30 de ani-tarziu pentru un copil?
Raspunsuri - Pagina 3
goddessfriendly spune:
Buna fetelor! Sunteti culmea in ziua de azi toate vor copii dupa 32 de ani.mai ales cele care vor sa-si faca mai intai o cariera.Eu de exemplu am 36 si am facut prostia sa fac un avort in aprilie si acum as vrea sa raman insarcinata si nu mai reusesc.Nu imi este frica, daca e sa fie de rau poate sa fie oricand.
Si poate imi da si mie vreuna dintre voi un sfat vis a vis de ce sa iau ca sa raman mai repede insarcinata in afara de ca am facut destul si tot degeaba si nici tratamentul naturist de pe site ca l-am incercat.
casandra spune:
Fetelor, eu va doresc la toate copii frumosi si sanatosi.
Dar, ma tot gandesc, daca Doamne fereste, la unul din testele acelea care se fac, se depisteaza simptomul, ce se mai poate face, copilul fiind deja conceput?
valentinag spune:
Garo,la cum arati,nici o sansa sa zica cineva ca esti "mamaie gravida"
Casandra eu nu stiu ce sa zic,nu's in situatie,am aproape 29 si bb se incapatineaza sa nu vina,dar sincera sa fiu,daca doamne fereste as fi in situatia in care s-ar depista cine stie ce chestie la fat,eu nu cred ca as pastra sarcina.Nu stiu daca am puterea sa cresc un copil cu un handicap de oricare ar fi el.Poate unele dintre voi ma condamnati,dar repet nu stiu daca pot
Sper ca Dumnezeu sa nu ma puna sa fac asemenea alegere,niciodata in viata.
Valentina
country girl spune:
Eu ma pregatesc de aniversarea celor 34 de anisori toamna asta si bebe inca se mai lasa asteptat. Ce sa fac, sa las orice speranta?
Poate D-zeu are alte planuri cu mine, mi-am spus, din moment ce pana in prezent nu am ramas niciodata insarcinata. Dar tot mai sper....
Sorina7 spune:
Ina, fii optimista !
am o prietena in US, are 37 ani si anul asta a nascut al 3-lea copil, s-a apucat de "treaba" numai la 32, asa ca da-i inainte ! Succes !
eventual poti sa iti faci investigatii sa vezi daca totul este ok.
coral spune:
Dori, eu am 33 si cu noroc bebe o sa vina cind implinesc 34 si mai avem in plan macar inca un copil. O sa fac toate testele si cred ca acolo sus cineva o sa ne iubeasca si o sa ne ajute. M-am casatorit la 23 de ani si de atunci am tot baladit asteptind un bebe.
Nu vreau sa ma gindesc la cite problemele pot apare, am o sarcina cu risc si sunt fericita ca Thumb Thumb e in burtica si creste in fiecare zi. Sarcina nu e cu risc datorita virstei.
Am o colega arhitecta are primul copil facut prin Fiv acum 17 ani si la exact un an a mai nascut o fetita. La 57 de ani cit are in buletin nu-i dai mai mult de 40, cred ca tineretea si fericirea tin de copii, restul e o istorie cu temeri care se uita.
Copii sanatosi si norocosi, lasa deoparte frica si temerile.
There is a difference between knowing the path and walking the path.