FIV 17
Raspunsuri - Pagina 15

beatrix spune:
Buna dimineatza fetelor!
Denisa, multa bafta si tine-mi pumnii!
Cand vad care e atmosfera pe aici, imi pare rau ca nu ma alatur si eu pt fiv acum!
Sa aveti noroc toate si sa ingrosati randurile la mamici!pt voi
Melania
PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!

zisaCami spune:
fetelor!
Monica: Da tot la Vancouver fac embriotransferul, acolo am cei 5 embrioni! In plus, nu am ce sa le reprosez celor de la clinica. Nu pot sa invinovatesc pe nimeni pentru insuccesul meu, era pentru prima oara cand faceam FIV ( reusitele din prima se stie ca sunt foarte rare ) si nu am mai avut nici o sarcina pana acum. poate organismul nu a fost obisnuit. Culmea este ca nu am fost stresata deloc si totusi atitudinea pozitiva nu mi-a folosit. Dezamagirea a fost cu atat mai mare pentru ca mi-a venit CM in a 14-a zi, cu o zi inainte de analiza de sange.
Cami

Tia spune:
quote:
Initial creeata de teodoran
Am si eu o intrebare...se da concediu medical pentru FIV?sau trebuie sa-mi pastrez concediu de odihna...pentru perioada aceea?
quote:
Originally posted by anemona
Teodora, raspunsul este nu, nu se acorda concediu medical pt fiv, dar poti sa rogi medicul de familie sa-ti dea un concediu, gaseste el un diagnostic cu care sa-ti poata da 2 saptamani de CM. In fond este tot o cauza medicala. Eu am pastrat CO pt fiv, dupa care am prelungit cu CM de la medicul de familie. Dar mai bine iti iei CO inainte, ca sa fii odihnita la fiv, eu am fost foarte obosita dupa o vara intreaga de munca.