Mamici de martie-aprilie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Gabriela (Infofun), sa stii ca nici mie nu-mi face medicul eco de fiecare data, zice ca nu are rost sa fac daca nu-s probleme, doar asa ca sa-l vad eu pe bebe. Da eu l-as vedea mereu, atata mi-e drag, plus ca uneori cand am insomnii, ma apuca si gandurile negre si atunci chiar as face eco sa ma asigur ca totul e-n regula. Am citit undeva ca ingrijorarea asta privind sanatatea bebelui e specifica gravidutelor.
Lorelai, tu cred ca-i vei simti in curand pe micuti. Sa ne spui cum a fost, La tine e chiar mai interesant ca-s doi.
Voi vorbiti cu bebii? Eu as vorbi, dar nu-mi vine sa zic tare, am impresia ca el intelege chiar si numai cand ma gandesc la el, desi nu cred ca-i adevarat. Nu mai retin cam pe la cate saptamani bebele incepe sa auda vocile.
Va pup si aveti grija de voi si de micuti

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu vorbesc in fiecare seara cu bebe si il mangai si il pun si pe tati sa vorbeasca cu el si sa-l pupe...
azi am patit-o rau , am fost la piata si am vazut varza murata, am cumparat si eu una ca muream de pofta si am mancat aproape jumatate si cum era cam sarata am baut si vreo 2 pahare cu apa ....si simt ca mor, paraca am un vulcan in burta....asa ca fetelor daca mancati varza murata sa nu beti apa sub nici un motiv...
in rest noi suntem bine...burtica ne mai inteapa din cand in cand dar nu doare , iar pe 4 mergem si noi la dr si-l vedem din nou pe bebe, eu o sa-i spun dr sa-mi faca eco de fiecare data ca sa fiu eu sigura ca e bine bebe
va pup si numai bine
adi si bebe din burtica ( 9 saptamani )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

off, eu nu am mai intrat de ceva zile, noi nu suntem chiar asa bine, pe mine m-a tot durut capul si acum ma doare, am fost aseara la doctor si mi-a luat tensiunea de s-a speriat si el mi-a luat-o si la cealalta mana dar era tot asa maaaaaaaaare 16cu10, mi-a dat niste pastile care sunt cele mai sigure pt bb din categoria celor pt tensiune care oricum sunt periculoase, si mi-a dat o trimitere la dr care insfarsit mi l-am ales la un spital in hasselt, si mi-a zis sa ii spun si ginecologului ce mi-a dat el ca poate ginecologul imi da altceva
nu stiu ce sa mai fac vreau sa stau linistita si sa cred ca totul va fii bine, dar totusi mie frica...
va pup dulce si mult noroc

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

anka stai cuminte si nu te mai gandi la prostii , pt ca-ti faci rau si tie si la bebe, gandeste pozitiv, gandeste-te ca esti bine si tu si bebe, vorbeste cu el spune-i sa fie cuminte si sanatos ,si totul o sa fie bine
si pe mine ma trec tot felul de ganduri negre dar incerc sa nu ma mai gandesc , ma uit la un film, ma duc si ma plimb ca sa uit

sanatate multa

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

merci
sper sa fie bine pana la urma, si sa ne vedem toate aproape de termen cu burtici mari, mari, si sa asteptam cu sufletul la gura sa se dea startul la
si sanatate multa si voua

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Multa sanatate Anca si daca gindesti pozitiv totul o sa fie bine.
Vezi nu te supara ca face rau la ten si la bebe.
Azi am fost si i-am ascultat inimioara si am stabilit cerclajul la sfirsitul lui octombrie.
Mi-a schimbat vitaminele materna cu altele care sunt 2 pastile ce se iau una dimineata si una seara. Am desfacut sacosa de cumparaturi si am luat numai ciocolata, o sa ma dau de-a rostogolul in loc sa merg.
Va pup dulce mamici si burtici.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Anca nu te ingrijora, tu ai tensiunea mare si eu mica, am avut si 9, acum am 10 cu 6, si pe mine ma doare capul. Mie nu mi-a data nimic sa iau. Insa tu fii linistita ca spre deosebire de mine care daca ma agit imi mai creste un pic, la tine nu e voie. Plimba-te si linisteste-te, ca acusi vom pleca pe rand la spital sa nastem ingerasii astia frumosi.

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna fetelor,

Ma bucur ca sunteti active. Anca, nu te stresa foarte tare (stiu ca e tare greu), dar nici nu neglija problema.
Si eu sunt destul de agitata datorita rezultatului la triplu test (am postat un subiect separat pe tema asta) si astept cu nerabdare sa merg la eco 3D (sau 2D o sa vad)la Diagnosis. Sper ca va fi bine!
In rest ma simt destul de bine, desi obosesc cam repede, ami am cand si cand contractii nedureroase (mi se intareste burta), il simt din ce in ce mai clar pe bebelus.
Am si eu o curiozitate, daca vreti sa-mi raspundeti: voi ati facut triplu test (pentru ca eu dupa ce l-am facut si am vazut ca rezultatele nu se dau ca in strainatate ca si procent de risc,iar valorile analizelor practic nu inseamna mai nimic, imi pare chiar rau ca m-am luat dupa ginecolog si l-am facut).
Va pup si astept raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna fetelor,

Ma bucur ca sunteti active. Anca, nu te stresa foarte tare (stiu ca e tare greu), dar nici nu neglija problema.
Si eu sunt destul de agitata datorita rezultatului la triplu test (am postat un subiect separat pe tema asta) si astept cu nerabdare sa merg la eco 3D (sau 2D o sa vad)la Diagnosis. Sper ca va fi bine!
In rest ma simt destul de bine, desi obosesc cam repede, ami am cand si cand contractii nedureroase (mi se intareste burta), il simt din ce in ce mai clar pe bebelus.
Am si eu o curiozitate, daca vreti sa-mi raspundeti: voi ati facut triplu test (pentru ca eu dupa ce l-am facut si am vazut ca rezultatele nu se dau ca in strainatate ca si procent de risc,iar valorile analizelor practic nu inseamna mai nimic, imi pare chiar rau ca m-am luat dupa ginecolog si l-am facut).
Va pup si astept raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Dragele mele,

azi am primit rezultatele de la analize. Mi-au iesit anticorpi de IGG - virus citomegalic. Am inteles din ce ati scris mai demult ca e in regula cu asta (desi preferam nici sa nu ma gandesc...). Problema mea e ca mi-a iesit pozitiv si Chlamydia (scuze daca am scris gresit). Stiu ca si asta e destul de frecventa la gravide si ca se trateaza (mi-am sunat medicul de familie imediat), dar sunt ingrijorata. Voi ce stiti? Cat de grav e? Of, chiar speram ca ies toate bine! Daca stiti careva mai mult, va rog sa imi ziceti.
va multumesc si spor la toate cele.

va pup,
Anca

Mergi la inceput