Mamici de mai-iunie 2005

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mstroie, iaurtul e foarte bun ,poti sa-ti duci la servici.MEZELURI PUTEI MINCA cu conditia sa nu fie mezeluri din carne cruda.Deci puteti minca sunca,salam de sibiu,de vara.Linistite..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

buna fetelor!

Eu am incercat sa calculez DP dar tare nu sunt lamurita.
La mine UM 24.07
Ce ziceti, raman aici sau merg la aprilie?

Aseara l-am vazut la ecograf. E ca un bob de fasole.
Va pup!
Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ligia, desi noi ne bucuram pentru fiecare graviduta noua care vine in randurile noastre cred totusi ca tu esti mamica de aprilie, asta daca ai un ciclu de 28 de zile. Ca poti sa ai o media de 30 de zile si atunci la limita fiind poate pici in mai. Oricum, mergi pe pagina de home a sitului la meniul din stanga si calculeaza la sectiunea Cand vine barza? si te lamuresti.

Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare tuturor!
Iata ca am bucuria de a ma alatura si eu grupului vostru!!!
E minunat ca cineva a avut aceasta idee, mai ales ca eu sunt departe de casa si nu am ocazia sa ma sfatuiesc la orice ora cu prietenii sau familia mea! Norocul meu este ca viitorul tatic este o persoana de exceptie si face tot posibilul sa umple toate golurile - a cazut pe el toata povara!!!
UM a fost 15 August, astazi merg la prima consultatie, am foarte mari emotii, mai ales ca nu stiu mai nimic despre doctorii de aici.
Oricum am toata increderea ca totul va decurge bine si ca voi trece cu bine peste aceasta sarcina care vad ca pana acum nu prea se face bagata in seama, cu exceptia unor stari de oboseala pronuntata.
Salutari tuturor mamicilor active si in devenire!

Tina G

Mergi la inceput

Pentru Ligia,UM 24.07/DPN 30.04

Mergi la inceput

Florentina,felicitari..!! UM 15.08/DPN 22.05
Sarcina usoara si numai bine.

Anca siBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Buna fetelor!

Eu sunt o mamica de mai-iunie 2004, mai exact Codut s-a nascut pe 24.05.2004! Dar imi aduc aminte cu drag cum eram anul trecut pe vremea asta, poate de aceea mi-am bagat nasul pe aici! sa aveti toate sarcini usoare si sa profitati din plin de perioada asta minunata din viata voastra! Va pup pe burtici si sanatate multa!

Oanna si bb Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Ha! Anky, sti ceva?!? Eu sunt nascuta in mai, pe 21, 1978!
Ar fi o coincidenta prea mare ca marele eveniment sa se intample in aceeasi zi!!!!
Abia astazi o sa merg la medic, inca nu stiam exact cand este DPN!
Multumesc!

Tina G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Salutare,
Mancați ce puteți și nu mai luați seama la tot ce scrie peste tot.Eu la prima sarcina, prin 1996, nu am luat nici acid folic, nici Prenatale și nu am facut nici o analiza despre multe altele boli care mai de care mai îngrozitoare, decât cele normale.Am fost la doctor lunar, m-am asigurat că vine la naștere și in rest Dumnezeu cu mila.Am mâncat ce mi-a priit la momentul respectiv, chiar foarte mult ficat de pui, iar fata mea nu are nici o malformație , este bine mersi în clasa a II-a.
Acum am 8 saptamâni, am fost la același medic ca prima data, l-am întrebat de toxoplasmoze(am numai 2 pisici) și acid folic și mi-a spus că trăim într-o lume prea nebună.Am vazut opiniile voastre vis-a-vis de aceste recomandări ale doctorilor, însă nu toți sunt afoni.Cel puțin în Constanța mai sunt unii chiar normali.Am învățat ceva de la prima mea sarcină : să-mi ascult instinctul, să-mi hrănesc organismul și mai ales să am încredere în medicul pe care l-am ales.Soțul meu are o vorbă când mă vede că mai intru în panică : "Pe vreamea strămoșilor noștrii, dacii și romanii, cum se descurcau femeile cu atâtea probleme!?"
Capul sus și sarcini ușoare fetelor, că până în mai, în ritmul acesta înebuniți.

Mergi la inceput

Loreen,pe undeva ai tu dreptate dar vezi tu,..eu nu vreau sa risc.Asa ca ma conformez celor spuse de medic.

Anca siBianca

Mergi la inceput