.webshots.com/user/loredanaiascu83

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Mih am scirs in acelasi timp :)))
Apropo de cazaturi, eu am direct mustrari de constiinta, deci te inteleg foarte bine si de aceea nici nu iti zic sa nu iti mai faci remuscari ca ma stiu pe mine. Nu e zi de la Dumnezeu sa nu imi cada, mai ales de cand a inceput sa mearga singura. Plangea ea , plang si eu, imi vine sa mor, mai ales cand se loveste la capsor. Si cand stau si ma gadensc cate cazaturi vor mai urma pana vor sti sa se fereasca si vor invata ce e ala PERICOL´, mi se face rau, imi vine s anu o mai scot din patut afara.
Lisa, am scris mai sus ce mai face... MA TEROROZEAZA? ce sa ma fac ?Poze noi cu Lisa puteti vedea aici : http://community.webshots.com/user/loredanaiascu2004

http://community.webshots.com/user/lisa_mica28
http://community.webshots.com/user/loredanaiascu83

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ce v-am zis eu fetelor cand am plecat??? sa nu scrieti mult, ca mor citind? adica intru la 10 in casa, in 5' imi iau paginile si de ora juma' citesc!!!

eu m-am gandit cum e cu barza asta... si uite la ce cocluzie am ajuns. stefi o izbit-o rau de tot cu avionu', o adus-o in bucuresti... si dupa ce s-a inzdravenit nitelus, a putut zbura din bucurestii noi pana in giulesti. las ca se face ea ghine, si ia metroul de la gara de nord pana la mine... apoi promit solemn ca o fac pachet via california!!!
roxana, pai cum ma sa vina barza la noi daca tati e prin tari vecine???

iuliana76 bravo mei!!! asa sa te gasesc, cu moralul sus!

iuliana daca gasesti vreo reteta la chestia cu muscatul sunt si eu doritoare. andrei una-doua ma musca!! ma, si parca ii ramane carnea in dinti!!
ma da' stii ca te pricepi sa strici petrecea omului! cum sa le amintesti fetelor de silueta cand se pregatesc de party?? ai?? pai rusine mare! vrei sa le ramana mancarea in gat?

rodica pai cum ma sa ne ferim?? veniti la intalneala in octombrie?? las' ca n-o ciomagi puiul tau tocmai pe-ai nostri!

joi la 10 suntem programati la vaccin... si ne asteapta, ca a venit comanda...

loredana daca e doar nasucul infundat, eu ii pun ser sa-l tin curatel... daca are febra sau tuseste e cazul sa-i dai si altceva. iti spun ce ne-a dat noua : calpol pt febra, stodal pt tuse. cu diareea, ca tot veni vorba de medicamente, am avut smecta (ma, si diluata andrei o bea cu biberonul!!), apoi imodium, dar juma' de pastila si numai in cazuri grave. pe prospect scria parca si ca nu se da sub 5 ani decat cu recomandare medicala. la diaree e f. buna apa minerala, atat ca la un an e cam mic bb pt ea. vit.C ii dadeam juma' de fiola dimineata, juma' seara, dar ai grija, inmoaie scaunul! asa ca daca face deja moale, renunta la vit. C. pot sa-i dai suc de citrice ca nu are concentratia prea mare.

hi hi hi, si eu care credeam ca numai andrei nu suporta HN-ul!!! da' vad ca doar capsunica si raducu se omoara cu el.

ce aveti mai cu fetitele? ca au doar 9 kg? da' vreti sa se ia la tranta cu baietii care au 10? ei si voi acum, ce vreti, sa-i indopati sa fie rotunzi!

dana nu merge sa repari caseta? sa tai partea sifonata si sa lipesti pe dedesubt ca sa salvezi restul? o copiezi si gata. eu asa faceam cu casetele audio, si aproape ca nu-ti dadeai seama unde fusese sifonata.
si de unde pana unde inscrierea in clubul HB se face dupa cate uiti??? ca daca e asa, ma inscriu si eu rapid, da' pune danateu batu'(in cazul in care nu gaseste ciomag!) pe spinarea mea daca ma prinde!!!

irinuca pai ce zicea tati al vostru de radu, luca si raluca??? voia trei si acum l-a apucat frica? ia dati o raita prin IOR, sa va incurajam nitelus! cat despre soacra, ca sa facem putin haz de necaz, era si timpul s-o barfesti si tu un pic de rau, ca doar n-are nimic la activ! apoi stai linistita, si a mea s-a carat in miezul botezului si l-a luat pe cristi cu ea, de-mi venea s-o bat! si nu o iert... era sa piarda baita lui andrei din cauza ei!

sisi eu am scapat de stres, nu mai folosesc nimic! dar inainte ma duceam la ratf si-mi alegeam eu ce-mi placea... nu zic dupa ce criterii... oricum nu durex. cand am avut mi s-au parut mult prea subtiri. da' sustin pe danateu, cu buburuze cu tot!

mihaela pai eu sa fi fost in locul tau tot le spuneam vecinilor de la inceput s-o lase mai moale, ca altfel se invata si asa vor face mereu!!! si ce experiente triste am la capitolul asta!

acum sa va povestim cum "o fost" la moldoveni. 4 ore cu maxi, nesperat de bine, andrei s-a trezit la 30' dupa buzau (si ne gandeam la oana!). a chitait nitel, pe la marasesti a mancat, la adjud a mai chitait iar si in 30' eram la onesti, dar puiul dormea. acolo s-a comportat excelent, fara mofturi la mancare si alte prostii, doar kk moale de 2 ori. dar eram linistita, ca vara-mea e medic si daca era ceva se rezolva rapid. si apoi, facea cate 4 pe zi!! asta m-a omorat, dar erau tari si "aratosi", asa ca l-am lasat in pace. NOUTATEA cea mare e ca mergem pe 2 picioare, fara sa mai tremuram. si vara-mea si matusimea su niste case f. mari, iar andrei s-a plictisit de mers in 4 labe si a inceput sa exploreze in 2. la vara-mea o lua si pe scara in sus, si ce chiote pe capul lui... cum scapa pe hol imediat urca scara. ma, si nu-mi era frica decat ca scara era de-aia interioara de lemn dat cu lac, si aluneca maimutica!
apoi evenimentul cel mare a fost intalnirea cu simona! sa vedeti voi pe stefi si pe dani ce puiuti blonzi sunt, eu i-as fi luat acasa, da' si pe andrei. am prins o zi superba, am lasat copii pe iarba si ne-am distrat pe seama lor. o sa pun si poze, ca deja erau 3, intra la capitolul "intalniri". trebuie musai sa incercam si noi intalnirea pe iarba, nici nu va dati seama ce haios e! numa' sa nu ploua!
si azi m-a adus varul meu cu masina la bucuresti, ca avea treaba. super. ne sculam noi cu noaptea in cap, si la ultima treapta cand am coborat, eram atat de adormita ca am alunecat.era si intuneric... am cazut, andrei nu a patit nimic, ca pe el l-am tinut bine, dar mi-am luxat piciorul! ce sa zic, perfect pt o mama singura inca o saptamana! acum o sa-l chem urgent pe frati-miu la mine. buuun, numa' ca de durere cand am iesit pe poarta am lesinat! noroc ca deja dusese el bagajul la masina si-mi luase copilul din brate! acum sunt in casa, cu casa vraiste, si abia pot sa fac cate ceva!
dar de sta pe forum e ok.

INTALNIRE OCTOMBRIE16-17: cristinamh, freia, Anny, danat, NicoletaF, dana_ene(), floarea-soarelui, reby

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusipoze.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Freia, nu stiu daca sunt in urma cu evenimentul...dar io abia acum am observat ca ai promovat, asa ca te felicit si vorba daneit, sa nu ne "tai"

Cristina, mai da' ce ghinoin poti avea, imi pare rau pentru piciorul tau, cred ca o sa-ti fie greu...iti doresc sa-ti revii cat mai repede. Iar lui Andrei ii transmitem sa fie umblaret si acasa ca in deplasare, chiar daca asta te va face pe tine sa suferi cu piciorul.

Loredana, eu zic ca trebuie sa ai rabdare muuuultaaaa, daca vrei sa o reobisnuiesti in patutul ei, sa o lasi sa planga putin, sa rezisti tentatiei de-a o lua in brate si sa incerci sa fii calma, altfel Lisa va fi tot asa de "rea". Daca crezi ca nu rezisti, atunci trebuie sa te consolezi cu gandul ca va dormi de acum inainte cu voi. Eu am patit cu Diana asa cand era mica, o mai mutam in patutul ei, dar cum se trezea incepea sa urle, iar la un moment dat a devenit o mobila in plus in casa (patutul). Abia dupa ce am divortat si ne-am mutat in Satu Mare am reusit sa o conving ca trebuie sa doarma singura, si avea deja 5 ani si ceva. Nu spun ca si acum cand Ovi e de garda, ar vrea sa doarma cu mine.

Nicoleta, am vazut si eu boticul scump al lui Andrei, iar pozele de la ziua lui sunt faine. copilasului dulce.

Danat, am admirat aseara tortul si casa impodobita, mi-a placut mult. Si pe domnisorul sarbatorit, e un scumpic! Mai, io iti mai zic o data, o sa fie coada la usa ta!!! Da' pe noi ne iei in fata, nu????
Si nu-ti fa sange rau ca nu ai o poza cu Raducu la 1 an, nici mie nu mi-a trecut prin cap, eu am fost aproape tot timpul cu aparatul in mana, asa ca tati apare in multe din ele cu fiica-sa, dar eu nu! Ne scoatem noi parleala, nu-i asa?

Dana-ene, ati facut vaccinul?

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20
http://community.webshots.com/user/fetele_mele

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Danateu te dai mumos ha?

Fimea are enterocolita de fapt si de drept. Si se pare ca avem amandoua o boala rara de sange, cu efect coagularea intarziata a sangelui. Nu am retinut numele. Asteptam analize la coprocultura si coproparazitologic.. daca iese ceva dr m-a amenintzat ca ne interneaza.

Tata e la infectioase acum, are infectie urinara, si ma baraie la cap cu soramea aia mica ca face ca drege si sa vorbesc cu ea sa-si bage mintile in cap. Ce usor o fi, nu?

Mihaela ce mai face Silvia? e mai bine?

Cristina... pana vine tati sa ai embrionul format draga. Tinem pumni. Dupa ce se trezeste Capsuna trec pe la voi sa vaz cum te simtzi cu chisoru ala beteag.

Promit ca ma ocup si de locul de intalneala saptamana asta... cel tarziu Vineri va dau un raspuns.

pupici si multumesc de urari pt Albastreala

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Salutare gasca!
Ieri dupa ce am scris cel mai lung mesaj de pina acum a cazut reteaua si am ramas in aer.

Aveam in primul rind sa ii spun la multi ani Ioanei Maria si mamicii ei Raluca sanatate multa si bucurii.

Mihaela S si noi avem vecini turbulenti dar nu am rezolvat nici cu politia, oricum in fiecare sesiune ca sint studenti e nebunie dupa examen se string si chefuiesc.

Danat felicitari pentru siluata noua . Apropo cite Kg ai slabit? Am inceput si eu dieta lui Montignac si am ajuns la concluzia ca maninc mai bine ca pina acum desigur fara zahar si piine.
Am vazut si pozele cu Raducu la petrecerea de mot e un scump , nu iti face griji ca nu sint prea grozave daca sint cu Raducu nu mai conteaza.
Ce vorbeste Stefan in somn , ei bine cel mai mult m-a amuzat intr-o noapte cind ridea si zicea "ca" apasat asa cum zice el la caine, iar in rest mama, tata, da, plus alte cuvinte in limba lui de bebelus, da e un dulce.
Cristina sigur nu ii ciomageste pe ai vostri ! Mai ales ca ii povestesc tot timpul de ce au mai facut copii de-o virsta cu el. De venit la intilnire nu stiu ca e cam departe si nu avem masina dar nu zic nu deocamdata.
Nicoleta Ce frumos ai ajanjat camera ! E un smecher Andreiutu printre baloane iar de botic ce sa mai zic e un dulce asa cum pot doar ei da fie.
Freia felicitari pentru promovare si multa sanatate si tie si la capsunica.

Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
http://www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Felicitari Freia pentru fonctie, io promit ca o sa incerc sa nu bat campii pe aici! sanatate Capsunicii! Stiu si eu cum e cu discutiile intre parinti si frati, pe mine ma pune maica-mea sa-l torn pe frati-miu si daca nu vreau, face urat!
Cristinica cea plimbareata! Imi place de tine, esti o adevarata aventuriera! Sanatate si tie la chicior!
Danateu: am uitat sa iti spun cand ne-am vazut ce bine arati! Io aveam o durere de capatana de am zis ca mor si Erikutz mararit ca i se apropia somnul! Raducu e un dragalas, cuminte si cu o fatzuca tare luminoasa!
cam atat: pupici la pitici si la mamici!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput