test postcoital

test postcoital | Autor: Tia

Link direct la acest mesaj

as vrea sa stiu unde se face acest test (clinica particulara, spital) si cum este descris rezultatul in buletinul de analiza

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

La spital la Giulesti si cabinetul particular al drului Vladareanu (stiu ca are pagina de weeb, poti sa cauti pe interent coordonatele)

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Tia, uite eu tocmai am facut TPC la Giulesti.Trebuie sa ai un contact sexula inainte cu 8 ore de recoltare a glerei.Cel mai indicat e ca testul sa se faca exact in ziua ovulatiei, pt asta e nevoie de eco inainte ,in rest stabileste dr.

Coordonate, iti scriu din rezultat :
FSV(nu stiu ce insemna) -nr spermatoz/camp
- mobilitate
Endocol ;GLera (descrierea ei) adica, forma, culoare PH, cristalizare (daca e in forma de feriga sau nu)

Dupa care iti detaliaza pe rand mobilitatea adica cati mai sunt daca sunt dupa 8 ore A?, B? C? D? si nr de spermatozoizi pe camp..

Daca sunt spermatozoizi testul e pozitiv..si nu ai nici un fel de problema pe tema asta.

PS: Daca vrei sa-l faci te poti duce sa vb acolo, unde te-am trimis eu , dupa medicamente.

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Draga Tia, si eu am facut TPC-ul tot la Giulesti. De fapt, o data l-am facut la cabinetul particular al d-nei dr. Moisa si ultimul la spital. Ambele rezultate au fost negative. Macar stiu care este cauza. De fapt, o stiu ?????????? La recomandarea medicului, am facut inseminari. Trei (3). Rezultat zero.
Sper la tine, rezultatul sa fie pozitiv.
Tine-ne la curent.
Mult succes!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Am facut si eu tot la Giulesti, tot cu Moisa...rezultat negativ.
Musete mie mi-a zis ca am zero sanse sa raman natural. Si tie ti-a zis la fel?
Eu am facut o inseminare, anul trecut. Si incep seria inseminarilor din nou.
Ce ma intriga e ca eu am ramas gravida cu al meu sot acum mai multi ani. Cum Dumnezeu, deodata nu mai suntem compatibili?
Tu faci stimulare? Cati spermatozoizi are sotul tau dupa preparare?
Va pe toate

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Ce bine Anca,,, ca est pe aici. Credeam ca sunt singura.
Referitor la intrebarea ta, habar n-am cati are dupa preparare. Nu am analizele la mine. Sunt inca la serviciu. Iti scriu luni. Oricum , marti sunt la cabinet la ea, pentru ca vreau sa incerc din nou.
Ce sa fac, n-am incotro. Si mie mi-a spus ca sansele sunt aproape nule sa raman natural. Si, mi-a mai spus ca pot ramane cu orice alt partener. Poti sa crezi asa ceva? Cum oare ne-am intalnit si ne-am indragostit exact de cel cu care suntem incombatibili (dpdv. al PH-ului bineinteles...)?
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Buna fetelor,

Aveti idee, daca un test de felul asta este negativ, mai are rost sa se faca inseminari artificiale?! Pentru ca, am la activ 8 inseminari artificiale, din pacate fara nici un rezultat, iar cand am adus vorba de acest test, doctorul mi-a spus ca nu este nevoie sa-l fac. Ce nu inteleg eu, este daca exista o incompatibilitate intre mine si sotul meu, incompatibilitate ce ar putea fi pusa in evidenta prin testul acesta, mai aveau oare rost aceste inseminari?? NU ar fi fost mai bine ca acestea sa fie facute doar dupa rezolvarea incompatibilitatii:)? asta in cazul fericit cand se poate rezolva asta...

Va pup,

Andrusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna Andrusha
In cazul in care testul postcoital este negativ se recomanda prima data inseminare, prin aceasta eliminandu-se bariera glerei cervicale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Multumesc de raspuns Nicole. Acum am inteles de ce nu s-a considerat necesar un astfel de test in cazul meu. Trebuie sa caut alte indicii. Am intrebat nu de alta dar incepe sa-mi scada increderea in doctori.

Pa
Andrusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Andruska, unde ai facut inseminarile. Da-mi mai multe delatii. Daca ai facut stimulare, daca a preparat sperma inainte de inseminare, cati spermatozoizi au rezultat.
Eu ma pregatesc de a doua inseminare. Sansele imi sunt minime pentru ca spermatozoizii sunt putini.
Sanatate multa

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput