Topul obiectelor inutile

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Da' ma consolez cu ideea ca nu-mi plac "bebelourile" si nici "bejuteriile"
Si am un obicei sanatos, cel tarziu la doua luni fac curat prin dulapuri si sortez tot ce nu folosesc. Daca n-am pus de cateva luni mana pe obiectul respectiv, inseamna ca nu-mi este necesar cu adevarat. Si atunci soarta sa e pecetluita: cauta un camin mai primitor unde ar putea fi de folos sau inmulteste gunoaiele care polueaza planeta.
Noroc cu desele mutari, cam nomada fiind de felul meu, ca vrand-nevrand selectez tot ce am strans ca harciogul pana ce ramane incape in 2 valize mari si una mica. Cam cat accepta sa transporte orice companie aeriana fara taxe suplimentare. Si tineti cont ca intra in valize si cartile si cd-urile de muzica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu am mania sa pastrez toate borcanele goale de la diverse bulionuri/conserve cumparate din comert, care imi umplu camara si pe care le folosesc in proportie de 5%... La fel pastrez pungile de la diverse cumparaturi, fie ele de plastic sau de hartie, asta pe principiul ca de ce sa iau de fiecare data altele cand ma duc la supermarket, ca poluez planeta inutil. Dar cand am nevoie de o punga, nu stiu cum se face ca exact marimea care imi trebuie imi lipseste din colectie .

Ce am mai cumparat si nu am folosit niciodata: un dispozitiv care taie oul felii si un tub seringa cu diverse varfuri pentru ornat torturi... pe care nu le fac...

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

..asa numita fripteoza:-DDDDDD(probabil de la friptura:-))) care de fapt se numeste friteuse(din fr.:)..tot mai buni is cartofii la ceaun.

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mai am doua!!
1)Feng Shui.
De curind am vazut la televizor la ca exista in Los Angeles un frizer care chiar tunde Feng Shui. Pretul e exorbitant iar individul pretinde ca chi-ul clientului ii dicteaza cit sa tunda din par.
Doamne cite fengshui-uri am tras in facultate la prieteni pe o nimica toata:))
2) Cabalismul Estherei (cunoscuta in trecut ca Madonna)
Eu zic ca n-o sa-i reuseasca nici Kabbalah desi o mentiune din partea juriului merita Esthera (actualmente in Israel la documentare) ca sint putine "sporturi" pe care nu le-a incercat.

A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana Claudia spune:

Dispozitivul de separat albusul de galbenus, suportul pentru cartofi copti, tavita speciala de oua ochiuri...

http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Eu as avea o lista cam lunga;cosmetice nefolosite nici macar o data,inmbracaminte noua,filtrul de cafea,aparatul de epilat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

hahaha,chiar foarte amuzant sujetul,ma delectez citind..
Eu am casa plina de obiecte..care nici macar nu-mi apartin,nu stiu de unde naibii au aparut,tot felul de hirtiute,sfori,brichete,CD..si va jur ca nu fur..in schimb obectele care imi sint necesare la un moment dat (par egzamplu iaca niste cizme ca vine iarna)..oare unde or fi?e..am raspunsul..le-a pus BINE consortul meu..pe undeva..prin casa!Stiti raspunsul clasic la intrebarea :Unde imi sint X???..Prin casa

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Ahhh, pai sa va spun eu ce e inutil acuma la mine (in Danemarca): pantofii mei cu toc si hainele subtiri, de vara
Cit despre separatorul ala de albus- galbenus, trebuie musai sa-mi iau unul, ca fac ce fac si scap cite o bucata de galbenus in albusurile gata separate...de obicei, la ultimul ou!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Bibelourile sint total nefolositoare!Si de fiecare aniversare mai primesc cite unul si ma irita sa-mi umplu casa cu tot felul de bibelouri care nu ma reprezinta!!!!Asa ca le fac vint repede-repede spre alte case mai primitoare.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Pe mine ma umple de nervi faptul ca sotul meu are prostul obicei sa cumpere brichete continuu,de tot felul.Sunt inutile si stau insirate in toata casa,am zis ca le arunc,sa-mi fac curaj,numai.

Revistele pe care eu le cumparde la farmacia americana, si-am dat o gramada de bani pe ele.Am o multime,si cand ma gandesc cat am dat pe ele ...acum sunt complet inutile.

Play Station - cand l-am cumparat eram super incantata de el,la cateva saptamani m-am plictisit de el si acum este plin de praf.

Storcatorul de fructe - imi este prea lene sa-l folosesc,mai bine dau fuga la magazin si-mi cumpar suc de-a gata.

Lista poate continua..ma opresc ca ma incearca o durere de cap.

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"

Poze

Mergi la inceput