sunt disperata!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Am citit povestea ta si parca, m-am vazut pe mine.
Nu-mi vine sa cred , parca am citit povestea mea.
Stii ce am facut?
Dupa 7 ani ne-am casatorit, dupa 1 luna am bagat divortz.
In acelasi ani l-am cunoscut pe actualul meu sotz( pana atunci nu ma puteam uita in stanga sau in dreapta).
Acum sunt fericita, am un sotz foarte bun si o fetitza minunata.
Nu-mi vine sa cred ca viatza mea a fost candva un cosmar.
Te rog sa ma crezi ca am trecut exact prin ce treci tu.
Tu hotarasti, dar nu lasa prea mult timp sa treaca.
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburutza spune:

bravo amatel,
Si eu sunt una dintre femeile care au avut curaj sa spuna ...."AJUNGE!"
Dumnezeu te va ajuta si mai departe, o sa vezi, ai sa iubesti si ai sa fi iubita cum nu credeai ca poti, ai incredere si ti se va intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

draga mea,

cred ca e cazul sa iti vezi de viata ta. in primul rand ar trebui sa continui studiile, o facultate te va ajuta sa-ti castigi acea libertate de care vorbesti. un om pentru care sa faci sacrificii trebuie sa le aprecieze, iar el nu e genul. si eu eram impotriva fumatului si totusi m-am apucat de fumat. cred eu ca ce l-a marcat in copilarie i se va intampla si lui. alcoolul, familie dezmembrata, ideile preconcepute il vor urmari toata viata si ti-o vor face tie amara. prea il vezi zeu pe el, ca il iubesti.
un barbat care iubeste isi doreste langa el o femeie ingrijita, frumoasa, eleganta - maine-poimaine iti va interzice sa iesi pe strada. doar va cunoasteti de-atata amar de vreme, dar el n-are incredere si nici respect pentru tine.
am citit de-abia acum ca v-ati despartit, nu te intoarce ca v-a fi si mai rau, mai ales ca se baga si familia lui, iar el e de partea lor. ascult-o pe prietena ta, sora lui, iar cand iti vin bazdacii sa te intorci aminteste-ti ce-a fost mai rau, si vorbeste cu ea. am mai vazut ca esti in madrid, ia-ti o slijba si vei gasi pe cineva care sa te respecte, admire, sprijini si incuraja in viata. cu insulte azi, maine sare la bataie.

mult succes si tarie

Sperantza nu moare

Mergi la inceput