Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (14)
Raspunsuri - Pagina 2
Mickyyy spune:
Eu i-am dat ieri piure de fructe (mar, para, piersica si pepene galben) cu biscuiti rasi (speciali pentru bebelusi), a fost atat de incantata ca a papat mai mult de jumatate de borcanel. Ca sa nu mai zic ce mozol a fost pe ea cand i-am dat un biscuite in mana sa-l rontaie singura.....nu-i mai dadea drumul si plangea de mama focului daca incercam sa i-l iau din manuta!!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
katalina spune:
Buna dimineata Ruprich si Mikkyy!si puilor vostri.
-Dupa indelungi studii si dupa miii de intrebari catre doctora lui Roby, iata MENIUL stabilit:
8.00 - tzitzi
11.00 - FRUCTE -piure-mar,para,banana,piersica(singure sau combinate)+1 bisCuite+ 5ml vit.C+tzitzi(completare)
14.00 LEGUME -I- piure legume(morcov+cartof+telina+pastirnac f.putin) +f.putin unt+f.putin lapte,rezulta un delicios piure pe care il devoreaza.
II-SUPA(strecurata-cu bibe)-50-100 ml(fiarta cu poala sub presiune)
Desert-tzitzi
17.00 - TZITZI
20.00- CEREALE -4 lingurite MILUPA cu orez si porumb +5ml Calciu(cu lingurita)
23.00 - TZITZI
IN WEEK-END- incercam si BORCANELE dupa care e innebunit.
Sapt. viitoare introducem BRINZICA!
Ca sa fie diversitate(nu stiu cine a subliniat acest lucru?), facem diverse rotatii si combinatii din toate acestea.Imaginatie sa ai, si copilu pofta!
Va doresc copii frumosi si mincaciosi.
Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album
Ela76 spune:
Diana> ai o scumpica de fetita! Sunteti niste frumoasa amandoua! (hmmm, ce silueta ai... eu tot umflata )
Kata> Roby arata ff bine, ce nu-i place doctoritei? Bine ca ai postat "meniul", ca ma apuc si eu de studiat problema. Aseara mi-am imaginat ca ai probleme cu calcu.
Micky> nu risca sa se inece cu vreo bucata de biscuite da i-l lasi? Nu stiu, intreb si eu.
Azi, mandra e mai vesela, nu ca ieri, da' iar are program de chiuituri si n-am ce-i face, ca asta-i marea ei placere si nu renunta la ele orice i-as face
Oana, sa-ti traiasca papusica. La multi ani!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Cristina iulie-sept2004
Cristina mica
Mickyyy spune:
Apropos de diversitate, oricum bebelusul a mancat aproape 4 luni de zile doar laptic (in unele cazuri chiar mai mult), asa ca nu cred sa-l deranjeze prea tare ca o luna-doua in supica ii pun aceleasi legume .
Am azi un chef de pierdut vremea pe net....si nimic altceva de facut......cred ca recuperez pentru lunile cat am stat acasa. De dimineata stau cu nasul numai in albumele voastre cu poze de bebici...tare scumpi mai sunt
Mickyyy spune:
Ela, nu prea are cum sa se inece, dintisori sa rupa bucati mari nu are deocamdata, iar biscuitii se topesc in gurita foarte repede. Sunt biscuiti de la Hero, care se faramiteaza foarte usor si nu se rup in bucati mari.
Oricum, eu i-am dat si paine sa molfaie si e la fel de incantata. Dar stau tot timpul cu ochii pe ea cand are ceva de mancare in manuta pentru ca si mie mi-e teama sa nu se inece. Insa atunci cand simte ceva mai mare in gurita scuipa afara (fata desteapta, ce te joci ), am pati-o cu carnita de pui, cand ramanea cate o bucatica ceva mai mare in legumele pasate, cum o simtea, cum o scuipa, desi ar fi putut sa o inghita fara probleme.
spic de grau spune:
Hello!
In primul rand La Multi Ani! Maria Alexandra!!
Apropo de biscuiti - eu am gasit in market doar biscuiti ptr varsta de 8luni. Ce sa fac? Ii dau din aceia? Am incercat in mar (pe care oricum nu vrea sa-l ia, nici para nu-i place, nici banana, nici strugure..ca innebunesc!), sa ii pun cereale cu gust de vanilie si un iaurt de bebelusi. A mancat prima data (noutatea), apoi - pauza.
Am inteles ca nu e bun spanacul acum. Si ce ii mai placea! Cica are nitrati. Dar atunci de ce mai fac astia boranse? (ca eu ma uit in market ce fac ei ca sa fac si eu sa-i dau). In fine.
Voua vi se incarca greu pagina? Adica GREU! Ca mie da. Pagina cu joculete de pe Magicland se incarca usor...o fi vreun semn? Sa ma mai apuc si de jocuri.
Voi ce nick aveti pe YM? al meu e...si daca il vede cineva care nu vreau si ma streseaza apoi? Cui ii dau pe PM nick-ul meu (asta daca vreti sa vorbiti si cu mine, ca daca nu vreti..). Ma doare capu ingrozitor. SI asta de ieri. Si nu cedeaza la nimic. Cred ca e migrena. Ca parca imi vine sa si vomit.. OF .
Pupici la mamici si bebitzi!
Lumy si David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
irina.c. spune:
Draga Diana,anticonceptionalele pe care le poti folosi in perioada alaptatului se numesc"exluton" si costa cam o suta si ceva de mii.Eu n-am luat inca,fiindca(sa nu radeti)de 5 luni de cand am nascut abia o data de am apucat si noi sa .Si habar n-am cand o sa mai prindem momentul.Dar a luat cumatra mea si sunt bune.irina
Mickyyy spune:
Lumi, eu nu prea am mai intrat seara pe net, dar ziua ma gasesti cam tot timpul online (de fapt cat stau la birou). Si tot Mickyyy e ID-ul si de pe Yahoo.
Cauta-ma daca vrei (si iti mai trimit atunci si alte id-uri de la fetele de pe-aici, sper sa nu se supere).
Ela76 spune:
Irina, de ce? Nu vreau sa fiu indiscreta, totusi.
Cristina iulie-sept2004
Cristina mica
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Ela76
Irina, de ce? Nu vreau sa fiu indiscreta, totusi.
Cristina iulie-sept2004
Cristina mica
Ela Ela, da indiscreta mai esti!!!
Spiculet, eu pana azi nu am avut probleme cu Dc, dar azi cumplit de greu s-a incarcat pagina...poate e un semn, apuca-te de jocuriHai ca-ti trimit un PM cu mai multe nick-uri si seara esti invitata noastra la discutii si barfe...cine mai vrea???Super oferta!
Se vede ca sunt bine dispusa, nu???(darab!!!)
Azi merg la intalnire cu fetele din Arad..mergem la o pizza...e prima intalnire fara prunci...mergem sa ne facem de cap!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC