Mamici de martie-aprilie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Oana, imi pare tare rau pentru ca treci prin asa o suferinta. Si eu am pierdut anul trecut o sarcina (oprita in evolutie) tot la 10 saptamani si am suferit enorm. Nu puteam vorbi cu nimeni despre asta, plangeam din orice dar incetul cu incetul durerea s-a mai diminuat. Incearca sa afli cauza pierderii sarcinii (de cele mai multe ori se intampla pur si simplu, dar pentru psihicul tau e important sa stii ca esti sanatoasa si sa speri ca data viitoare va fi bine). Eu acum sunt gravida iarasi in 16 saptamani si sper ca acum va fi bine.
Incearca sa treci peste asta si sa-ti regasesti speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

. Salut

Fetelor, eu am o saptamana de la cerclaj si tre sa stau mai mult in pat, din pacate o sa citesc forumul mai rarutz...Avem 14 saptamani, fara greturi, fara pofte...

Va pup, aveti grija de voi! pupii la ....

Costina & bebe din burtica
DPN 23 martie
Dr.Puia, Giulesti

_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miska spune:

simmonete,
Am 9 sapt, dar nu am vomat deloc pana acum.
Am avut mici greturi la anumite mirosuri si la mersul cu masina, dar neimportante.

Sper sa nu am parte de ele...

Va pupic si aveti grija de burtici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna burtici,

sunt tare fericita , am reusit sa pap si eu ceva azi dimineata si chiar sa-mi placa, paine cu unt si cu dulceata de visine, si un ceai, si asa bine a fost, ca ma saturasem de mere, asa ca incercati si voi poate puteti, eu ma chinui in fiecare zi sa gasesc ceva care sa-mi placa, sper sa treaca mai repede starile astea...

erix , te inteleg perfect si eu tot asa sunt, am slabit 2 kg de intr-o luna, cam de cand m-au apucat greturile, incearca sa papi ceva ce-ti place trebuie sa gaseti ceva, cartofi copti cu unt, sau fierti, si mere la greu , cam 8-10 mere pe zi, sunt unele verzi si acre, si daca le bagi la frigider sa fie reci sunt super, si te scapa si de constipatie, eu de o saptamana si ceva mananc mere in fiecare zi si ma simt tare bine,incearca si tu, cat despre haine si eu sunt in aceeasi situatie , disperata...

infofun eu zic sa mergi la dr mie asa mi-a spus dr mea daca simt eu ca ceva nu e in regula sa vin imediat la ea, eu m-as duce imediat

pupici la burtici si aveti grija de voi

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

salutare fetelor............. nu am mai scris ca am fost plecata 2 saptamani in concediu
io ma simt binisor acum
mai am ceva greturi dar suportabile cu constipatia e mai greu
am sa incerc si eu mierea de albine
saptamana viitoare merg iar la eco si apoi la medic ca imi termin tratamentul de mentinere...........sper sa fie ok ca ma doare burta tare si amm niste dureri de spate aoleu

ma uit la voi toate si vad ce mult asteptati bebeii............io il astept enorm dar nu pot evita sa ma gandesc la raspunderea pe care o ridica bebele
ufffffffffff
sper sa nu credeti ca sunt anormala
vreau bebe ..........dar imi inchipui si ce implica......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Salutari, gravidutelor! Bine v-am regasit si ma bucur ca ati trecut deja la capitolul 3.
Eu am revenit din concediu si ma simt bine. De fapt, chiar foarte bine. Saptamana asta trebuie sa merg la control.
Nu mai am greturi, decat foarte rar, dar in concediu, mergand cu masina am non stop, ca am rau de masina.
Abia astept sa-l simt si eu pe bebe cum misca, chiar ma intrebam daca as putea confunda miscarile lui cu altceva, dar din ce-ati zis voi, am inteles ca nu.
Eu sunt in perioada in care citesc o gramada de carti despre gravidute si bebi. Am una care mi se pare superba, in care spune in fiecare saptamana ce se intampla cu tine si bebe, cam cum e la odiseea sarcinii in 40 de sapt. de pe site, numai ca mult detaliat.
Desi nu-mi mai e rau, tot nu pot manca orice si am inceput sa am pofte, de ex sambata dimineata l-am trimis pe sot sa-mi cumpere cornuri calde, sa mananc cu lapte.
Va doresc la toate multa sanatate si bebilor la fel.

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Lorelai tinem pumnii si ne rugam pentru tine.
Adriana spune-i soacrei ca asa cum ea are un loc special in sufletul tau, asa si tu, acum, trebuie sa fii tratatata cu mai multa intelegere pentru ca treci printr-o perioada mai delicata. Referitor la bebe ii poti explica ca isi ia ce ii este necesar pentru dezvoltarea in primele 3 luni din rezervele mamei. Cu rabdare si diplomatie o sa reusesti sa o convingi, e pacat sa ai conflicte cu ea, peste citeva luni bunicele o sa ai nevoie de ajutor la bebe.
Erix, am avut probleme cu mincarimi pe sini si mi-au trecut cu crema de galbenele, cel mai bine sa consulti doctorul si incearca sa schimbi sutienul cu unul de bumbac. Leac impotriva constipatiei am baut suc de prune si miere de albine o lingurita dimineata pe stomacul gol.
Infofun nu mai sta in stress da telefon la medic si vezi poate iti face o progamare mai devreme sau iti da vreun sfat. E posibil ca peretii uterului sa se intinda Mie mi s-a recomndat repaus total daca simt vreo durere, sa nu ridic mai mult de 2kg, sa nu fac dusuri sau bai fierbinti.
Raluk, la noi tati a intrat in priza cu responsabilitatile care vin, acum cauta casa aproape de serviciul lui. Ma gindesc cu groaza ca peste ceva timp eu o sa fiu cea care va face naveta.
Andruzza tine-l pe bebe la caldurica, in pat si te asteptam cu vesti.
Smmiha numai citind ce-ai scris mi s-a facut pofta.
Singurul miros la care nu mi-e rau e cel de gaze arse, cred ca o sa fie sofer si vegetarian.
Am si eu o intrebare ce carti cititi despre sarcina si m-ar interesa o carte in limba romana despre cresterea copilului, am o amica ce va pleca in tara si o pot ruga sa imi aduca ceva de omorit timpul. Noi nu o sa avem nici un ajutor si tare mi-ar prinde bine un sfat.
la toate mamicile si burticile.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

smiha cum se numeste cartea aia ca vreau si eu sa o cumpar, si de unde ai luat-o
mersic mult

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Fetelor de ieri dupa-amiaza nu am mai avut acele dureri de care va spuneam, si vad ca nici azi. Cred ca asa e, se intind peretii uterului, ca si asa pana acum nu prea s-a marit burtica.
Greata mai persista inca dimineata, insa fara varsaturi.
Cam atat despre noi! Va doresc sanatate si sa auzim numai de bine!!!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erix spune:

Buna mamicilor! Sunt asa de fericita! Am fost ieri la echo, si totul e bine. Bebele e mai mare decat ar trebui si se dezvolta normal.(nu stiu de unde ca eu nu mananc mai nimic.) Azi mergem sa-l vada si dr., sa vedem ce ne spune. Singura problema este ca sarcina e prea jos si exista riscul sa o pierd. Dar sa speram ca Doamne Doamne tine cu nopi si o sa fie bine.
L-a vazut si tati, si e foarte incantat. S-a miscat si a deschis palmuta in timpul consultatiei, si i-a ascultat si inimioara...E tare fericit.
Va pup pe toate si va urez numai bine!

Mergi la inceput