Bebelusi de Aug-Sept 2003 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela_s spune:
Sa va spun ce fac eu la ora asta pe aici....vecinii de l etajul 9 (lateral) au chef de chef, asa ca ascultam manele, muzica ungureasca si muzica populara.Niste nesimtiti! Norocul lor ca doarme Silvia de galagia lor, ca altfel era politia pe capul lor demult!
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20
http://community.webshots.com/user/fetele_mele
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
danat spune:
Pfff Mihaela_s ce vecini nesimtiti, si banuiesc ca stiu ca ai bebica mica . Macar ea e fata de treaba si doarme chiar si-nm asemenea conditii. Imi pare rau ca nu e bine la burtic si ca nu prea vrea papa, de fapt si noi am trecut prin 2 episoade de gen si s-au rezolvat, vorba Oanei-noemi, numai si numai cu regim. Orez cu morciv fierte si HN25, chiar amestecate intre ele cand nu mai vroia sa pape altfel. Ca sa accepte HN-ul simplu, eu i-l faceam piure, altfel, din biberon, nu-l vroia. Sanatate cat mai grabnica Silviei scumpe si elegante! (am admirat-o in pozicile de la ziua ei, scumpa foc, foc cu bentitza pe cap )
Loredana chiar ca Lisa e top model la inaltimea (si kilele ) ei, da' se si potriveste cu 83 cm ai lui Radu (care, poate, chiar s-au inmultit de cand nu l-am mai masurat noi ). Tie felicitari pt facultate si sa-ti foloseasca din plin!
Dana-ene cica HB, ce te bagi bre unde nu ti-e locul?! A? Ocupi locul aici in club dijaba? Tu treci la liceence, hai bishti! Sper ca a fost ok la examen, eu oricum iti doresc bafta la toate, chiar daca nu apuc de fiecare data sa-ti urez inainte. Pupici Oanei cochete
NicoletaF multumim de urari iti dai seama ca aceleasi urari bune ii adresam si noi Andreiului tau, sa fie sanatos si norocos colega! Iar mamicii lui un pup de la Raducu (cu bale, ca avem en gros) Sper ca ati petrecut cu bine si voi!
Tigresa multumim de aprecieri (apropos, iti dai seama ce bine m-am simtit ieri, la petrecere, cand multe persoane care nu ma mai vazusera de vreo luna sau mai mult, se minunau ce-am slabit - si eu imi pusesem o bluza care nu imi mai venise demult, mai strimta, ca sa sara in ochi - asa ca asta DA mobilizare pentru lupta grea cu restul de kile ramase...insa am calcat strimb si am stricat putin dieta, ca nu puteam sa ratez o felie din tortul lui Radu, mai ales ca era cu visine in alcool, care mie-mi plac la nebunie, dar gata, de maine st cuminte la loc) Felicitari pentru progresele lui Horia si sa stii ca din toate cele spuse de tine si Radu o are pe-aia cu "cum face masina" "brrrr" si daca-i spun "pa,pa" face cu manutza, dar nu cand e cazul, ci dupa vreo 10 minute dupa ce ne-am intalnit cu cineva, il apuca asa, din senin...
RodicaP felicitari si tie pentru realizarile lui Stefan batausul Eu, la Radu, am observat alt "fenomen", ca-i plac mai mult copilasii putin mai mari decat el, ceide varsta lui il sperie cu chiotele si tipetele, cu toate ca si el scoate exact acelasi tip de sunete. Si, vorbeste in somn?! Ce zice?
Freia draga iti doresc tie putere si tatalui tau sanatate multa si refacere grabnica! Sanatate capshunicii dragi
Am uitat fetelor sa va spun ca exact cu o zi inainte de implinirea unui anisor Raducu a facut singur singurel primii pasi, de la canapea spre televizor (o vazuse pe Oana Andoni la protv, mdeh ca-i place si masii, darmite lui ) a mers vreo 3 pasi si pe la mijlocul distantei a inceput sa se balangane si l-am prins si re-echilibrat. In rest,de ziua lui, aia cu vant tare si rece, ne-am plimbat prin Herastrau o intreaga aleee, tinut de manute, tati in stanga si eu in dreapta, cu maimutica intre noi, nu va spun ce senzatie minunata aveam. Atunci parca am simtit prima oara ca si el e un OMULET adevarat si nu numai un bebe plin de nevoi si cerinte. Nu stiu daca ma fac inteleasa corect...Si, in sfarsit, zice "ma-ma" si cand nu are nevoie de ceva, pina acum zicea numai la greu, smecherul
Hai ca va pup si sa stiti ca am pus cateva poze de la petrecere, putine...
Dana mama lu' bb Radu Stefan
http://community.webshots.com/user/danateu
iuliana spune:
Felicitari danateu pentru "mama" si mersul lui Raducu, cit si pentru bairam. Ce mai, ai baiat mare...tre sa umbli in petit de acum incolo.
Apropos de regimul asta a lui Montignac pe care il tii tu. Eu iau o clasa de nutritie semestrul asta si chiar am discutat ieri despre regimul asta minune. Aveti grija ca, datorita faptuluii ca voi consumati numai proteine si nu carbohidrati, organismul foloseste ca sursa de energie proteinele pe care le transforma in energie. Poate aparea o boala numita ketosis (nu stiu cum se numeste in romaneste)in care apar ketons in urina (ai grija ca daca urina e urit mirositoare, asta e un semn de ketons in urina). Cica s-a facut un sondaj si in primele luni, da, persoanele care folosesc acest regim slabesc mai repede decit cele care folosesc un regim sarac in calorii, insa la sf. anului nu e nici o diferenta intre cele 2 regimuri in ceea ce priveste nr. de kg. Si cica persoanele cu regimul Montignac se ingrasa mult mai repede (asta daca inceteaza sa tina regimul asta) decit cele cu regim sarac in calorii. Si mai poate aparea un semn de ketons (gura urit mirositoare acetoneketosis). Pe scurt, eu nu consider, avind in vedere ce am invatat la cursul asta de nutritie, ca regimul asta e bun pentru organism. Carbihidratii trebuie sa formeze baza piramidei de hranire (food guide pyramid) si asta include cereale, piine, paste, orez, iar pe locul 2 sint fructele si legumele ca sursa de vitamine si fibre (dietary fiber). imi pare rau ca folosesc termeni englezesti, dar nu ii stiu in romaneste. Si ORICE regim trebuie insotit de cel putin 30 de minute de gimnastica pe zi. Carnea trebuie consumata max 100-150 g pe zi, cit mai multe produse din cereale si legume si fructe si cit mai putine grasimi si zahar. Eu am un cd care iti arata iti da totalul de calorii pe zi, cit la %5 grasimi, etc, exact tot. Si mi-am facut un sumar pe 3 zile si a iesit jale cu ce am mincat (adica, stau prost la carbohidrati, legume si fructe, in schimb stau excelent de prost la grasimi si proteine.
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
dana_ene spune:
Danat, stai sa demonstrez ca sunt memnbra in clubul HB. Pai, am uitat sa te felicit pentru reusita de a da jos kg in plus. Si am tinut asa de mult sa-ti spun asta. Vezi ?! Asta e ! Uituca !
Aha, care va sa zica lui Raducu ii place de Oana Andoni. Pai, ca sa-ti spun drept, si mie tare mult imi place fata asta. Atunci cand am facut "sedinta de alegere a numelui" cu tati, cand am ajuns la numele de Oana, imediat gandul mi-a fugit la frumoasa asta. Si-am zis DA, imi place numele....
Apropo de personajele TV, s-o vedeti pe fii-mea ce chiote si ce ranjete ii trimitea lui Pepe, cand a cantat zilele trecute la emisiunea lui Teo. Aoleuuuuu !
Aha ! Si sa nu uit: poze ! poze ! poze !
Deci nu ati reusit sa faceti voi poze ? Aha ! Si te luasi de mine ca noi am uitat s-o filmam .
---------------------
Mihaela, ce rau imi pare ca Silvia e tot asa cu burtica. Măi sa fie !
Si zici ca maselutzele inca nu au spart ?
Oare sa o tina tot asa pana sparg ?
Cu mucilagiu de orez ai incercat ?
Oanei i-a placut foarte mult. Parca mai spuneau fetele ca bebelasilor le-a placut si lor.
Iar pentru vecinii tai petrecareti am un mesaj:
---------------------
Oana e topita dupa reclama de la laptele FULGA. Cand e reclama asta la TV, vine fugutza de oriunde este si se posteaza in fata televizorului.
Am reusit s-o filmez intr-o gramada de ipostaze, dar acum ma gandesc ca tot mai aveam ce filma, ca nu am filmat-o cand isi leagana papusile, cand culege scamele de pe covor, daca ma vede pe mine facand acest lucru, cand isi pupa umbra de pe perete ...
---------------------
de la Oana pentru Andrei Catalin, petrecaretul !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200
irinuca spune:
Fetelor da logoree mai aveti.Pai am plecat la tara mercuri si acum stau de 1 ora si citesc.Si ce de noutati….
Iuliana 76, mult noroc, sarcina usoara(nu e neaparat sa fie ca prima- poate ca vei avea doar 1 saptamana greturi), nu te gandi ca o sa-ti fie rau si gandeste optimist.
Eu vreau BB2 dar s-a sucit tati ( ca cica e Radu prea mic, ca n-avem destul spatiu, bla,bla) si singura nu ma incumet sa actionez ( as putea uita pilula cateva seri….)
Citesc mesajele voastre de la « bairamele » cupchiilor si tare ma pufneste plansu’. Stiti cu toatele cat de mult inseamna petrecerea de 1 an pt. noi,nu ?
Cand a facut Radu 1 an, m-am trezit dimineata cu atata entuziasm si eram fericita tare si m-am agitat sa iau baloane, sa fac frumos, sa fie papica buna ( am facut partyul la mama ca era mai mult loc si saraca 2 zile s-a chinuit sa faca mancare).
Invitati erau socrii, nasii, cumnata, ai mei , sormea si 2 matusi.
Surprizele au inceput de la intrare ca socrii cu barbatimiu si cu cumnata mancasera acasa asa ca n-au vrut nimic.
Mai departe totul a fost un fiasco.Radu era scartait asa ca am decis sa aducem tava cu obiecte si tortul la inceput ca sa il culcam putin.Dupa tort am rugat-o pe soacramea sa il culce.Pana aici toate bune dar ..am indrsnit sa-i spun sa nu-l tina transpirat in geamul deschis si ……GATA ! S-a enervat, mi l-a trantat in brate si-a luat familionul cu ea, si nasii pt. ca ei aveau masina si…au plecat.Al meu sot s-a supatrat si el pe mine pt. ca din cauza mea se iscase scandalul si uite ce frumos s-a terminat ziua.Am plans toata noaptea si scandalui a continuat si in zilele urmatoare.Cu sotu m-am impacat oarecum dupa 1 saptamana in sensul ca ne vorbim, suntem politicosi si mai barfim nitel iar cu soacra m-am impacat dupa 3 saptamani ca sa nu stea cupilu stresat.
Uffff!M-am descarcat si io la voi ca doar voi ma intelegeti, nu?
Ce facem in WE?Mergem in gasca la targ?
Freia- cum esti, ce face tatal tau?
Danateu - desi cu intarziere(noi iar am fost la munte si n-am avut compu)multi pupici Radului si felicitari pt. mers de la Radu meu care nu vrea sa mearga decat tinut de degetel.Adica el se tine.Mai mult de unghie da el e convins ca are sprijin.
Roxana 77 - voi cand iesiti in parc?Aveti un program anume?Eu am tot fost prin Moghioros si m-am uitat dupa voi dar degeaba.
Radu meu a invatat sa faca ca rata si toata ziua zice "bac,bac".Ieri am murit de inima cand l-am vzut mangaind dragastos o ...viespe!!!Statea aia pe o para si el nu stia ce se misca.Noroc ca era ocupata si l-am salvat de intepatura.
Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
Sisi spune:
Iuliana 76, sa fie intr-un ceas bun! Mai, imi aduc aminte cum mi-au tremurat si mie picioarele vreo trei zile de "sperietura" ca nici noi nu o "programasem" pe Petra. In curand ai sa fii pana peste cap de fericita, cu tot cu greturi. Cat despre Durex, hopa ca m-ai pus pe ganduri ca si noi tot cu ele combatem dintotdeauna. Prima data ramasesem in pana si de aia s-a intamplat, dar sa se intample cu...???
Si dupa ce mai zice si Cristina, aoleu, aoleu. Ce marci mai folositi voi fetelor? Sau ma rog, baietii vostri...
Iuliana si Cristina, lasa ca vine si la voi, sa va spun un secret. Sunt mai multe berze dar au personalitate! Vin cand vor ele!
Freia, sper ca tatal tau e bine, stiu ce simti, si tatal meu are tot felul de probleme, mai rau e ca el nu vrea sa se potoleasca si eu tare nu vreau sa il mai vad la pat! Sanatate multa!
Loredana, felicitari pentru scoala! Multa bafta!
Danat, stiu senzatia aia cand merge tinut de ambele maini. Stia linistita ca revii la "sentimentele" de dinainte cand o sa vrea sa fie tinut doar de o mana si o sa invete sa traga numai in directiile in care vrea el: canale, rotile masinilor, vitrine pline de praf, stalpi samd...
Mihaela, sper sa fie mai bine Silvia, of ce o fi cu bebelusii astia de tot au problemutze? Si Petra a facut moale cateva zile dar nici chiar asa rau.
http://community.webshots.com/user/sisi03
danat spune:
Iuliana esti o scumpa ca te gandesti la sanatatea unei batrinici ca mine , nu, acum pe bune, mercic de importantza, ceva ceva stiam si eu din ce mi-ai povestit, e foarte interesant si, in acelasi timp, logic! DAR: eu daca maninc cereale dimineatza (asa cum zice si Monti, dar eu nu-l ascult) apai nu reusesc sa dau jos mai deloc. De fapt, eu nu tin Montignacul, ci un Atkins ceva mai dur, ca nu maninc nici fructe. Iar exercitii ti-am spus ca fac in sensul de aparate de electrostimulare (cum ar zice gurile rele, gimnastica pasiva), insa eu nu am slabit never ever cu aerobic(intr-o vreme imi placea ca mergeam cu niste colege). Am obtinut doar marirea masei musculare. Ma crezi sau nu, asta-i adevarul! Deci, pe de o parte ma ajuta regimul si pe de alta parte energia introdusa in muschi de catre electrozi. Un fel de "pat electric"
Chestia din urina cred ca-i ureea, ca asta stiu eu ca creste daca consumi proteine multe. Oricum eu o trag mai tare cu brinzeturile (chiar simt nevoia) decat cu carnea. Si legume la greu...Oricum, nu te astepta ca sunt cumva silfidutza, nicidecum, abia am ajuns cam cum eram la inceputul sarcinii, cand aveam oricum ceva kile in plus, asa ca mai aaaaaam de lucru serios.
Dana-ene vaaaai ce mi-a placut faza cu scamele de pe covor si Oana care te imita Acu' nu te supara pe mini, da' e clar ca pasesti vertiginos spre HB-uri din moment ce ai deja apucaturi legate de scame Iar poze, am spus ca am pus putine, ca nu am reusit sa fac eu, sotul a filmat cu camera video, dar poze eu nu am stat sa fac si personajul care ni le-a facut nu a prins prea multe in momentele relevante. Mai mult avem poze din desfasurarea mesei
Irinuca ce rau imi pare ca a iesit asa nasol cu petrecerea Raducului tau . Iar sotii astia si discutiile despre si cu neamurile lor, mai bine no comment ca iar ma enerfez, eu saptamana trecuta numai asta am bodoganit! Cel mai criminal subiect de cearta intr-o familie sunt rudele (mai ales parintii) fiecare ii apara pe-ai lui si uite-asa se fac varza nervii vostri! Nashpa, imi pare rau...
Cat despre expo, eu as merge, daca mai vor si alte fete...mai vorbim pe miercuri, joi asa...sa vedem si vremea daca tine cu noi.
Sisi draga apai m-am gandit ca si daca-l apuca nervii cand e tinut de manutza asta e! Nu-l las chit ca se da cu fundul de asfalt! Sa vedem, care-i mai tare? El? Am ghicit?
Cat despre condomsuri , noi folosim de multa vreme LovePlus, ca suntem pasionati de striatii, buburuze si alte proeminente de pe ele
Dana mama lu' bb Radu Stefan
http://community.webshots.com/user/danateu
NicoletaF spune:
Buna
am un pic de timp liber si am vrut sa va spun ca am pus poze de la petrecere, o sa mai punem. Mai asteptam musafiri.
Azi am fost un pic mai liberi. S-au mai anuntat si maine.
Andrei merge f bine tinut de o mana.
Pupici la toata lumea.
Pe curand
Nicoleta si copilul Andrei
http://community.webshots.com/user/andreicatalin
mihaela_s spune:
Azi Silvia a avut doar 5 scaune, parca mai legate, desi tot moi. Papa de regim nu vrea sa mai pape, inghite de cateva ori apoi nu mai vrea.Asa ca azi a papat iar ciorbita si fasole verde, dupa ce a papat jumate de portie din papa ei si o jumate de banana. Lapte HN nu vrea deloc, iar piure nici asa, am incercat in seara asta si nici nu s-a uitat la el, asa ca a papat paine prajita. Am sa incerc maine sa-i mai dau orez cu morcovi.Cel mai groaznic e ca am chinuit-o in astea 3 zile sa-i dam medicamentele cu lingurita, ea urland de cand o vedea, eu turnandu-i pe gat continutul linguritei. Ea se ineca si urla apoi mai tare...asa ca de maine nu-mi mai chinui copilul,ca pana si mancarea o refuza pana nu se lamureste ca nu-i medicament. Cred ca de asta a refuzat si piureul HN, nici macar n-a vrut sa guste, i-am pus putin pe buze si tot l-a refuzat. Dar cel mai ciuda mi-e ca refuza sistematic laptele, nici nu vrea sa ia sticla in gura, parca ii e ciuda pe ea. Noroc cu branza de vaci, macar asta o mai papa.
Gingiile sunt tot umflate, maselutzele nu au erupt, si tare greu reusesc sa le verific ca nu ma lasa.
Petrecaretii s-au oprit azi noapte la ora 3, dupa ce sotul meu s-a dus sa le spuna sa opreasca muzica. Nu stiu daca stiu de bebica noastra, sunt niste tineri nou mutati in bloc si desi m-am intalnit cu ei in lift de cateva ori, tipa m-a intrebat ultima data la cine venim in vizita?
Irinuca, tare rau imi pare pentru petrecerea voastra, e pacat, pentru ca cel mai mult ar avea de suferit Raducu, nu acum, ca e prea mic si nu stie. Sper din suflet sa nu se mai repete, mi se pare un motiv absurd cel pentru care s-a "umflat" soacra ta. Si mai ales ca nu era momentul.
Dana-ene, si Silvia e topita dupa reclama cu vacuta. Azi i-am dat cutia, ca am golit-o de lapte si a fost foarte incantata de vacuta. La un moment dat, a scapat cutia pe jos, a luat-o dar cutia era intoarsa cu spatele vacutei inspre ea. Silvia incantata ca a luat cutia, s-a uitat pe ea, a dat din cap ca nu, apoi a intors cutia si cand a vazut fata vacutei, a fost toata numai un zambet. Si sti cum face vacuta la noi?! AAAA, desi o corectez de fiecare data si apoi ea repeta UUUU...
Azi i-am spus poezia "catelus cu parul cretz", ca sa o potolesc cumva sa stea cuminte la procesul schimbat scutec. A stat foarte atenta, cum a auzit de catel, a inceput sa faca hmmm,hmmm, apoi la rata mac-mac, dar pe muteste (asa face la ea rata), adica deschide si inchide gurita, cum ar zice mac-mac. Iar eu ca sa fie mai haios, cand ii spuneam "fura rata din cotetz", ii spuneam hatz, fura catelul ratza si faceam si cu mana ca si cum as lua ceva...iar ea se prapadea de ras si ma imita cu mana...
Am uitat sa va spun ca si Silvia e batausa cu copiii, l-a lovi chiar si pe un bb de vreo 9 luni, dar la ea asta e un gest de dragoste cateodata, asa face si cu noi acasa si nu o face din rautate, ci cand ne jucam si ne dragalim, dar cum sa explici unei mamici asa ceva??!
Oricum face si gesturi de rautate fata de copii, ieri in parc s-a dus glontz la tricicleta unei fetite, fetita cand a vazut a venit si ea sa-si recupereze masinaria, dar ce credeti?...Silvia striga si ii impingea manutele fetitei, sa plece de acolo. Normal ca nu au inca simtul proprietatii si nu stiu ca e a lor sau nu, dar nici nu vrea sa imparta cu nimeni...normal ca acasa Diana o lasa cu multe jucarii de-ale ei si nu i le ia decat atunci cand Silvia nu le mai arata interes.
Probabil ca in curand si de noi vor fugi copilasii...
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20
http://community.webshots.com/user/fetele_mele
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
iuliana spune:
Emma are mucisori si e tare miriita. As' noapte ne-a sculat din ora in ora. Am simtit ca innebunesc de oboseala...si a inceput ploaia si imi da o stare tare naspa. Noroc ca i-am luat hainute Emmei din timp si am fost pregatiti. Si cica azi era zi de curatenie generala la noi. Tt ce as face e sa tolanesc in pat.
Irinuca, imi pare rau de petrecerea lui Raducu...lasa ca iti scoti pirleala la anu'.
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat