HSG de control/Pantelimon
Raspunsuri - Pagina 2
gabid spune:
Eu am facut HSg cu Ancar la Pantelimon.Nu face el HSG ci alti dr...el doar citeste.Accepta HSG facut oriunde...deci nu trebuie sa faci acolo.Mie mi-a facut dozari hormonale cu o luna inainte de HSg.Am facut si eco pt obsv foliculilor si abia apoi tratament hormonal.Eu am fost fff multumita de el.Datoritalui am acum un copil care e bine si sanatos!
Gabi si Moni(aproape 3 ani).
Fanta spune:
fetele!
ADINA cum adica miomectomii multiple ? explica-mi te rog caci sunt foarte curioasa !!!!!.
Fanta
Tia spune:
quote:
Originally posted by Fanta
fetele!
ADINA cum adica miomectomii multiple ? explica-mi te rog caci sunt foarte curioasa !!!!!.
Fanta
am si eu o intrebare.. ca veni vorba. miom este totuna cu fibrom? si daca nu, ce este de fapt?
Fanta spune:
quote:
Originally posted by Tiaquote:
Originally posted by Fanta
fetele!
Fanta
am si eu o intrebare.. ca veni vorba. miom este totuna cu fibrom? si daca nu, ce este de fapt?
Nu stiu nici eu. Pe rezultatul meu de la biopsie scrie asa: "Fragmente dintr-un leiomiom fibrom. (????????)
Fanta
Fanta spune:
Copilasi mama, munciti?????????
Nu mai sunteti active aici?????
Unde ati plecat??????
Fanta
ana maria spune:
Adina scuze ca raspund asa tarziu. Am iesit abia azi din spital (pt cerclaj).
Drita mea e la Giulesti si se chiama Anca Moisa. Eu sunt tare multumita dar multe pareri sunt contradictorii (mai cauta pe forum)
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
musete spune:
Scuza-ma Ana-Maria , ca intervin, si doctorita mea este tot Moisa. ai ramas natural?
Pupici, Musete
ana maria spune:
cu IAS Musete, din prima, vezi ca am mai povestit. Acum sunt la pat si nu prea scriu bine.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
adina1971 spune:
Ana_Maria, multumesc pt. raspuns, banuiam ca e Moisa! Sarcina usoara!
Fanta, scuza-ma, numai astazi am mai intrat pe site. "Miomectomii multiple" scrie pe fisa mea de iesire, dar mi-am copiat si foaia de operatie. Am sa ma uit si am sa-ti spun. Eu m-am operat pt. un fibrom de aprox. 3 cm care era pus prost (dr. mea spunea ca nu puteam ramine insarcinata avindu-l) si cind m-au deschis au mai curatat vreo 4. Ceea ce nu stiu sigur este daca erau fibroame sau noduli. Am sa ma uit si am sa-ti spun.
Bafta!