Cancer la 7 ani
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Cary spune:
Ma doare sufletul sa vad atata durere,atat pentru copilul bolnav,caci viata i se va schimba,prieteni te cauta mai rar din motive cunoscute(cancer),cat si pentru parintii care sunt cu inima in ace,daca pot sa spun asa,caci se pot intampla minuni,dar si......
Nici nu vreau sa ma gandesc.
SANATATE multa draga LILI si parintilor PUTERE sa treaca peste toate CU BINE.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madalina horsa spune:
Cassandra,
cancer din nefericire exista la orice varsta. Am postat acum catva timp si eu un subiect, prietenilor mei li s-a nascut fetita cu cancer. Deci inca din burtica mamei a dezvoltat o tumoare care s-a dovedit canceroasa. A fost operata a doua zi dupa nastere si au scos tumoarea. Acum fetitza are 4 luni si face chimioterapie.
Parintii, si asa suprati, sunt mai singuri decat inainte. Nu mai pot merge in vizite sau iesi in oras, asa ca prietenii au ramas putini si vin si ei care cand pot sa-i viziteze.
De aceea cred ca poti sa-i ajuti sustinandu-i moral, telefonand, poate sa-i vizitezi, sa le faci mici servicii, ei acum avand foarte putin timp pentru treburile casei sau altele.
Sunteti in Monreal, cred ca sunt medici buni acolo, daca se poate face ceva sunt sigura ca se va face. Si eu am incercat sa aflu despre alti medici, spitale etc. M-am lamurit, dupa ce rezultatul de la analize a fost acelasi si in alte tari unde s-au trimis probele, ca procedura de tratament este standard si e cam aceeasi peste tot.
Acum tot ce facem este sa ne rugam, sa ne bucuram de ea, si sa sustinem parintii.
Dumnezeu sa o ajute si pe Lili si pe parinti.
Madalina
adrianangi spune:
Mi-am amntit ca am in citit cu ceva timp in urma, in revista Formula AS, despre o romanca, medic pediatru in Montreal. Poate reusesti sa vorbesti cu ea, sa va ajute macar cu un sfat sa o recomandare:
"Povestea doamnei Maria Costelian-Dobrescu, o romanca emigrata in Canada:
Cele ce urmeaza le-am scris la indemnul fiicei mele, Otilia, M-am nascut si am crescut la Pitesti, in casa parinteasca, dar viata m-a dus, prin casatorie, la Rosiorii de Vede si apoi la Bucuresti, unde am petrecut 35 de ani alaturi de sotul meu, Ion Dobrescu, si de fata mea, Otilia. Cand trecusem de 65 de ani, cu mare durere am fost nevoiti sa ne parasim tara, instrainandu-ne in Canada, la fiica noastra, care este medic pediatru, profesor de clinica la spitalul „Sainte Justine” din Montreal. De aici, de pe meleaguri straine, va trimit povestea strabunicului meu".
Dumnezeu sa-i ajute acelui copil!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu75/lulu75.jpg)
lulu75 spune:
Doamne, saracul copil. Sper ca Dumnezeu sa aiba grija de ea si sa se vindece.
Luminita
http://photos.yahoo.com/lumylorv
ruxi spune:
Doamne Dumnezeule! Multa sanatate si putere sa biruiasca boala. Dumnezeu sa o ajute pe Lili si pe fetita mica din mesajul madalinei!
Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
casandra spune:
Adriana, multumesc pentru referirea la dna dr. Dobrescu. Am auzit de dumneaei aici, e cunoscuta printre romani, dar e aproape imposibil de ajuns la dansa.
Mama fetitei a ramas impresionata de cat de multa ingrijire se acorda copiilor in spital, nici spitalul nu i-a amintit de spitalele pe care le stia ea. Spunea ca fetita nu mai vroia sa plece acasa, asa de calda si primitoare a fost atmosfera acolo.
Ei trebuie sa aiba mare grija sa nu aduca vreun virus sau ceva acasa, care ar solicita sistemul imunitar al fetitei, foarte slabit in urma tratamentelor. Nu ies din casa si nici nu primesc vizite, nici unul dintre parinti nu s-a mai dus la servici, doar tatal fetitei iese la cumparaturi, dar la orele la care este foarte putina lume in magazin.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Of, Doamne !
Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere, atat ei cat si parintilor, pentru a invinge boala !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
AlbaIulia spune:
Casandra,
M-am cutremurat! multe, multa sanatate si noroc micutei!
Tine-ne la curent, te rog! Azi e mare sarbatoare ortodoxa, merg la biserica in pauza de pranz si o sa spun o rugaciune si pentru micuta Lili!
Doamne ajuta!
AlbaIulia
adrianangi spune:
[quote]Originally posted by casandra
Adriana, multumesc pentru referirea la dna dr. Dobrescu. Am auzit de dumneaei aici, e cunoscuta printre romani, dar e aproape imposibil de ajuns la dansa.[quote]
Iti dau o mina de ajutor:
Clinique de pédiatrie
2e étage, bloc 5
Horaire : lundi au vendredi am/pm
(514) 345-4893
Pédiatres : drs Claire Allard-Dansereau, Isabelle Amyot, Marie Béland,Céline Belhumeur, Anne-Claude Bernard-Bonnin (responsable du secteur), Suzanne-Marie Brunet, Maria Del Valle, Maria-Otilia Dobrescu, Ana-Maria Carceller,Gilles Chabot, Dominique Cousineau, Marie Gauthier, Monique Gonthier, Jacques Lacroix,Uyen-Phuong Nguyen, Véronique Pelletier, Monique Robert, Élisabeth Rousseau, Thérèse Saint-Laurent-Gagnon, Robert Saint-Jacques, Alain Sirard, Jean Turgeon, Michel-L. Weber
In cartea de tefon exista doua familii Dobrescu ce locuiesc in Montreal:
1. Address 9386 Avenue Joseph-Melancon
Montréal, QC
H2M 2H8
Telephone (514) 389-7512
2. D Dobrescu
Address Montréal, QC
Telephone (514) 342-8997
Incercati! Nu aveti nimic de pierdut! Si, banuiesc ca daca doamna doctor va auzi vorbindu-i-se romaneste la telefon, va fi mai receptiva!
Emmy spune:
quote:
Originally posted by adrianangi
[quote]Originally posted by casandra
Adriana, multumesc pentru referirea la dna dr. Dobrescu. Am auzit de dumneaei aici, e cunoscuta printre romani, dar e aproape imposibil de ajuns la dansa.[quote]
Iti dau o mina de ajutor:
Clinique de pédiatrie
2e étage, bloc 5
Horaire : lundi au vendredi am/pm
(514) 345-4893
Pédiatres : drs Claire Allard-Dansereau, Isabelle Amyot, Marie Béland,Céline Belhumeur, Anne-Claude Bernard-Bonnin (responsable du secteur), Suzanne-Marie Brunet, Maria Del Valle, Maria-Otilia Dobrescu, Ana-Maria Carceller,Gilles Chabot, Dominique Cousineau, Marie Gauthier, Monique Gonthier, Jacques Lacroix,Uyen-Phuong Nguyen, Véronique Pelletier, Monique Robert, Élisabeth Rousseau, Thérèse Saint-Laurent-Gagnon, Robert Saint-Jacques, Alain Sirard, Jean Turgeon, Michel-L. Weber
In cartea de tefon exista doua familii Dobrescu ce locuiesc in Montreal:
1. Address 9386 Avenue Joseph-Melancon
Montréal, QC
H2M 2H8
Telephone (514) 389-7512
2. D Dobrescu
Address Montréal, QC
Telephone (514) 342-8997
Incercati! Nu aveti nimic de pierdut! Si, banuiesc ca daca doamna doctor va auzi vorbindu-i-se romaneste la telefon, va fi mai receptiva!
As vrea sa stiu daca a sunat cineva. Daca nu eu o fac. Am sa verific familia de pe Joseph Mélançon. Sint vecini cu mine si nici nu stiam.
Casandra trimite-mi un PM ca sa stiu daca sa sun sau nu.
Merci
Gabi