Topul obiectelor inutile

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

Un loc de cinste in top ar trebui sa aiba spray-ul impotriva sforaitului (l-am vazut la teleshopping zilele astea si m-am si gandit sa-l pun pe lista.
Daca ar avea vreun rezultat as fi prima care l-ar cumpara pentru sotul meu

Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/mara03100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Eu am pastrat toate cursurile din facultate...daca ma gandesc acum mai bine ar trebui sa le duc la mama ( daca se observa nu le arunc)ca imi ocupa spatiul degeaba...

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

M-am distrat copios la raspunsurile voastre.
Din pacate nu prea ma incadrez la capitolul lucruri inutile...
Singurul lucru care il am "pe stoc" in casa (in Jp) sunt medicamentele. Din cauza ca cele japoneze nu au efect asupra mea, sau pur si simplu nu sunt de gasit acolo, imi fac stocuri pe care le reinoiesc de cate ori vin in tara (sa nu mai pun ca si pretul acolo te indoaie). M-am invatat minte dupa ce m-am trezit odata ca mi se terminase stocul de anti-gripale si eu "trageam sa mor". Prefer sa arunc din cand in cand medicamente decat sa ma mai trezesc fara.
Carti nu prea cumpar. Doar dictionare, albume de arta sau foto si carti de specialitate (care nu-si pierd valoarea stiintifica in timp)
Bibelouri, flori de plastic nu am iar daca primesc, le dau mai departe imediat celor care agreeaza asa ceva. Orice cadou primit, daca nu imi "satisface exigentele" are aceeasi soarta. Sunt altii carora le pot fi utile, si daca nu le sunt le pot da mai departe.
Nu cumpar decat ceea ce imi este necesar. Am facut o singura exceptie cand mi-am cumparat in Jp un "facator de cafea", pe care l-am luat nu pentru ca-mi trebuia ci pentru ca era ieftin nevoie mare (cam 1/20 din pretul de magazin), dar odata cumparat l-am pus la "munca". Asa ca iese din discutie.
Ziare, reviste nu mai cumpar de vreo 20 de ani. Prefer sa le citesc la biblioteci sau deloc.
Cursurile din facultati le-am pastrat si le-am si utilizat. Am dat destule examene in viata si mi-au fost de un real folos, ba le-am mai si imprumutat altora care aveau nevoie de ele.
La cumparaturi nu ma poate convinge nici cel mai versat vanzator sa cumpar te miri ce daca nu-mi trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Julie
Aparatul de "ajustat" parul de pe trupul berbatilor

ezista??????????????? vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... pentru huzband ofcourse

avem o asa cultura de marar... demna de cartea recordurilor!

daca citeste ce-am scris... adios zile senine, ca el e tare mandru de asa o barbatie la hectar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

am si eu o gramada de obiecte care sant total inutile cum ar fi:masina de razalit parmegiano(funtioneaza incet si fara graba)
jucariile din ouale Kinder (alea care nu se monteaza,o bucatica de plastic colorat)spuma pt par ,exact atunci cand nu am imi trebuie,iar dupa ce o cumpar se umple de praf ca nu mai pun mina pe ea,aparatul de scos sucul din lamaie(imi aduc aminte de existenta lui ,dupa ce am stors lamaia in modul cel mai traditional)si cand imi mai aduc aminte va mai spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

gandacelu, "mararul" se poate ajusta si cu braun silk-epil sau cu philishave, trebuie doar putina bunavointa din partea huzbandului

Aaaaa... si cu mult prea clasicul aparat de tuns parul de pe capatzana, mai ales ca poti ajusta lungimea firului de par . Nu strici nici filisheivu', nici braunu' si nici berbatu' (sa-l vad io pe ala care suporta stoic sa-si epileze parul de pe trup cu smulgatoru' de puf al nefestei :))))))
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Mai fetelor azi amgasit 2 obicte total inutile,primul e un porta hartie igienica ,care it aminteste sa tragi apa(imaginativa teroarea musafirilor cand iti aud vocea inregistrata care le zice sa tragi apa) .Dar al doilea e maximum de la viata :biberonul care spune parintilor motivul pt. care plange copilul,daca ii e foama ,daca ii e somn,domnul biberon de la Foppapedretti stie "egzact"motivul,asa ca mamicilor: cugetati si cumparati(altceva ca e mai bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by mara03

gandacelu, "mararul" se poate ajusta si cu braun silk-epil sau cu philishave, trebuie doar putina bunavointa din partea huzbandului

Aaaaa... si cu mult prea clasicul aparat de tuns parul de pe capatzana, mai ales ca poti ajusta lungimea firului de par . Nu strici nici filisheivu', nici braunu' si nici berbatu' (sa-l vad io pe ala care suporta stoic sa-si epileze parul de pe trup cu smulgatoru' de puf al nefestei :))))))
J.

Mara, scuzeeeee, am vrut sa te citez... inainte de a-mi bea cafeaua de dimi... si uite ce a iesit :(

Bag io un obiect FOLOSITOR: the coffee machine... maker... whatever...
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

un aparat care imprima o miscare de peshte corpului si cica face bine peste tot:PPP.e o goanga probabil,spun probabil pentru ca in 3 ani de cand l-am cumparat,l-am folosit cred tot de 3 ori.
baie pentru picioare cu hidromasaj
instalatie de hidromasaj de pus in cada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Doi saci cu crose de golf foarte scumpe dar care nu mai sunt la moda si nu se indura nici sa le arunce ,nici sa le dea.O masa din lemn de tec care imi mananca zilele ca nu o pot muta de colo colo pentru ca are peste o suta de kile,haine demodate,dar pe care nu se indura sa le arunce ,dar nici nu le imbraca.Jucarii gen:zepelin cu telecomanda,comandat imediat cum a aparut dar care zace de trei ani in cutie nefolosit,nemontat;avion cu telecomanda cumparat acum un an,dar care este doar partial montat (asta pentru ca am avut eu chef intr-o zi de mesterit).Un vultur zmeu, care l-am inaltat o singura data,rachete de badminton care le-am cumparat dar nu le-am folosit niciodata,manusile de box (pe care ar trebui sa le foloseasca soata) si aparatoare de tinut contra (care mi-ar reveni mie in srcina).Si daca stau sa ma gandesc bine,lista ar putea continua.

Mergi la inceput