sunt disperata!!
Raspunsuri - Pagina 4
nastad spune:
Am citit povestea ta si parca, m-am vazut pe mine.
Nu-mi vine sa cred , parca am citit povestea mea.
Stii ce am facut?
Dupa 7 ani ne-am casatorit, dupa 1 luna am bagat divortz.
In acelasi ani l-am cunoscut pe actualul meu sotz( pana atunci nu ma puteam uita in stanga sau in dreapta).
Acum sunt fericita, am un sotz foarte bun si o fetitza minunata.
Nu-mi vine sa cred ca viatza mea a fost candva un cosmar.
Te rog sa ma crezi ca am trecut exact prin ce treci tu.
Tu hotarasti, dar nu lasa prea mult timp sa treaca.
Doina
buburutza spune:
bravo amatel,
Si eu sunt una dintre femeile care au avut curaj sa spuna ...."AJUNGE!"
Dumnezeu te va ajuta si mai departe, o sa vezi, ai sa iubesti si ai sa fi iubita cum nu credeai ca poti, ai incredere si ti se va intampla.
sperantza nu moare spune:
draga mea,
cred ca e cazul sa iti vezi de viata ta. in primul rand ar trebui sa continui studiile, o facultate te va ajuta sa-ti castigi acea libertate de care vorbesti. un om pentru care sa faci sacrificii trebuie sa le aprecieze, iar el nu e genul. si eu eram impotriva fumatului si totusi m-am apucat de fumat. cred eu ca ce l-a marcat in copilarie i se va intampla si lui. alcoolul, familie dezmembrata, ideile preconcepute il vor urmari toata viata si ti-o vor face tie amara. prea il vezi zeu pe el, ca il iubesti.
un barbat care iubeste isi doreste langa el o femeie ingrijita, frumoasa, eleganta - maine-poimaine iti va interzice sa iesi pe strada. doar va cunoasteti de-atata amar de vreme, dar el n-are incredere si nici respect pentru tine.
am citit de-abia acum ca v-ati despartit, nu te intoarce ca v-a fi si mai rau, mai ales ca se baga si familia lui, iar el e de partea lor. ascult-o pe prietena ta, sora lui, iar cand iti vin bazdacii sa te intorci aminteste-ti ce-a fost mai rau, si vorbeste cu ea. am mai vazut ca esti in madrid, ia-ti o slijba si vei gasi pe cineva care sa te respecte, admire, sprijini si incuraja in viata. cu insulte azi, maine sare la bataie.
mult succes si tarie
Sperantza nu moare