Bebelusi de Aug-Sept 2003 (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Distractie placuta la petrecerile din week-end.
Iuliana 76 sanatate multa si sa ai grija de tine. Felicitari!

Profit de ocazie sa va povestesc realizarile lui Stefan.
Ne cere sa dam drumul la muzica timp in care da din minuta de parca ar pocni din degete, danseaza si se invirteste, merge cu spatele 4-5 pasi, ride la reclama cu Hochland cind stranuta baietelul, ii place geanta mea mai ales daca e cumava deschisa le gasesc pe toate insirate pe jos, cind a gasit tava pe care ii dam mincare a facu mpa!mpa! vorbeste si ride in somn, scirtiie din dinti.
Si bate toti copiii ...de au ajuns mamicile sa se fereasca de noi . In rest e un ingeras!
Va pup .

Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
http://www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Anny, sa stii ca nu prea bateam copiii cind eram mica...o data am batut-o pe una care a trisat la de-a-v-ati-ascunselea. Mama ce cotonogeala i-am tras. Ultima data cind am batut pe cineva era un baiat de o seama cu mine de la bloc (eram printr-a saptea) si ce i-am mai tras cu cizmele la fluierul piciorului...hihi...ce satisfacuta mai eram. Dar in rest ma jucam cu ei si la gradinita chiar se certau de la mine. Si sper ca Sergiu s anu semene cu tine. feri Doamne.

Distrabalare placuta cellor care se petrecaresc miine...si aveti grija de siluete, dragelor.

Mihaela, imi pare rau de Silvia, eu nu prea am sfaturi ca Emma nu a avut niciodata diaree din asta.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

pai sa va povestesc...azi pana la ora 11.30 Silvia facuse deja kk de 4 ori, primul muuult si moale, de a iesit din scutec, apoi 3 mai mici dar tot moi. Ceai de menta a baut zilele trecute, dar nu e mare amatoare si mai mult de 200 ml/zi nu am reusit sa-i dau. Am sunat la spital la tati sa vorbeasca cu o dr. sa mergem sa o vada pe Silvi, asa ca la ora 12 eram la dr. A consultat-o si concluzia a fost ca nu e nimic, adica nici o boala care sa-i provoace si diaree, ne-a dat un mediu steril in care sa-i recoltam scaun si indicatii cum sa-i recoltez urina si sa le ducem la analize. Noi ne gandeam la vreo infectie urinara, desi febra nu facuse, dar nu e nimic. Pot fi maselutele, ca sunt pe iesite, dar inca nu au spart gingia. Chestia nasoala, pe care o observasem si eu, pentru ca de dimineata n-a vrut sa bea ABSOLUT nimic, era deshidratarea, avea cearcane si pielea pe burtica uscata, asa ca trebuia ca in decurs de 4 ore sa-i dau sa bea 500 ml solutie rehidratanta, dar vezi sa nu...in toate chipurile posibile si imposibile am incercat...dr. a zis sa o fortam ca musai sa bea atat, dar in 3 ore am reusit sa o fortam doar 70 ml, Silvia era moarta de somn (nu dormise pana la ora 15 deloc) si de foame(dr. ne-a zis sa o infometam ca sa bea solutia). Asa ca ne-am dat batuti si la ora 15 a adormit. A dormit foarte bine pana la ora 18, apoi a mancat si de atunci cred ca am mai schimbat vreo 5 scutece(nu le-am mai numarat...). Ne-am bucurat seara cand a vazut sticla cu apa minerala ca a baut foarte setoasa, altceva nu a vrut.

Freia,kk nu e chiar apa, dar e foarte moale, scutecul e greu dupa un kk mai mare. Are si mucozitati, unele miros urat, dar nu toate. Dr. mi-a indicat urmatoarele alimente: supa de zarzavat cu paste fainoase, in care pot fierbe si o bucatica de carne de pui, apoi sa-i dau dintre zarzavaturi doar morcovul cu carnita, si zeama cu pastele fainoase, cartof copt sau fiert in coaja, orez cu morcovi, sau simplu, sau pasat si amestecat cu mar ras, sau orez cu branza de vaci, paste fainoase cu branza de vaci, banana, ceai de menta, apa plata sau minerala. Furazolidon 25mg de 3 ori pe zi, Sumetrolim si daca face febra Nurofen. Smecta nu vrea sub nici o forma.

Celor care sarbatoresc in acest weekend le dorim petrecere frumoasa si asteptam detalii.

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

La multi ani cu sanatate ptr. 2 baieti f. simpatici!!!
Raducu-Stefan
Andrei-Catalin
Sa cresteti mari si sa-i bucurati pe parinti!!!
Am uitat sa va spun, pe Raducu l-am vazut acum o sapt. in Herastrau, e la fel de frumos si voinicut! Iar mami arata si ea tare bine!!!

Iuliana76: Felicitari!! E o veste grozava. Nu-ti face griji, te vei descurca tu, desi va fi si putin greu. Dar timpul trece si din toate astea vei fi f. castigata.

Asteptam sa poposeasca barza acum si la Cristina si la Iuliana, unde este asteptata.
Mei, si pe mine ma intreaba toata lumea, daca am de gand si un bb2...raspunsul e invariabil "Nu stiu, sa mai vedem..bla, bla, bla, nu acum, mai tarziu". Dar adevarul e ca mi-ar placea, si va admir pe toate care aveti curaj. Oricum, acum, chiar nu e momentul potrivit, abia am inceput lucrul si sunt destul de entuziasmata. E nevoie sa impac putin viata de familie si cu cea profesionala. Cel putin asa simt acum.

Mai, dar iarasi sunt bebelusi bolnaviori vad.
Mihaela : Multa sanatate ptr. scumpa de Silvia!

Si Horia e racit, ii curge nasucul. E nostim cum a invatat sa-si "sufle" nasul, cum se face ca-l sufla mai bine spus.
Dar iata cum ma iau cu povesti si uit sa va spun ce e mai important!! Horia merge in picioare de o saptamana!!
Am pus si un filmulet pe net cu primii lui pasi.
Si ar mai fi sa va povestesc cate lucruri a mai invatat: sa bata din palme, sa arate cati ani are, sa sufle in lumanare, sa se joace "bau-bau" (chiar zice bau, si se preface ca se ascunde). "Apa", "Brr" (masina), "Ham" (orice animalut) sunt la ordinea zilei. In plus au inceput sa se vada la orizont si niste cornite mici de rasfat, eu il rasfat ca e simpatic, tati ca e istet, bunicii ca de-aia sunt bunici..si asa mai departe...motive de rasfat exista. Sau personalitatea de leut/tigrisor incepe sa-si spuna cuvantul ?

Multi pupici!

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Buna fetelor,

LA MULTI ANI!!!!!!!! pentru Raducu, sa fie sanatos si mami si tati sa se bucure de el. Petrecere frumoasa. pentru mami lui Radu.

Petrecere frumoasa si pentru Craluca.
Perecere frumoasa pentru petrecaretii acestui week-end.

Multumim din suflet de urari.

Mihaele-s - multumim de felicitare. Multa sanatate Silviutei. Andrei o pupa prieteneste pe obrajorii durdulii ca sa se faca bine mai repede. Am vazut pozele cu Silvia, e tare scumpa. Imi place poza " ce stropeala" Am vazut si de la petrecere, frumos tortul si mai ales "Miss Satu Mare" - cum spunea Dana-Ene

........Multumim Oanei pentru felicitari si pentru tot. si si pentru mami de asemenea
Am vrut sa intru azi-noapte si nu a mers DC , Sunt f obosita pentru ca am fost singura si a trebuit sa ma ocup de toate, curatenie, mancare, copil, etc. Mama nu a putut sa vina sa ma ajute, iar sotul a fost la serviciu. A venit seara tarziu. Dar nu-i nimic ca o data implineste puiul mamei 1 anisor[/red] Dana sa sti ca ti-am tinut pumnii pentru examen.

.......De azi incep sa soseasca musafirii, petrecerea tine trei zile. Nu luam motul acum, e mai mult o petrecere cu familiile si cativa prieteni. Am facut cateva poze ieri, le vom pune mai tarziu. L-am filmat pe Andrei si e un dulce. Se tine de mobila si merge putin. De doua zile a inceput sa mearga tinut doar de o manuta. Usor usor o sa alerge singur.
spune papa- mancare, be- bebe cand se uita in oglinda, canta si danseaza cum aude muzica.
...... Eu am ales sa-i fac tortuletul in casa. O sa-l vedeti in poze. ....

Iuliana76 - sarcina usoara si un bebe sanatos. nu trebuie sa fii suparata.

Cristinamh. si Iuliana Stati linistite ca barza zboara, nu a intrat in concediu.

Freia Multa sanatate tatalui tau.

Daca mai e vreun bebe bolnavior, sper sa nu, ii transmitem sanatate multa. Nu am citit decat printre randuri ca nu prea am timp.

va pup pe toti

Nicoleta si bb Andrei
http://community.webshots.com/user/andreicatalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Buna dimineata fetelor !!!
pentru Radu Stefan si Andrei Catalin, sa cresteti mari mari mari si cuminti.
Uram si petrecere frumoasa celor ce azi isi sarbatoresc anisorul.
dana_ene bafta tie cu intarziere, probabil ca deja ai luat examenul... apropo ce examene tot dai tu mai? La anii tai te mai apuci de scoli, asa HB cum esti !!! :))) Hai ca mor de ras numai cand ma gandesc ca zici ca esti HB, ce o sa te faci peste 10 ani ? Atunci cum mai zici ca esti ? Hai sa iti povestesc o figura de-a matusei mele ( sora mamei ) in legatura cu varsta. Asta sa intamplat chiar in concediul de acum o luna in Romania. Stateam toti la masa si discutam ca in cateva zle matusa isi serbeaza ziua de nastere. La care ea dintr-o data zice: Mai mai putin si fac 40 de ani ( a implinit 36 ) si mai am putin si mor, ba si a luat-o un plans, de m-am prapadit de ras ... Ceva de genul asta faci tu cand zici ca esti in culubul HB.
Apropo, nu te inseli, Lisa sa inaltat destul de mult, are 81 cm, dar nu ma intreba si cate kg are ca mi se face rau, nici nu mai vreau sa ma gandesc cat e de slabuta, are 9100 g. De cate ori o pun pe cantar simt ca inebunesc si nici nu vrea sa manance mai nimik.
Iuliana76 ce pot sa iti spun... esti o curajoasa, felicitari, sarcina usoara si sa ai un bebe frumos si sanatos. Tot stau si ma gandesc cat curaj pe fetele ce au deja in burtica cel de al 2 -lea bebel si cele care isi doaresc. Eu nici nu ma gandesc sa mai fac vreunul, poate mai tarziu, cand are Lisa vreo 3, 4 anisori, dar nu sunt sigura ca il voi face nici atunci.
Sa va mai dau o veste, eu asa mult ma bucur... De ceva timp tot stau si ma gandesc ce naiba am sa fac eu in tara asta, scoala din Ro nu imi este recunoscuta, oricum nu am terminat decat un an de faculta si singura meserie ce mi-as gasio , probabil, femeie de serviciu :((( Asta ma tot gandeam pana acum vreo saptamana si sa va spun acum ... M-am inscris la facultate aici, din pacate m-am inscris prea tarziu si nu mai prind semestrul de toamna - iarna, voi incepe scoala la sfarsitul lui februarie. Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a luminat mintea, ca eram intr-o stare groaznica, demoralizata la maxim si acum radiez de fericire. Asa ca incepand din februarie ma asteapta 4 ani de scoala ( 8 semestre, aici nu e ca in Ro ) si sunt tare fericita, sper sa reusesc sa o si duc la capat.
mihaela_s sanatate la Silvia, sa se faca bine repede. Voi aveti probleme cu prea mult kk, noi suntem constipate, ii tot dau ceai de musetel, dar degeaba, vai si ce se mai screme saracuta cand face kk... '
Lisa mea a racit nasol, imi vine sa mor, azi noapte nu a prea dormit, numai in reprize si de dimineata sa trezit la 6, ii era foame saracuta si nu putea sa manance, din cauza nasuculi, are nasul infundat si am impresia ca e si putin ragusita. La doctor nu pot merge pana luni. Voi ce dati copiilor vostri cand sunt raciti. Aici doctorii sunt niste idiotii, iti lasa copilul pana nu mai poate si apoi ii da ceva medicamente. Din cauza asta nici nu cred ca are rost sa merg la doctor, ca precis iar imi da vreun sirop care nu are nici un efect. Ca doar asta iarna am tinut-o bolnava 2 saptamani, cu medicamente de aici, apoi am mers in Ro la medic si mi-a dat ampicilina pentru copii si in 2 zile nu a mai avut fata nimik. Astia sunt nebuni aici, numai cand ma gandesc ma apuca groaza, ii urasc direct. Eu am din Ro ceva medicamente, mi-am facut provizii pentru iarna, spuneti-mi si mie voi ce dati la piticii vostri? Febra nu are, doar nasul infundat si ii curge tare.
Un weekend placut va doresc la toate

http://community.webshots.com/user/lisa_mica28
http://community.webshots.com/user/loredanaiascu83

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Petrecere frumoasa celor care au mare chef azi!

Mihaela sa stii ca lui Erik problema cu kk nu a trecut cu medicamente si nici cu ceai, doar cu regim: morcov cu orez fiert, vreo 3 zile cel putin si lapte fara lactoza, milupa hn (care nu putea sa-l sufere!) sau humana. al meu mai facea si un kk acid de ii arsese tot funduletzul!
Loredana: felicitari pentru inscrierea la facultate! ce inalta e Lisa! Top-model se face!

Noutati despre noi: ture-ture prin casa cu un baston de jucarie pana cade lat!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Loredana, las' ca te vad eu cand vei trece de 30 si tu...
Ei ! Eu nu sunt deloc deprimata de varsta mea. Ba chiar fac haz de ea. Oricum nu ma simt deloc batrana, mai ales ca am bebelina mica.

In privinta examenelor - e vorba de niste cursuri de perfectionare pe specialitatea mea, postuniversitare. Am fost trimisa de la serviciu. Sunt in total 7 examene, mai am inca 4 . De corectat se corecteaza la Bucuresti, iar eu dau examenul la Buzau, asa ca dureaza pana la 2-3 saptamani pana primesc rezultatul.
Oricum, multumesc pentru incurajari. O sa-l iau si pe-asta. Dar este stresant sa mai dau examene, asta e tot !

Tie, insa, iti transmit felicitari pentru decizia de a incepe facultatea. BRAVO ! Te-ai gandit foarte bine .

Wow ! Lizuca este inaltutza bine. In privinta greutatii, stai linistita, Oana mea are 9 kg imbracata . Asa ca....
-------------------

Nicoleta, mersi pentru pumnii tinuti .
Mama, mama ! Te asteapta cateva zile pline. 3 zile cu musafiri ! Brrrrrrrr ! Multa putere ! Sper ca totusi vei avea si ceva ajutor, ca altfel nu se poate.
Distractie placuta, abia astept sa ne povestesti cum a fost. Sa faceti multe poze .
de la Oana pentru Andrei !
-------------------

Tigresa, felicitari pentru tigrisorul care merge ! La intalnire sa vedeti ce de alergari .
-------------------

Mihaela, multa sanatate pentru Sivia . Toata ziua m-am gandit la voi. Sper sa se faca repede-repede bine.
Din pacate nu am sfaturi, fiindca problema asta nu am avut-o inca cu Oana.
Eu ma gandesc ca totusi e din cauza maselutzelor.
-------------------

Apropo de dinti si maselutze, nu v-am mai spus de mult timp cum stam noi: 8 dinti, 4 masele, 4 canini si urmeaza celelalte 4 masele, unde gingiile sunt super inflamate .
-------------------

Rodica, hai ca m-ai facut sa zambesc cand am citit despre Stefan cum bate el copiii si mamicile fug de voi. Asa o frumusete de baiat ? Pai, probabil ca incearca sa elimine concurenta
-------------------

Eu de aseara o filmez intr-una pe Oana. Dar sunt foc de suparata pe mine, fiindca am vrut sa revad caseta cu filmarea de la botez, iar afurisitul ala de video al meu a rupt banda. Acum incerc sa dau la telefon de varul meu, care a filmat atunci si ma rog la Dumnezeu sa mai aibe inca inregistrarea. Altfel...

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Fetelor multumim pt urari si gandurile bune! Gata, am terminat cu spalatul vaselor si facutul ordinii si m-am gandit sa va "controlez" ce mai faceti, cine-a mai ramas gravida intre timp

Pentru mine iua de azi a inceput la 6 dimineatza cand nu mai aveam somn ca stiam ca am 1001 chestii de facut si m-am sculat si m-am apuicat de impodobit casa de party. Am umflat cca. 30j de baloane cu plamanii proprii si personali de vedeam stele verzi (al meu hazband sforaia de zor la ora aia ) si le-am atirnat de tavan (cum v-am povestit anterior) si chiar a iesit un efect super. AM sa gasesc eu ceva poze si-o sa vedeti! Pe urma am atirnat bannerele si ghirlanda cu stegulete si pe la 8 m-am apucat si eu de gatituri si de curatenie scurta prin casa.
Petrecerea a tinut vreo 5 ore, cred ca lumea s-a simtit bine, a ramas mancare sa hranim o gasca mare pentru o saptamana intreaga, cu toate ca au fost foarte gustoase toate specialitatile pregatite de bunici, dar si de mine. Raducu a facut fata cu brio, adica nu i-a fost dat peste cap programul, cand au venit invitatii el deja isi facea somnul (de frumusete) de la prinz (care are cca 2 ore in ultima vreme) si nu a fost deranjat de galagia inevitabila facuta de invitati.
A ales de pe tava: bani (dolari, la lei nici nu s-a uitat ), apoi o masinutza de jucarie si in acelasi timp in cealalta mana a luat cheile de la masina si al treilea obiect a fost un pix. Imediat insa a mai luat o floare si-un pieptan... Mi-a placut ca nu s-a speriat de reactiile bruste de bucurie ale celor din jur, de aplauze sau sunete stridente. Baiat mare dom'le!
La tort si-a bagat un pic degetelul aratator si a "gustat" din frisca si dintr-un trandafir, iar apoi a gustat de 3 ori (si mai vroia!!!) cate o picatura de sampanie de se lingea pe botic si apoi intindea guritza cascata maaare de tot sa muste paharul .
In rest, a primit cadouri foarte multe, enorm de multe hainutze foarte frumoase si incaltari, cateva jucarele si bani , astfel incat ma gandesc sa ii deschidem si noi un cont sau un fel de polita de asigurare pt copii... trebe sa ma interesez ce exista pe piata. Daca o sa gasesc cateva poze ca lumea (ca sunt facute de altcineva, noi eram ocupati si nu prea sunt incantata de ce a iesit...) o sa pun pe webshots.

Acum ma apuc sa va citesc ca am cam ramas in urma! pupilici

Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Silvia e la fel..kk tot moale si de 6-7 ori pe zi, a inceput sa se irite si funduletuldeja...si nu are nimik altceva. Mananca dar de mancare de orez si morcovi s-a saturat, asa ca a primit si ciorbita azi. Iar seara, dupa ce ii preparasem un amestec "gustos" de orez, branza de vaci si mar ras, pe care l-a refuzat, a papat paine cu branza de vaci. Laptele nu-l mai vrea de aseara dupa ce ieri am fortat-o sa bea solutia aceea rehidratanta, acum nu mai vrea nimik decat apa minerala. Buna si aceea, ca e cu saruri, dar nu mai vrea lapte..:((( Si eu cred ca e de la maselute, desi citisem in carti ca dureaza 2-3 zile o astfel de diaree, prblema e ca inca nu a erupt nici o maseluta, sunt inflamate gingiile...sper sa nu mai tina mult, e groaznic sa schimb cate 6-7 scutece pe zi, iar Silvi sa nu vrea sa pape mancare de regim...

Loredana, eu zic sa nu-i dai Lisei in afara de medicamente de raceala clasice (ceva cu paracetamol) si pic. in nas pt copilasi de varsta ei, vit.C si sucuri cu vitamine, nimic fara indicatia dr. Nu stiu sa-ti apun de vit.C cantitatea, eu nu i-am dat Silviei pentru ca nu a fost racita inca. Daca face febra si tuseste, e cel mai bine sa mergi la dr. Si nu fi indignata pe ei, stiu ei foarte bine de ce nu prescriu antibiotice, nu intotdeauna e nevoie de ele, iar medicii romani gresec cand fac asa ceva. O raceala simpla nu are nevoie de anitibiotice ca sa treaca. Stii vorba aceea? Raceala trece i 7 zile cu medicamente si intr-o saptamana fara. Antibioticele nu se dau oricand si numai dr. stie cand e cazul. Altfel organismul se obisnuieste sa nu mai lupte, iar la o infectie grava ele nu-si mai fac efectul si atunci e bai. Asta e parerea mea. Lisei si sa-i treaca repede nasucul infundat.
Iar tie felicitari pentru inscrierea la facultate si muuuult succes.

Danat, faina petrecere, iar Raducu super-boy...e in adevarat barbatzel, ce mai...lui. Asteptam poze!!!

Dana-ene, multa bafta cu examenele, cred ca am omis sa-ti spun, sau tot timpul era prea tarziu. Dar iti spun acum ca ma gandesc la tine cand esti in "focul creatiei" si iti tin pumnii!
Multumim pentru gandurile bune si pentru miss Satu Mare :))).

Tigresa, felicitari puiutului pentru primii pasi!

Oana-noemi, mi-l inchipui pe Erik alergand prin casa...multi si bravo lui!

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20
http://community.webshots.com/user/fetele_mele

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput