Cancer la 7 ani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

am sa scriu numai pentru simplul fapt ca nu vreau sa se piarda subiectul din vedere.
gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ma doare sufletul ori de cate ori un copil sufera.Ma rog sa se vindece micuta Lili si parintii ei sa aiba puterea de a se lupta pt viata fiicei lor.Toate gandurile bune din partea noastra.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Casandra, ce noutati mai ai? Astept un mesaj de la tine. O sa-ti mai trimit un PM. Vreau sa am vesti despore micuta. Cum mai este? Cum sint parintii?
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

N-am reusit sa mai vorbesc cu ei. Am sunat in week-end, dar nu i-am prins si, in rest, am ajuns seara destul de tarziu acasa si n-am mai sunat, sa nu trezesc fetita din somn. Stiu ca aveau de gand sa o culce devreme pentru ca e foarte important sa doarma mult, avand in vedere ca sistemul imunitar e slabit.
Am mai recitit o data ce am scris despre ei si mi-am dat seama ca s-a inteles ca sunt romani. Dar nu sunt romani, sunt din Bulgaria. Prietena mea este foarte credincioasa, este printre fondatorii bisericii ortodoxe bulgare de aici, canta in corul bisericii. Este foarte sufletista si optimista. Fetita a mers cu ei la biserica de cand era mica-mica, se impartaseste duminica de duminica. Nu stiu de ce tocmai ea trebuie sa treaca prin incercarea asta.

Mergi la inceput

Ce importanta are de unde vine. Important este sa o putem ajuta.
De citi ani este in Canada?
Au posibilitate fianciara sa se descurce?
Sanatate multa micutei.

Mergi la inceput

Sunt veniti cam de 2 ani si jumatate. Sotul nu lucreaza inca, ea lucreaza sub contract, care se reinnoieste (sau nu) la 3 luni. Acum, ca a stat acasa si n-a mai lucrat, nu este platita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibaba spune:

ce fel de cancer are fetita ? In Montreal pot sa gaseasca un terapeut naturist care sa o indrume si sa-i dea un tratament?

as vrea sa spun desi sunt putin off-topic ca viitoarele mame ar trebui sa fie foarte atente la alimentatie in timpul celor 9 luni si de asemenea sa evite stress-ul pentru ca toate relele se rasfrang asupra sarcinii si de aceea apar boli inexplicabile la copii asa mici ... Multa sanatate micutei!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by casandra

Sunt veniti cam de 2 ani si jumatate. Sotul nu lucreaza inca, ea lucreaza sub contract, care se reinnoieste (sau nu) la 3 luni. Acum, ca a stat acasa si n-a mai lucrat, nu este platita.

Unde locuiesc si ce limba vorbesc (franceza, engleza).
Le-ai vorbit de noi si ca vrem sa o ajutam. Ce fel cde cancer are. Care este medicul si spitalul sau clinica une fetita este tratata?
Multumesc ca te ocupi si ne dai vesti.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Dumnezeule-mare! Ai grija de micuta Lili si da putere parintilor ei sa lupte pentru fetita lor! Fiecare copil din lumea asta merita tot binele! Ajuta-le la toti!

Laura, mama lui Catamic

Mergi la inceput

Vorbesc si franceza si engleza. Eu le-am spus ca ne rugam pentru fetita. Ei sunt foarte recunoscatori pentru acest lucru.
S-au simtit foarte stanjeniti cand le-am spus ca am vrea sa-i ajutam. Au spus ca nu vor sa deranjeze oamenii. Le-am spus si de dna doctor, ca nu o cunosc personal, dar cred ca am putea lua contact cu dumneaei. A spus ca nu vrea sa deranjeze, ea e destul de multumita de cum e tratata fetita la spital. Mi-a zis ca daca va avea nevoie, imi va spune.

Cancerul este la sange, face chimioterapie. A terminat prima faza a tratamentului. I-au facut ieri niste analize sa vada daca poate trece la faza a II-a sau reiau faza I.
Cat este sub tratament, nu poate lua nimic naturist, nici chiar suplimente de vitamine, nimic, nimic, nerecomandat de doctor. Iar ei urmeaza intocmai indicatiile medicului.

Mergi la inceput