test postcoital
Raspunsuri - Pagina 2
Andrusha spune:
Servus Anca,
Inseminarile le-am facut la spitalul Giulesti. Am facut si stimulare a ovulatiei, pentru ca in mod normal, foliculii se dezvoltau lent si insuficient. Stimularea a constat intr-o pastila+jumatate de ovamit din ziua a 3-a in a 7-a. Astfel in ziua a 13-14, dupa injectia cu ... am uitat cum se cheama, eram numai buna de inseminare. Asa cum se face la orice inseminare artificiala, sperma era preparata alegandu-se doar spermatozoizii buni (nu sunt foarte sigura daca am retinut bine, ca rezultatele mi se le spunea chiar in timpul inseminarii, ceva de genul intre 20 mil si 70 mil iar fara tratament si fara preparare parca erau in jur de 2 mil). Fara tratament se pare ca lucurile nu erau prea roze nici in cazul nostru. Sotul tau ia ceva tratament? Rezultatele s-ar putea imbunatati astfel.
Iti tin pumnii la inseminarea asta, tu unde faci inseminarea?
Andrusha
Anca Wish spune:
Andruska, al meu sot la prima inseminare a avut 16 milioane ceea ce dr considera ca e putin.
Saptamana viitoare va mai face o spermograma. A luat vitamina E si Apilarmin. Sunt curioasa cum va iesi.
Nu m-am dumirit cat a avut sotul tau dupa preparare?
Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
Anca Wish spune:
Nu, nu e complicat. Se ia putina secretie la maxim 8 ore dupa contact.
Eu l-am facut la Giulesti, si dr. mi-a cerut 250.000.
anca...poate intr-o zi
sheherezada spune:
Eu sint dintr-un orasel mai mic si nu stiu daca aici se face.Si analizele pentru toxoplasmoza mi-au fost trimise la Bucuresti!Oricum daca in urmatoarea luna jumate nu o sa se intimple nimic (iau deja clostilbegyt de doua luni!)o sa ma duc la doctor si o sa mai vedem ce se intimpla.Pina atunci mai sper.
sheherezada
Anca Wish spune:
Iti tin pumnii. Sotul tau a facut spermograma? Ecografii pentru monitorizare ovulatiei, faci?
Sa auzim cat mai curand ca esti gravidutza
anca...poate intr-o zi
sheherezada spune:
Nu sint monitorizata...dupa cum spuneam sint dintr-un oras de provincie.Spermograma nu a facut ca am ramas insarcinata si am pierdut sarcina.Deci se presupune ca problema este la mine.Am uter infantil si distrofie chistica ovariana.Si mai am si treizeci de ani!In urma tratamentului cu diane35 mi s-a spus ca au disparut chisturile.Sper numai sa nu apara din nou de la clostylbegyt.Imi doresc atit de mult sa am un copil incit am impresia ca este singurul lucru pe care mi-l mai doresc!Uneori imi mai pierd speranta da intru pe DC si reusesc sa ma simt mai bine.
Te pup,
Florentina
sheherezada
pepsica spune:
Sheherezada nu mai pierde timpul si fa-i si sotului analiza, chiar daca ai ramas gravida cindva cu el!!!! si eu am ramass cu al meu acum 8 ani si uite ca de 5 ani e steril! Deci nu e o chestie sigura ca tu esti de vina! Sper sa te fi ajutat cu sfatul meu...
sheherezada spune:
Da eu am ramas insarcinata anul trecut in noiembrie!Si fara nici un fel de medicament!S-a intimplat pur si simplu.Doctorul chiar mi-a spus ca nu am facut nimic pentru sarcina aceea,ca este un dar de la dumnezeu si daca nu e sa fie....o sa ramin insarcinata cu medicamente...
Daca in urma stimularii ovariene nu o sa se intimple nimic o sa mergem totusi la Cluj sa facem toate analizele.
Va pup.
sheherezada
sheherezada spune:
Da eu am ramas insarcinata anul trecut in noiembrie!Si fara nici un fel de medicament!S-a intimplat pur si simplu.Doctorul chiar mi-a spus ca nu am facut nimic pentru sarcina aceea,ca este un dar de la dumnezeu si daca nu e sa fie....o sa ramin insarcinata cu medicamente...
Daca in urma stimularii ovariene nu o sa se intimple nimic o sa mergem totusi la Cluj sa facem toate analizele.
Va pup.
sheherezada