Mamici de mai-iunie 2005

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna mamicilor,ma primiti si pe mine?.Eu voi naste pe 8 mai 2005 data probabila.Abia astept sa merg la ecograf,sper ca totul sa fie ok.In rest am noroc,nu am greturi doar sint obosita si nu pot sa dorm noaptea.Voi cum va simtiti?
Sarcina usoara la toate va doresc!

Anca si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Dragelor din cate vad eu majoritatea nu avem greturi in schimb avem sani de sani... cel putin pe mine ma dor si ma ard cumplit in unele zile si toate suntem putin cam adormite. Si io cam mananc - tragic la cate Kg am acum! A, faza tare - ma duc la farmacie sa cer acid folic si imi spune ca nu a auzit de asa ceva; ca nu exista, pentru ce imi trebuie? Mai trec pe la alte farmacii.
Aveti grija de voi!
DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Care ziceai, mey ieri ca esti plangacioasa? Te-am luat! Ieri cand ma intorceam acasa am inceput sa plang cu sughituri cand a trecut o ambulanta in mare viteza pe langa mine! Nu stiu care e faza, sunt atatea lucruri in viata mea acum care ma aduc la disperare dar nu plang pentru ele. In schimb pentru maruntisuri d-astea...
Bine ati venit burtici! Scrieti si voi UM ca sa va treaca la lista.

Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Buna burtici!
Vreau sa va intreb ce alimente stiti voi ca nu avem voie sa mancam. Eu am auzit de: ficat, lapte nepasteurizat, branzeturi moi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai adauga mezeluri si carne tocata. In rest toata carnea sa fie bine preparata sa nu fie in sange. Ouale tot asa sa fie bine fierte sau prajite, nu avem voie sa mancam oua crude sau preparate care contin oua crude (de ex. maioneza). Eu cam atat situ.

Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna burtici ce mai faceti?Eu ieri m-am simtit cam rau dar azi am o energie de nu imi vine sa cred.Am vorbit cu o alta viitoare mamica care sta in suedia si care a primit o brosura de la moasa cu alimente interzise si cu ce are voie.Alimente interzise ar fi urmatoarele:carne afumata,peste afumat,ficat si o branza mucegaita.Dar ea mi-a zis ca am voie lapte,iaurt,branza,cartofi,orez,macaroane,paine graham,legume si fructe dar sa fie bine spalate.si pentru cele cu tensiunea mica o cafea pe zi.
Eu trebuie sa beau o cafea dimineata ca nu pot altfel sper sa nu dauneze.Cred ca joi merg si eu la medic si atunci va pot da mai multe informatii.
Va pup dulce marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna gravidutelor,ce mai faceti?.Cum va simtiti?.Alimentele interzise sint:lactate nepasteurizate,carnea,pestele trebuie sa fie bine prajite,fierte..nu avem voie sa mincam brinzeturi cu mucegai si alte brinzeturi moi si nici brinza de vaca.Carne tocata avem voie cu conditia sa fie bine gatita.
Gusta,in ce zona a Olandei stai?.

Anca siBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

ANKY stau in rozenburg si este la 20 km de Rotterdam .Mai multe detalii iti pot da mai tarziu ca nu prea stiu exact sunt aici de 3 luni,si nu prea stiu,intreb pe tati si iti raspund.Sa nu razi de raspund dar asta e mami e cam uituca.
marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Am gasit pe aici pe forum o lista cu alimente de evitat:

Cateva exemple de branzeturi moi pe care trebuie sa le evitati sunt:

feta
branza de capra
Brie
Camembert
Roquefort.
Inca o lista de alimente de evitat: hotdog, carnati, delicatese din carne, carne insuficient fiarta, mancaruri care contin oua crude, peste crud, scoici.

Mezeluri nu, branzeturi putine, eu nu stiu ce sa-mi mai iau pachet la servici. Mai dati-mi si mie idei ca m-am saturat de cascaval.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Fetelor, incercati sa mancati musli, sau fulgi de cereale (sunt unii romanesti in comert, ca pufarinele, de grau, de orz, de orez, cu gust de caramel , sau simpli si sunt si ft. ieftini... sau nestle, sau...nu mai stiu, sunt multe feluri), cu iaurt... mie imi place cremoso de la danone. Sunt ft. buni.
Sau, tot cu cremoso, fructe taiate in patratele, sau felii (banane, mere, pere...ce va place), cu putina zeama de la o lamaie si cu miere.
Le amestecati cu iaurtul...si iese papa buuun! Si sanatos, bineinteles!
Incercati sa beti lapte, tot asa cu cereale...
Mai faceti si voi cate o salata verde, cu ardei, cu cemai gasiti la piata...
Ma mai gandesc si va mai spun

Mergi la inceput