reactie ciudata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

In primul rand greseala este a ei ca nu i-a spus ca nu mai ia pilule.
El a ramas sigur socat, avand in vedere ca stia ca sotia inca ia pastile, si a fost o reactie la nervi, pentru faptul ca nu l-a anuntat inainte si nu au discutat. Nu cred ca sotul meu ar fi reactionat mai frumos, daca eu i-as fi ascuns ca nu mai iau pastile.
El poate a aruncat niste vorbe in vand, simtindu-se inselat cumva de faptul ca decizia a luat-o singura. Oricum daca el este un tip iubitor si grijuliu, sigur se va obisnui repede si ii va iubi pe amandoi.

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Am noutati bune (imi place sa cred). Au avut o discutie ieri in care el i-a spus ca isi doreste in continuare copii dar ca l-a surprins faptul ca ea nu l-a anuntat ca a intrerupt pilulele. El spune ca a fost mereu convins ca ei vor putea avea copii, cu toate problemele ei si de aceea nu intelege de ce ea s-a grabit. Si i-a explicat ca nu-i pare rau, ca e bine ca s-a intamplat asa devreme si ca de-acum nu le ramane decat sa se "pregateasca".
Am impresia ca el s-a mai obisnuit cu ideea pt. ca deja se gandeste ca trebuie sa faca economii si poate ca peste 1-2 ani le va trebui un apartament mai mare (locuiesc acum in 2 camere).
Se poarta firesc, atent, ceea ce ma face sa cred ca a fost doar o scapare si poate o reactie exagerata a prietenei mele (care a plans ieri de 2 ori, sa fie hormonii de vina ?). In fond si ea e surprinsa si putin bulversata, el de ce n-ar fi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Voila!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nu intotdeauna sotii nostri reactioneaza asa cum ne-am dori,asta e,sunt si ei oameni.Nici al meu nu a reactionat prea frumos la primul copil,insa am fost si eu de vina,asa ca la al doilea am evitat greseala si am luat hotararea de comun acord si el a fost foarte fericit si a participat pe parcursul celor 9 luni la tot ce s-a intamplat cu mine si cu bb,consultatii,ecografii(prima ecografie a Mariei a fugit si a imprimat-o pe o canuta),toane ,pofte,etc,ce sa mai,la al doilea s-a comportat exact asa cum isi doreste orice femeie.Asa prietena ta sa nu dispere,totul va fi bine.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

Prietenii tai ar trebui sa comunice mai mult.E clar ca el nu-si doreste copil acum.In timp se va obisnui cu ideea,dar va fi frustat.Nu trebuie cicalit,trebuie ajutat sa vada partea frumoasa a lucrurilor,pentru ca sa nu uitam,prietena ta a gresit.Un copil se face in doi,asa ar trebui sa se hotarasca si venirea lui pe lume.
(excludem aici accidentele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

salutare!
drept sa va spun, nici mie nu prea mi-a placut reactia, surpriza sau nesurpriza... dar de... asa e ei mai fragili...
ma bucur nespus ca sotului i-a mai venit mintea la cap si ca mai exista asemenea prietene!
cu drag,

ralucoantza

Mergi la inceput