Mamici de septembrie-octombrie 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
iulyp spune:
Fetele multumesc mult pt. incurajari.
Sunteti niste dragute.
Onitza sa stii ca asa cum ziceau si fetel chiar il poti da in judecata pe angajator. Daca vrei detalii sau sfaturi incearca pe forumul de probleme legislative. Sunt sigura ca vei gasi raspunsurile la toate neclaritatile tale. Multa bafta.
Mihaela ma bucur ca ai scapat de gips si acum poti sa te bucuri cu printesa ta de plimbari mai lungute.
Adela pe ce data esti nascuta iubita ca si eu mi-s tot balanta nascuta pe 19 oct.
Va pupicesc dulce. Am plecat sa mancam ca a venit si tati de la munca. Ne auzim maine.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lorena_andreianu spune:
Adela, iti tinem pumnii pentru maine. Nu cred ca reusesti sa ajungi pana pe 9 nenascuta zic asta ca sa va sarbatoriti impreuna ziua. Multa bafta. Asteptam vesti.
Maine mergem si noi la dr. Uraaa, scapam de babornita!!! sper sa nu nasc cu ea, ca numai sa ma gandesc si mi se face parul maciuca
O seara buna tuturor burticilor, cu dopuri pierdute sau nu, cu contractii sau nu, cu nasteri sau nu. La alegere. Ce bine ar fi sa putem alege, totusi... Iar mamicilor si bebilor multa odihna.
Pupici la toate. si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
Mada spune:
Buna fetele burtoasele!
Miha ma bubur mult ca ai scapat de gips si de acuma o luati la picior ca sa zic asa...
Onitza ma bucur ca si cu tine e totul ok
Cris (mcm) si Iulyp niste scarbe dr vostri, e o mare porcarie ce se intampla.
Adela si eu tot maine la 8,30 am intalnire cica ultima, trebuia sa fie joi, dar m-a sunat acuma dr si mi-a zis sa ma duc maine, sa facem ultima eco, control si examenul de secretie sa vedem daca mai ies balauri dupa ce am facut tratamentul.
S-ar putea sa te opreasca in spital asa-i? Te duci cu bocceluta sau doar asa?
In rest... totul e o varza in capul meu nu mai am rabdare deloc, imi fac tot felul de ganduri, ma manaca pielea ingrozitor, pana ma dau jos din pat...oricum nimic nu imi convine. Concluzie daca imi propune dr sa mai astept o saptamana ii spun ca daca imi preia el kg-le si burta da, altfel nu.
Lorena si eu am mereu contractii nedureroase cum fac un pic de efort, a se citi aplecat sa ridic ceva sau chestii din astea, hop si coana contractie.
Ma rog, hai sa nu va plictisesc cu nebunia mea.
Va pup si va scriu maine ce am facut la control
Noapte buna burtici si bebeii sa fie cuminti sa doarma macar 3 ore legate!
E, ce ziceti ce urare!
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora de 38
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 24 sept
danyce spune:
Salut din nou,
Eu raportez ca m-au apucat azi niste greturi si vreau sa intreb daca e normal asa ceva in acest stadiu al sarcinii. Nu vomit, dar am constant senzatia aceea nasoala ca sunt pe punctul de a da totul afara, doar ca nu vine nimic. In plus, cand ma aflam intr-un magazin in care ma uitam iar la hainute pentru "papusici" , m-au trecut din senin toate transpiratiile de zici ca eram in sauna, ca si cand aruncatul cu privirea si depozitarea unor costumase in cosulet asa un efort mare ar fi fost.Mademoiselle, insa, nu are taine, se impinge si se misca non-stop de parca ar fi la vreo competitie sportiva
Va las acum ca ma intind putin, cel putin pana se intoarce sotiorul cu apa minerala.
Pupici multi si dulci,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
vilma spune:
Continuarea in www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32383" target="_blank">Capitolul 33