Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Fetelor,multumim,,,multumim,cu ocazia asta mai apucam sa spunem La MultiAni si sarbatoritilor pe care am uitat sa-i felicitam.
Terorista mea doarme acum dupa ce m-a chinuit iar toata noaptea,dar m-am cam invatat.
Cu regret constat ca nu o sa stea nimeni pe langa mine .Am o maaaare rugaminte ,daca auziti de oferte nemaiomenite pentru ap de 2-3 cam de inchiriat in Drumul Taberei sa-mi spuneti va rog!!!!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioi ioi ioi, ca am uitata sa-mi fac temaSunt cu capul in nori

Bebelusi de martie:
Andrei-Alexandru

Bebelusi de aprilie:
Maria-Alexandra

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Oana, sorry, nu vom locui prea aproape... Dar te asigur ca vei gasi un parc plin de mamici acolo! Iar daca aud de vreo oferta interesanta, iti spun, sigur.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Cristina iulie-sept2004
Cristina mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Mersic mult la toate! si Abia astept sa chatuim .

Trebuie sa profit ca in 2 saptamani imi vin socrii si adio net .
Dar recuperez eu pe urma

Lumy si David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Helou din nou!Acum suntem la bunici si mai intru sa povestesc cu voi putin.
Intr-adevar,Claudelule azi esti f. bine dispusa!.Tine-o tot asa!Bravo si pentru teme.
Mikkyyy,sper ca nu te superi daca ti-am furat si eu ID-ul pt.YM.Multam.Ce-ti face galusca, stiu ca esti multumita de bona!
Ela,pediatra ti-a dat unda verde pt.diversificare?Deja e fetita mare.Roby nu se mai satura cu lapticul meu.De la 4 luni pina la 5 i-am dat suculete,iar acum papica la greu.
ID-YM- "paulatudoran".
spic de griu,te asteptam la taclale in miez de noapte si nu numai.
Va pupacesc.pa

Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album

Mergi la inceput

Clau> ma bucur pentru tine Elena, nu o crede, ca de cand va vedeti mai rar, deja ii fug ochii dupa alte nore!
Lumy, chatuim, cu conditia sa ne lase pruncii!

Cristina iulie-sept2004
Cristina mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Eeeeeeee, pai daca-i de barfa o sa apar si eu, pe YM poate sapt viitoare. O sa va mai intreb eu atunci ce si cum.

si acu daca tot vorbeati de ce folosim la .. .. si la noi tot preze e sfantul nu de alta insa nu mai am chef sa inghit medicutze.
Eu cand am fost aici la controlul de dupa nastere (dupa 6 sapt) si luna trecuta de mi s-a facut testul de cancer, chiar am fost intrebata de ginecoloaga la ce metode contraceptive ne-am gandit si a inceput ea sa-mi insire una alta, insa la auzul "balonasului" a lasat-o mai moale, deci....dam inainte cu succes

Fetele hai sa va mai intreb si eu una:

Cocolina mea e renumita a fi un copil cuminte, zambaretz si fara toane, care doarme noaptea si nu face fitze, insa de luni de cand am inceput cu diversificarea imi doarme noaptea ffff agitata, lucru pt care nici eu nu pot spune ca ma "hodin". Imi fac griji pt ca a inceput sa-mi si marie peste zi si se stramba de parca ar durea-o burtica. Sa fie de la morcovei si cartofiori? (oricum nu o fortez i-am dat pana acu max.6 lingurite si nici alea pline)

Ati observat la ai vostrii o astfel de schimbare de cand ati luat-o pe alta alimentatie in afara tzitzi-ului??? Astept rs voastre.

LA MULTI ANI ! ! ! !

ANDREI-ALEXANDRU

MARIA-ALEXANDRA

CLAUDELU distractie faina azi cu fetele, sper sa va simtiti bine si beti o "dusca" si pt noi astea mai de departe.

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama si micutza Hanna

Mergi la inceput

gfd2er4tgbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbdssssx6gtdxccxyyyyyyyyyyyyyyy z

Draga fetelor, acesta de mai sus a fost un mesaj catre voi de la Cristina, garnisit cu ceva balutze!

Cristina iulie-sept2004
Cristina mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Ela76

Clau> ma bucur pentru tine Elena, nu o crede, ca de cand va vedeti mai rar, deja ii fug ochii dupa alte nore!

Cristina iulie-sept2004
Cristina mica

Elena si Amelie, nu o credeti pe Ela ca noi suntem fideli pana la moarte...Ela, reaua, las' ca iti dam noi tie!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

LaviB, BINE-AI VENIT.
Puiul meu se constipa de la morcov ,de exemplu,si ii dau dar f. putin,caci totusi ii place.Cartofiorul da colici la unii copilasi,sau e f.bun pt bb-ii constipati.
Supica e cea mai buna solutie, isi ia din ea toate vitaminele deocamdata.
BB mincaciosi va doresc.
Mai povestim

Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album

Mergi la inceput