Mamici de martie-aprilie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 8

Ana71 spune:
Erix, imi pare rau pentru ca esti suparata, dar o sa vezi ca totul va fi bine. Am auzit multe cazuri de mamici, care au stat numai in pat, fara efort si au copilasi sanatosi (si sarcinile duse pana la termen). Respecta intru totul ce ti-a spus medicul, ia tratamentul si sa vezi ca va fi bine.
Si mie mi se pare ca este sarcina cam jos, abia astept sa merg la eco sa vad cum este (data trecuta cand am facut-o - prin saptamana a 12-a mi-a zis ca am placenta praevia, dar sa nu ma ingrijorez pentru ca in cele mai multe cazuri placenta se ridica, dar oricum stau cu emotii).
In rest, ieri am intrat in saptamana 17, cu varsaturile am mai rarit-o, am inceput sa pot manca (nu chiar orice). Nu sunt sigura daca bebe a miscat, mi s-a parut ca-l simt o data clar, dupa care vreo 2 zile n-am mai simtit nimic, apoi iarasi mi s-au parut niste miscari vagi asa ca sunt in ceata...Mi se mai intampla de mai multe ori pe zi sa mi se intareasca burta si obosesc foarte repede (la prima sarcina nu tin minte sa fi obosit la fel de usor, dar poate pentru ca eram mai tanara).
Astazi am facut triplu test si maine seara astept rezultatele.
Va pup si aveti grija de voi!

Costi spune:
INTREBARE PENTRU INFOFUN!
Ne-am mai intilnit si acum doua luni cind asteptam amindoua sa ne vina ciclul si testele se incapatinau sa iasa negative. Din pacate la mine au sosit la 36 de zile,
Astazi sunt din nou surprinsa ca am ajuns la 37 de zile si rushii nu mai apar.
La cite zile de intirziere s-a pozitivat testul la tine?
Imi lipsesc cu desavirsire simptomele si de ciclu si de sarcina.
Inainte de ciclu ma dureau sinii, acum ioc.
Multumesc si sarcina usoara!

smmiha spune:
Erix, asa cum au zis si fetele, nu te stresa atat, stai linistita si respecta ce-a zis medicul. Si eu cunosc cazuri in care sarcina a mers pana la termen desi au fost probleme, dar stai in pat si ia tratamentul.
Eu sunt bine, nu mai am greturi, cateodata niste intepaturi in abdomen, vineri merg si eu la control. Ma mai apuca cateodata paranoia si ma gandesc la ce-i mai rau, dar cred ca toate gravidutele trec prin asta.
Va pup si multa sanatate voua si puiutilor
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

corrinutza spune:
Draga Erix, sa ai incredere ca totul va fi bine si dupa cum ai spus, Dumnezeu stie ce lucreaza!
El este doctorul principal iar celalalt doctor il ajuta, asa ca sa continui tratamentul.
Am si eu tratament cu Utrogestan si No Spa ptr ca sunt suspecta de uter Didelf..asa s-a vazut la primul ecograf facut.
Situatia se va clarifica in timp...nu cred ca trebuie sa ne panicam!
Am si eu o intrebare ptr mamici...Ati auzit de Dr Alexandru Epure? El profeseaza la o clinica particulara din Bucuresti- Gynecoland dar ma intereseaza sa stiu mai multe despre dansul ca om.
Multumesc si pupici multi tuturor mamicilor din partea mea si a lui bebe 8 saptamani!

coral spune:
Uups, hai mamicilor de primavara in prima pagina!
Erix rabdre si lasa stressul pentru inamici, am o pritena mamica de ianuarie 2004 care a tinut sarcina cu No Spa si progesteron si are o mindrete de gindacica nascuta cu aproape 4kg. Trebuie sa urmezi indicatiile medicului, stai in pat, nu faci efort si o sa vezi ca totul e bine.
Cred ca mi-a ramas numai un neuron si si ala handicapat, ieri ma pregatesc sa am duc la doctor si cind ma uit pe calendar e peste o saptamina. Suna sotu' disperat sa afle noutatile, eu calare pe calcu ii raspund cu candoare - gresii cu o saptamina
...
Nu are legatura cu gravidia dar m-au apucat toti nervii cind am citit interviul cu Teodorescu din Evenimentul Zilei.. Imi vine sa il fac zob, asa un golan mic si necajit ce am fost si inca am ramas in sufletul meu.
There is a difference between knowing the path and walking the path.

corrinutza spune:
Care-i treaba cu uitatul si cu tot felul de confuzii?
De cand cu bebe al meu de 2 saptamani...eu tot uit nishte lucruri care nu imi "scapau" inainte...
Ce legatura are asta cu sarcina?
Intr-adevar ca mintea mea nu imi stat decat la bebe...si parca il vad si acum cum dadea din manutze la eco...
Dar...tot nu stiu cum de sunt asa absenta cateodata..si spun tot felul de prostii!
Esti prima pe care o aud...si vad ca nu sunt singura...
Pupici si numai bine...

geta_sava spune:
Erix tre sa ai multa credinta si totul va fi bine daca tu ai incredere si cel mic va fi sanatos.....asa sper eiu sa fie ....te pup si sper sa ne mai vedem
Raluk ma bucur ca vorbim....
pupici multi si burtici sanatoase cu bb frumusei si veniti la termen!

adrianafedorca spune:
fetelor eu azi am luat analizele mare lucru nu inteleg din ele adica nu stiu ce inseamna, unele sunt intre valorile bune altele nu, ce ma ingrijoreaza pe mine cel mai tare sunt 2 analize si poate stiti voi cate ceva sa ma mai linsititi ca dr mea abia luni o gasesc si pana luni cred ca innebunesc...
deci listeria titrul 1/160 recomandari : control peste 6 saptamani
si anti virus citomegalic tip IgM : negativ
antivirus citomegalic tip IgG : pozitiv - asta e de rau???? ce e de fapt virusul asta ca habar nu am ...
voi a-ti facut analizele? cum v-au iesit?
multumesc
pupici la burtici
ADy

giliutza spune:
Bine v-am gasit,gravidutzelor! Sunt noua pe forum, m-am inscris de curand, insa va urmaresc de ceva vreme. Am vreo 10 saptamani de sarcina, deci ar trebui sa vina bebe pe la inceputul lui aprilie. Cred ca saptamana viitoare ma duc la doctor pentru mai multe detalii.
Eu merg la dr. Tutunaru, de la Elias, mai e cineva care se duce la el? Am auzit ca e de treaba. Am fost la el o singura data, cand era de garda si nu prea a discutat cu mine(aveam si vreo 6 sapt. de sarcina, deci nu prea era mare lucru de spus!). Mi-a dat o gramada de analize de facut si mi-a zis ca ne vedem peste o luna cu rezultatele. Inca nu au iesit toate, de-abia luni ar trebui sa le iau pe ultimele.
Sper sa fie totul OK, pana acum mi-a fost bine, mai putin greata, care uneori ma scoate din minti(nu sunt singura din cate am citit).
Va pupic pe toate si sarcini usoare!!